פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play.תקציב - עד 200 ש"ח.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אוזניות רציניות בדרך כלל לא מגיעות עם שלט וכל זה, רק Headset למינהם שלא בכולם יש אוצרות.בכל אופן, מה הסגנונות שאת שומעת? אלו חייבות ליהיות אוזניות Full-size (עוטפות את האוזן) או מספיק קשת בסיסיות אבל רציניות יחסית?
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים מחבר תודה על ההמלצות חבל שלאוזניות רציניות אין שלט, זה נוח... הייתי רוצה שיתאים לכל סגנון מוזיקה. אכן התכוונתי לאוזניות שמכסות את האוזן ולא in ear אם לזה הכוונה.
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים הכוונה לאוזניות אחרות שלא מכסות את האוזן והן לא IEM. אני ממליץ על הדגם הבא לדוגמה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489עלות-תועלת הכי טובה שאפשר להשיג ברמת המחיר של 200 לדעתי.
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים לא ממליץ על ה- AKG K404, מבחינת איכות קול הן נשמעות בסדר, אבל הן ממש לא נוחות על האוזניים. אחרי פחות משעה האוזניים שלי כבר כואבות.
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים לי יש כמה סוגי אוזניות,וגםAKG K404, הנוחות שלהם סבירה ביותר לדעתי.יש להם בעיה של לחץ על האוזניים בהתחלה,כמו כל אוזניה אחרת,אבל אם מותחים את המסגרת קצתאז יש נוחות סבירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.