פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV.אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה???אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אם הטלויזיה שלך היא Multisystem, גש להגדרות שיטת השידור ותשנה מ PAL ל NTSC או ל Auto.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר קודם הכל היה בסדר ולא נגעתי בהגדרות של ה TV יש מצב שזה המתאם ואני פשוט צריך כבל RCA ובננה?
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים תנסה להגדיר באפשרויות תצוגה שתראה בשיטת שידור PAL...ככה המחשב ישדר בשיטת תצוגה שהטלויזיה תוכל "להבין".
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר זה מוגדר כמו שצריך לדעתי זה המתאם איך אני מחבר את המחשב ל TV כאשר ב כ.מסך היציאה היא עגולה אם הרבה פינים (דומה ל PS2)ו בTV זה חיבור רגיל כנו בננה כזאת.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים החיבור הזה עם הרבה פינים שאמרת שנראה כפו PS2 נקרא S-VIDEOוהחיבור שקראת לו כמו בננה נקרא - RCA .עכשיו שאחנו יודעים על מה מדברים -אי אפשר להשתמש במתאם זה לא עובד כמו שצריךזה צריך להיות RCA--->RCA או S-VIDEO----->S-VIDEO
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר אז סבבה מהמחשב להוציא RCA אני יכול אבל ב TV יש לי רק כניסה SVIDEO מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.