עבור לתוכן

Microsoft Comfort Mouse 6000 VS microsoft intellipoint explorer 3.0

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אלא אם כן אפשר להתנסות זמן מספק עם כל העכברים (ולצורך העניין כל התקן קלט/פלט אחר) קשה מאוד עד בלתי אפשרי לדעת מה ה"טוב ביותר" עבורך.

ביקורות ברשת, סרטונים וכדומה עוזרים, אבל עדיין לא מהווים איזו אסמכתה לכך שהמוצר המסוים הזה יתאים דווקא לך בצורה הטובה ביותר.

העצה שלי כשזה מגיע להתקני קלט/פלט, פשוט לא לחשוב יותר מדי -- "בסך הכל עכבר...", משתמשים ואם מגלים שזה לא מתאים מחליפים.

לא שאני אומר שצריך לגמרי להקל בזה ראש ובטח שלא "לבזבז" סתם כסף בהחלפות בלתי נגמרות. אבל כל אחד יודע פחות או יותר מה הוא מחפש בגדול. איזו צורת עכבר נוחה לו, מה הוא מחפש בעכבר וכן הלאה. דווקא לכל עניין החיישן האם זה אופטי, לייזר, מה שלא יהיה, לא הייתי מייחס חשיבות. הכל זה בעיקר גימיקים וכנ"ל כל מיני כפתורים מיוחדים, ואם כי אני בטוח שאפשר להתווכח על הנושא הזה ארוכות, לדעתי זה לא מה שמשפר או מגדיר את חויית השימוש.

לדעתי גם אין שום מניעה מדי פעם לצאת מהשגרה ולנסות משהו קצת אחר. עכבר בעיצוב קצת אחר, Trackball (וכאן אפשר להתווכח אם זה מתאים או לא מתאים למשחקים) וכן הלאה.

אבל ברגע שאתה יודע פחות או יותר מה אתה מחפש, אל תשקיע יותר מדי אנרגיה ומחשבה בחיפוש בלתי נגמר אחרי העכבר המושלם (ולחיפושים האלה יש נטייה בסוף יותר לבלבל וליצור ספקות מאשר למקד אותך במטרה), כי כנראה שפשוט אין כזה. קנה את זה שהכי משתלם לך -- כלומר הזול ביותר שעונה על הדרישות הבסיסיות שלך, כולל הדרישה לעיצוב, איכות בנייה (הפדים עשויי הגומי האלה באמת מרגיזים כי הם מתקלפים, עד היום יש מוצרים שמשתמשים בהם למרבה הצער, במקרה של Logitech לפחות, אם הם מתבלים אחרי שנה-שנתיים בדרך כלל העכבר עדיין באחריות ובדרך כלל הם יישלחו לך מחליף עבורו), אלחוטי או לא וכדומה או שהכי מוצא חן בעינייך מכל סיבה אחרת. במקרה הגרוע ביותר תגלה שזה לא בדיוק מה שחיפשת או שאחרי כמה חודשים יושק עכבר שנראה לך יותר מתאים, אז תחליף.

הבעיה שאני מאלו שקונים וזהו..לא ממש מהמחליפים ..אז אני מעדיף לשאול אותכם כדי לפחות לקבל כל מיני נקודות לחשוב עליהם..

יש משפט שאומר "אם לא תשאל איך תדע? " חחח

אז אני שואל...

ובאמת אני גם פשוט לא מבין למה הציפוי הזה? שלא יחליק? חח סתם לא נותן כלום..דווקא לדעתי יותר יפה שכולו מכולף לגמרי כי מתחת לציפוי יש בדרך כלל פלסטיק חלק ומבריק..רק שזה דורש פירוק של העכבר ושעות של לקלף והרבה ציפורניים ואלכוהול..וגם מחק לפעמים

חח

אבל ניראה לי עם אני ילך על הDA זה יהיה על הרגיל כניראה.. כי הגירסה השחורה זה עכבר מפלסטיק מחוספס שזה באמת לא נעים ואני לא אוהב...

תודה לכם על כל העצות! :yelclap:

פורסם

הבעיה שאני מאלו שקונים וזהו..לא ממש מהמחליפים ..אז אני מעדיף לשאול אותכם כדי לפחות לקבל כל מיני נקודות לחשוב עליהם..

יש משפט שאומר "אם לא תשאל איך תדע? " חחח

אז אני שואל...

תרגיש חופשי לשאול כמה שאתה רוצה. לא התכוונתי בדברים שלי להגיד או לרמוז לך להפסיק לשאול, אלא פשוט להבהיר שכמה שלא תשאל, תשובה חד-משמעית כנראה שאף פעם לא תוכל לקבל כי פשוט מעורבים פה יותר מדי משתנים שניתן לשייך אותם להעדפות אישיות מאשר למשהו עובדתי.

ובקשה לסיום, אל תצטט בבקשה הודעות שמעליך, זה רק גורם לאי-סדר חזותי בדיון. אם אתה רוצה להתייחס לחלק מסוים מההודעה שמעליך (או בכלל מהודעה כלשהי) צטט בבקשה רק אותו.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. קיבלתי =]

חשבתי שככה פשוט מבינים יותר טוב לאיזה הודעה אני מדבר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני פותח את הנושא שוב

אבל באמת אני אוהב את העכבר microsoft intellipoint explorer 3.0 (גם ככה זה יראה כאילו זה סט המקלדת והעכבר כי המקלדת מייקרוסופט X6)

אני כניראה יזמין כזה מאיביי בקרוב(וכן בדקתי ויש עוד חדשים..

רציתי לשאול מה ניראה לכם הכי כדאי?

כתום ? צהוב ? לבן? או שחור?

http://stores.ebay.com/qdigitmart-smart-buy-now/_i.html?_kw=explorer&_kw=microsoft&_kw=3.0&_ipg=&_sid=1003055692

140.jpg140.jpg140.jpg140.jpg

פורסם

ההחלטה על הצבע צריכה להיות שלך, זה עניין של טעם בלבד.

פורסם
  • מחבר

ההחלטה על הצבע צריכה להיות שלך, זה עניין של טעם בלבד.

זה לא רק עניין של טעם..זה עניין שאם נגיד הכתום לבן נגיד לא ידהה ויהפוך לכתום צהוב...

כי אני מתלבט בין הכתום לבן לשחור...(שחור בדרך כלל לא דוהה כמעט בכלל וגם עוד 5 שנים יראה יפה..

בשביל זה אני שואל

פורסם

אז תיקח את השחור, לדעתי הוא גם יותר יפה וסולידי.

פורסם

קשה מאוד לצפות מה יקרה לעכבר בעתיד.

אתה צריך לבחור מה שנראה לך יפה/מעשי עכשיו ולא לדאוג יותר מדי לעתיד.

אני מסכים שהשחור הוא בדרך כלל בחירה "בטוחה", רק שלפי התמונה הוא נראה מבריק מה שאומר שהוא כנראה קצת מלכודת אבק וטביעות אצבעות.

פורסם
  • מחבר

קשה מאוד לצפות מה יקרה לעכבר בעתיד.

אתה צריך לבחור מה שנראה לך יפה/מעשי עכשיו ולא לדאוג יותר מדי לעתיד.

אני מסכים שהשחור הוא בדרך כלל בחירה "בטוחה", רק שלפי התמונה הוא נראה מבריק מה שאומר שהוא כנראה קצת מלכודת אבק וטביעות אצבעות.

אני דווקא מאוד אוהב את השחור המבריק הזה לא מפריע לי הטביעות אצבע.. זה יורד בקלות..

אני מעוד מעדיף את זה מאשר שיש נגיד תעכברים עם הפלסטיק השחור המחוספס והם מרגישים ביד ממש זולים כאלו ותמיד ניכנס להם הליכלוך בותך הנקבוביות שזה נוראי אחרי שנה

זה נכון מה שאתם אומרים שלא כדאי לחשוב מה יהיה ולקנות מה שניראה לי הכי נחמד אבל...שמשדרגים ציוד הקפי כמו עכבר או מקלדת פעם ב6-7 שנים אז צריך לחשוב על זה...אני לא מאלו שמחליף כל שנה...

אגב אם חוזרים לקטע שהמלצתם לי על הרייזר...אז זה דיי הסיבה גם שלא בוחר בוא למרות הכל...

הוא אם הציפוי גומי הזה ובכל זאת ראיתי בהרבה סירטונים ביוטיוב הוא מתקלף לאנשים דיי מהר וגם עוד חיסרון בציפוי הזה שגם הוא תופס ליכלוך כזה ומרגיש לפחות לי דביק !!!

וזה נוראי(וגם לComfort Mouse 6000 ראיתי שיש את זה...כי ראיתי את ה4500 שהם כמעט 1ל1..)

תודה לכולם..! עזרתם לי להחליט כזה ביני לבין עצמי...=]

נקווה שלזה לא יהיה סיפור המשלוח לפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים