עבור לתוכן

Microsoft Comfort Mouse 6000 VS microsoft intellipoint explorer 3.0

Featured Replies

פורסם

יש את העכבר microsoft intellipoint explorer 3.0 קרוב כבר ל7 שנים

והוא אחד העכברים הנוחים שראיתי...

אבל הוא קצת התחיל לגמגם לי ווסמל של העכבר קופץ פתאום וזז לבד לפעמים בלי סיבה ובלי שהזזתי תעכבר כמעט

אז חשבתי אולי לנסות לשדרגו במשהו חדש(למרות שאני דיי קשור אליו..וגם הייתי פותח אותו כל כמה שנים ומנקה אותו מבפנים ומשמן את הגלגלת )

ראיתי שיש למיקרוסופט את העכבר:Microsoft Comfort Mouse 6000

ורציתי לדעת אם הוא גם עכבר טוב ונוח כמו זה שיש לי(מחפש משהו שיהיה דומה )

מבחינת ביצועים הוא אמור להיות יותר טוב? אני לא ממש מכיר את הבלו טראק.. אבל עכברים אופטים כבר יש הרבה זמן למרות שגם זה כבר נחשב טכנולוגיה ישנה ועברו ללייזר..

בקיצור..מה דעתכם על הMicrosoft Comfort Mouse 6000 ?

איך הוא לאומת microsoft intellipoint explorer 3.0?

מי התנסה בוא ויכול לתת חוות דעת ?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא התנסה בעכבר?

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו שעכברים אופטי מסתבר יותר טובים מלייזר לגיימינג

עכשיו הmicrosoft intellipoint explorer 3.0 שיש לי הוא אופטי

והMicrosoft Comfort Mouse 6000 הוא bluetrack שזה לפי מה שהבנתי סוג של לייזר..

עכשיו מה יכול להיות שבעצם העכבר שיש לי עכשיו הוא יותר טוב בעצם מהMicrosoft Comfort Mouse 6000??

פורסם

מהם השימושים? האם אתה משתמש בעכבר למשחקים?

לא בטוחה שכדאי ללכת על ה-Microsoft Comfort Mouse 6000 אלא אם כבר אולי כדאי ללכת על עכבר אחר כגון Logitech MX518/G400 או אולי משהו בסגנון של Razer Deathadder או Steelseries Ikari (שיש לו גם גרסה עם חיישן אופטי וגם גרסה עם חיישן לייזר).

פורסם
  • מחבר

מהם השימושים? האם אתה משתמש בעכבר למשחקים?

לא בטוחה שכדאי ללכת על ה-Microsoft Comfort Mouse 6000 אלא אם כבר אולי כדאי ללכת על עכבר אחר כגון Logitech MX518/G400 או אולי משהו בסגנון של Razer Deathadder או Steelseries Ikari (שיש לו גם גרסה עם חיישן אופטי וגם גרסה עם חיישן לייזר).

כן אני משתמש במשחקים (GTA קןנטר קצת ברשת..)

אבל אני לא אוהב את העכברים של לוגיטק בכלל(הם מגושמים לדעתי)

מייקרוסופט לא נחשבים טובים? (קניתי עכשיו מקלדת X6 של מייקרוסופט שהיא לפי ביקורות מאוד טובה..וגם מהחצי יום שאני משתמש בה היא נוחה רק צריך להתרגל אליה עוד..)

העכברים שלהם לא באותו סקאלה?? כי בזמנו שקניתי את הintellipoint explorer 3.0 הוא היה "ה" עכבר! באותו תקופה..

אז חשבתי שהComfort Mouse 6000 הוא מין תחליף שלו.. כי הוא בערך באותו מימדים...

את הDeathadderראיתי בתמונה והוא ניראה מעוד דומה לintellipoint explorer 3.0 בגודל ובצורה וגם יש לא את ה2 כפתורים בצד(שזה ממש משמש אותי כמעט בכל דקה..אבל אני לא מכיר את רייזר

איך הם ? רק ראיתי שהם פעם יצאו עם עכבר HABU בשיתוף עם מייקרוסופט ..שגם מאוד דומה לintellipoint explorer 3.0 אבל הבנתי שהוא ממש לא מוצלח ומתקלקל מהר ונותן דאבל קליל ספונטני

יש גם אפשרות להזמין מאיביי את עכבר שלי (כניראה נימכרים עוד בחו"ל כאלו intellipoint explorer 3.0)

intellipoint explorer 3.0 VSComfort Mouse 6000 VS Razer Deathadder

???

פורסם

ה-Deathadder הוא עכבר מצויין וגם מאוד נוח.

לגבי Razer באופן כללי, הדעות חלוקות. יש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלה ששונאים אותם.

ה-Habu כאמור לא מומלץ, יש עכברים טובים יותר.

עריכה: העכברים שמצאת ב-eBay הם משומשים, גם אני ניסיתי לחפש קודם.

פורסם
  • מחבר

ה-Deathadder הוא עכבר מצויין וגם מאוד נוח.

לגבי Razer באופן כללי, הדעות חלוקות. יש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלה ששונאים אותם.

ה-Habu כאמור לא מומלץ, יש עכברים טובים יותר.

עריכה: העכברים שמצאת ב-eBay הם משומשים, גם אני ניסיתי לחפש קודם.

זה לא חדש? http://www.ebay.com/itm/Microsoft-IntelliMouse-Explorer-3-0-Optical-Mouse-Grey-/130593896032?pt=Mice&hash=item1e6800b660

את אומרת שComfort Mouse 6000 לא משהו...

יש עוד חלופות של מייקרוסופטשטובים ולא גדולים מידי?

פורסם
  • מחבר

העכבר בקישור שהבאת הוא חדש.

יש את ה-SideWinder של מיקרוסופט:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686300

ראיתי את SideWinder אבל השאלה אם הם נוחים?מהX3 ספציפית לא התלהבתי מהצורה שלו...

ראיתי את העכבר הזה..

http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6205

אבל השאלה אם הוא לא מגושם מידי(מזכיר בצורתו מטוס סילון :silly: )

פורסם

לא ניסיתי את ה-SideWinder של מיקרוסופט.

אם העכבר מונח באריזה בצורה כזו שאפשר להניח עליו את היד, אתה יכול לנסות להניח את היד עליו ולראות אם זה נוח.

מעבר לזה זה מאוד סובייקטיבי, לאחד זה יכול להיות נוח ולשני לא.

פורסם
  • מחבר

התחלתי לקרוא על הRazer DeathAdder ולראות ביקורות בזאפ וכניראה שאני ילך עליו(הוא הכי מזכיר לי בצורתו את העכבר שיש לי כרגע

עכשיו ראיתי שיש לעכבר 2 אופציות

Razer DeathAdder ויש

את Razer DeathAdder Black Edition

ורציתי לדעת מה ההבדל חוץ מזה שהוא שחור?

שניהם שחורים לפי מה שראיתי..

יש הבדל בסוג החומרים?למה יש עכברים עם ציפוי גומי קטיפתי כזה שאני יודע מהעכבר שלי שזה מתקלף מהר מאוד ונישרט הציפוי הזה(עמלתי שעות בשביל לקלף את העכבר שלי מהציפוי הזה בצדדים אחרי שחצי ממנו התקלף לבד...

אז רציתי לדעת אם יש אבל ואם לאחד מהם אין את אותו ציפוי המדובר או לפחות נימצא על פחות חלקים בעכבר עדיף חלק ..ככה לא מתקלף

פורסם

בחירה טובה, רציתי להמליץ לך ללכת עליו אבל נראה היה שהיית נעול על מיקרוסופט.

אין הבדל בין שתי הגרסאות חוץ מצבע התאורה של הלוגו, אולי גם הגלגלת (תאורה כחולה בגרסה הרגילה).

בעבר השתמשתי ב-DA תקופה די ארוכה והציפוי לא התקלף לי כך שנראה לי שאין לך מה לחשוש.

פורסם
  • מחבר

איזה צבע התאורה בגירסה השחורה?

פורסם

לא יודעת, אין לי ניסיון עם הגרסה השחורה.

פורסם

אלא אם כן אפשר להתנסות זמן מספק עם כל העכברים (ולצורך העניין כל התקן קלט/פלט אחר) קשה מאוד עד בלתי אפשרי לדעת מה ה"טוב ביותר" עבורך.

ביקורות ברשת, סרטונים וכדומה עוזרים, אבל עדיין לא מהווים איזו אסמכתה לכך שהמוצר המסוים הזה יתאים דווקא לך בצורה הטובה ביותר.

העצה שלי כשזה מגיע להתקני קלט/פלט, פשוט לא לחשוב יותר מדי -- "בסך הכל עכבר...", משתמשים ואם מגלים שזה לא מתאים מחליפים.

לא שאני אומר שצריך לגמרי להקל בזה ראש ובטח שלא "לבזבז" סתם כסף בהחלפות בלתי נגמרות. אבל כל אחד יודע פחות או יותר מה הוא מחפש בגדול. איזו צורת עכבר נוחה לו, מה הוא מחפש בעכבר וכן הלאה. דווקא לכל עניין החיישן האם זה אופטי, לייזר, מה שלא יהיה, לא הייתי מייחס חשיבות. הכל זה בעיקר גימיקים וכנ"ל כל מיני כפתורים מיוחדים, ואם כי אני בטוח שאפשר להתווכח על הנושא הזה ארוכות, לדעתי זה לא מה שמשפר או מגדיר את חויית השימוש.

לדעתי גם אין שום מניעה מדי פעם לצאת מהשגרה ולנסות משהו קצת אחר. עכבר בעיצוב קצת אחר, Trackball (וכאן אפשר להתווכח אם זה מתאים או לא מתאים למשחקים) וכן הלאה.

אבל ברגע שאתה יודע פחות או יותר מה אתה מחפש, אל תשקיע יותר מדי אנרגיה ומחשבה בחיפוש בלתי נגמר אחרי העכבר המושלם (ולחיפושים האלה יש נטייה בסוף יותר לבלבל וליצור ספקות מאשר למקד אותך במטרה), כי כנראה שפשוט אין כזה. קנה את זה שהכי משתלם לך -- כלומר הזול ביותר שעונה על הדרישות הבסיסיות שלך, כולל הדרישה לעיצוב, איכות בנייה (הפדים עשויי הגומי האלה באמת מרגיזים כי הם מתקלפים, עד היום יש מוצרים שמשתמשים בהם למרבה הצער, במקרה של Logitech לפחות, אם הם מתבלים אחרי שנה-שנתיים בדרך כלל העכבר עדיין באחריות ובדרך כלל הם יישלחו לך מחליף עבורו), אלחוטי או לא וכדומה או שהכי מוצא חן בעינייך מכל סיבה אחרת. במקרה הגרוע ביותר תגלה שזה לא בדיוק מה שחיפשת או שאחרי כמה חודשים יושק עכבר שנראה לך יותר מתאים, אז תחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים