עבור לתוכן

כרטיס מסך ati radeon hd 3850 לא תומך במשחק crysis2

Featured Replies

פורסם

למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה

unsupprted video card detected.

אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב

application install: install package detected.

נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר.

נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך.

האם אני צריך לשדרג כרטיס?

פורסם

כמה זיכרון יש לכרטיס שלך? לא ציינת..תראה גם אם תצליח בסופו של דבר כן לסדר את הענין ולהפעיל איכשהו את המשחק

המשחק ירוץ לך בממוצע על 20 פריים במקרה הטוב..

שזה אומר שבמינימום זה יכול לרדת ל10 ובמקס גג 25-6

ככה ש 80% מהמשחק ירוץ בתקיעות על ההגדרות הכי נמוכות...

לכן ההצעה שלי (אם אתה רוצה לשחק בכייף במשחקים של היום) היא כן לשדרג לכרטיס טוב יותר .. אין ברירה גם אני עם אותו כרטיס..

פורסם
  • מחבר

כמה זיכרון יש לכרטיס שלך? לא ציינת..תראה גם אם תצליח בסופו של דבר כן לסדר את הענין ולהפעיל איכשהו את המשחק

המשחק ירוץ לך בממוצע על 20 פריים במקרה הטוב..

שזה אומר שבמינימום זה יכול לרדת ל10 ובמקס גג 25-6

ככה ש 80% מהמשחק ירוץ בתקיעות על ההגדרות הכי נמוכות...

לכן ההצעה שלי (אם אתה רוצה לשחק בכייף במשחקים של היום) היא כן לשדרג לכרטיס טוב יותר .. אין ברירה גם אני עם אותו כרטיס..

כמות הזיכרון על הכרטיס היא 256 מגה. אבל כשאני סורק המערכת שלי עם האתר systemrequirementslab, הוא מראה לי כאילו יש לי לכאורה 742 מגה. מה הפירוש? ראה תמונה.

ואם אני רוצה לשדרג הכרטיס - מה האופציות?

דרך אגב, המשחק רץ מצויין עד שאני מגיע לשלב שאני צריך להקיש "אנטר" לצורך מעבר לשלב אחר במשחק. (אחרי שאני "מת" וכדי לחזור לשמירה במשחק). ואז לאחר ההקשה הוא פשוט מעיף אותי החוצה בלי לשמור לי על השלב. מעצבן ברמות!

[attachment deleted by admin]

פורסם

על הגדרות נמוכות המשחק ירוץ חלק, לא צריך להגזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים