פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים למה לא חשבתי לקנות את הדומיןן גוגל או פייסבוק לפני שנוצרו כמו שההוא שקנה את סקס.קום
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מומלץ בחום והכתובת גם פנויה: www.fxp3d.co.il"מימד נוסף אל מיטב המוחות של הדור הבא!"
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים בגלל שאתה נשמע לי רציני ואני כבר התייאשתי מהאתר הזה, אני מוכן למכור לך אותו ב-5,000 ש"ח.צור איתי קשר דרך העמוד הזה אם אתה מעוניין: http://hwzone.co.il/?file=contactusמילים ריקות... דיבורים בעלמא.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים אני מצטער, האתר בקשיים כלכליים והבנק עיקל לנו את חשבון המייל. בגלל זה כנראה שפספסתי את ההודעה שלך.תשלח אותה בבקשה שוב למייל האישי שלי, o.rly@gmail.com
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים אני מצטער, האתר בקשיים כלכליים והבנק עיקל לנו את חשבון המייל. בגלל זה כנראה שפספסתי את ההודעה שלך. תשלח אותה בבקשה שוב למייל האישי שלי, o.rly@gmail.com מוזר שגם ה"פ הבנק מעקל?! don't know what to make of you... יש פה בדיחה שאני לא שותף לה? אם תרצה אין לי בעיה להרים אליך טלפון ולסגור את העניין.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים אתה רציני בקשר לאתר חשבתי שאתה צוחק באסה :-\ בבקשה תגיד לי שאתה לא רציני..בבקשה.... כואב הלב על אנשים כאלה
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים ברור שאני צוחק בטח יש לאתר כסף הוא נהיה מסחרי כל יום יש כתבות על חומרה הוא מזכיר לי קצת את fxp הודות לכל השינויים האלה :-\
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים מומלץ בחום והכתובת גם פנויה: www.fxp3d.co.il"מימד נוסף אל מיטב המוחות של הדור הבא!"ואו! חחח לחלוטין עשית לי את הבקר!אתה גאון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.