עבור לתוכן

יש אפשרות לבדוק כמה אתר ברשת מרוויח פר חודש\שנתי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר.

מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.

פורסם

תלוי איזה אתר. אתר וואלה נמצא בבורסה ולכן הכל חשוף. עסק פרטי לא חייב לפרסם את הדו"חות שלו וכל המידע עליו מבוסס על הערכות בלבד

פורסם

אז למי הוא מציג את הדו"חות?הוא חייב להציג למישהו(עסק פרטי,אני מתכוון)

פורסם

למס הכנסה.

מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.

מה מצאת? שתף... :smile1:

פורסם

יש אתרים הזויים שבודקים "שווי" ערך של אתר לפי PR, כמות קישורים בחוץ, מס' תוצאות ומיקום במנועי חיפוש. תכלס לא משהו מעניין במיוחד.

פורסם

מה? יש לך דוגמא?

זה לא אומר כלום... :D

פורסם

כמה HWZONE ו- TOREC מרוויחים להערכתכם בחודש? בכמה אפשר לרכוש אותם?

פורסם

לא יודע לגבי HWZONE, אבל טורק מרוויח לא רע יחסית, רק מתרומות הוא מרוויח בחודש לפחות 500 שקל, וזה אחרי צניחה חדה שיש לו במספר התורמים בחודשים האחרונים, ועל זה תוסיף את כמות הפרסומות שיש שם - הכי הרבה פרסומות מכל אתרי התרגום בארץ, ובכלל - לא ראיתי אתר עם כל כך הרבה פרסומות כבר כמה שנים טובות, ככה שהוא בהחלט לא מפסיד מהאתר בניגוד לרושם שהוא מנסה ליצור, זה לא משכורות אבל נדיר מאוד לראות אתר פרטי שמרוויח סכום אמיתי.

פורסם

טורק דיי מגעיל אותי בהתנהגות שלו אני מתפלא שלא מחרימים אותו ועוד ממשיכים לתרום לו...

הקאונטר המעצבן שלהם חצי מהפעמים בכלל מחליט לא לעבוד.

פורסם

מה זה הבולשיט הזה? גוגל לפי זה שווה רק 6 מיליארד ופייסבוק רק מיליארד.

חחחח

פורסם

::)

יש אתרים הזויים שבודקים "שווי" ערך של אתר לפי PR, כמות קישורים בחוץ, מס' תוצאות ומיקום במנועי חיפוש. תכלס לא משהו מעניין במיוחד.

פורסם

המערכות האלה מיועדות להערכה כללית של שווי דומיין, לצורכי seo. לכל היותר הם מוסיפים פרמטרים של שווי לפי היכולת הבסיסית להרוויח מפרסומות גוגל ושות', לפי ממוצע CPM גלובלי ובהתאם לכמות החשיפות שהם מעריכים בצורה כזאת או אחרת.

אין לזה שום משמעות מבחינת כמה שווה ה"אתר" כעסק ובטח שלא מבחינת כמה הוא מרוויח בפועל פר חודש (LOL).

כמה HWZONE ו- TOREC מרוויחים להערכתכם בחודש? בכמה אפשר לרכוש אותם?

בגלל שאתה נשמע לי רציני ואני כבר התייאשתי מהאתר הזה, אני מוכן למכור לך אותו ב-5,000 ש"ח.

צור איתי קשר דרך העמוד הזה אם אתה מעוניין: http://hwzone.co.il/?file=contactus

פורסם

מקבל PayPal?

פורסם

בגלל שאתה נשמע לי רציני ואני כבר התייאשתי מהאתר הזה, אני מוכן למכור לך אותו ב-5,000 ש"ח.

צור איתי קשר דרך העמוד הזה אם אתה מעוניין: http://hwzone.co.il/?file=contactus

אני מוכן לקנות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים