עבור לתוכן

איזו גירסאת GTX570 כדי לקחת ? בטווח מחיר בין 1400- ל1600ש"ח

Featured Replies

פורסם

^^

בבאטלפילד ה6950 אוכל גם את ה580, זה בדוק.

באיזה הגדרות?

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^^

בבאטלפילד ה6950 אוכל גם את ה580, זה בדוק.

לפי מה החלטתה ?

כי לפי הבנצ'מרקים על ULTRA ה- GTX570 הרבה יותר טוב מ 6950 ואף מ 6970

מצורף תמונה להשוואה מהבנצ'מרק של .tomshardware

[attachment deleted by admin]

פורסם

וכאן ?

http://www.hardocp.com/images/articles/1320203990wggDqWGb3l_5_2.gif

http://www.hardocp.com/images/articles/1320203990wggDqWGb3l_5_3.gif

:police:

^ ואם כבר לקשר תוצאות multiplayer שלהם, בוא לא נתעלם ממה שרשמו בדיוק מתחת לתמונה הזאת (ואחרות):

The AMD Radeon HD 6950 experienced the same sharp lag during explosions and buildings being demolished and while debris was flying around as the other AMD based GPUs

http://www.hardocp.com/article/2011/11/22/battlefield_3_multiplayer_performance_iq_review/3

פורסם

ואם היית ממשיך לקרוא היית רואה שהאשם היה ה CAP ש AMD שיחררו... הסרה של אותו CAP פתרה את הבעיה...

אם כבר אתה נדבק למשפטים שנוח לך, תתייחס גם לאלה שנוחים לך פחות, אבל ממך לא ציפיתי לעשות את זה, וכאן נגמר הוויכוח מבחינתי :xyxthumbs:

ואגב, הבדיקה שאני העלתי היא עם דרייברים חדשים לשני הצדדים... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

^^

Lanzar

הבנצ'מרקים פה לא נותנים אינדקציה אמיתית

בלינק הראשון בכלל משווים רזולוציות 2560x1600 כאשר על 1920x1200 התוצאות יכולות להיות שונות

בלינק השני משווים כרטיסים רק על HIGH ולא על ULTRA ובלי פילטרים .סביר להניח שה 6950 על ultra עם פילטרים יהיה פחות טוב מ 570

קניתי את GTX570 שיש לו את היתרונות שלו לכלל המשחקים שיצעו עוד בעתיד ולא רק ל BF3(ואונליין בשבילי לא כזה מעניין לכן זה כבר "חרוש") בכל אופן גם ה 570 וגם ה 6970 הם כרטיסים טובים יהיו משחקים שה 6970 יתן בראש ויהיו משחקים שה 570 יתן בראש.

בנוסף סך הכל ה 570 בשבילי זהו שדרוג זמני עד שאחליט שהמחשב נוכחי עשה את שלו.

פורסם

ואם היית ממשיך לקרוא היית רואה שהאשם היה ה CAP ש AMD שיחררו... הסרה של אותו CAP פתרה את הבעיה...

אם כבר אתה נדבק למשפטים שנוח לך, תתייחס גם לאלה שנוחים לך פחות, אבל ממך לא ציפיתי לעשות את זה, וכאן נגמר הוויכוח מבחינתי :xyxthumbs:

ואגב, הבדיקה שאני העלתי היא עם דרייברים חדשים לשני הצדדים... :xyxthumbs:

רגע רגע. ברור לשנינו שעשינו פה סלט מ-3 סיקורים שונים למשחק מאותו האתר...

הישן מביניהם אכן מצטט את AMD על איזה CAP שהפריע ל-CFX. הם אפילו לא בדקו את זה באותה ההשוואה.

בהשוואה השנייה, הם השוו לדריבר עדכני יותר ורשמו את הבא (נראה לי שבלי קשר ל-CFX)

As you can see, there was no difference, the new 11.10 WHQL that was released on October 31st yields no improvement in BF3 over 11.10 Preview 3 released on October 18th

וההשוואה השלישית האחרונה, ממנה ציטטתי מה שרשמו על התמונה שקישרת, כבר נעשתה עם 11.11whql. דווקא בהשוואה הזאת למולטי - הם התלוננו על הבעיות עם כל הכרטיסים של AMD.

אני נדבק לעובדות אחי, לפחות כמו שמציגים לנו אותן. אם זה נוח או לא.

פורסם

בלינק הראשון משווים 6970 ל 580, ששניהם באותם הגדרות גרפיות, ברור שב 1920 המצב יכול להיות שונה, אם לצד אחד או אחר...

בלינק השני משווים 6950 ל 570, גם שם באותם הגדרות גרפיות, אבל בוא לא נשכח שבשני ההשוואות מדובר בכרטיסי NV שממוקמים מעל הכרטיסים של AMD בדירוג הכולל...

לא באתי לתת שורה תחתונה של מי עדיף, פשוט נתתי עוד צד לעיניין, עם דרייברים חדשים יותר, וכמובן שאי אפשר לטעות בקניה של GTX570...

:xyxthumbs:

העובדות מראות ש GTX570 מציג פריזים של שניות שלמות על פעם שמגזימים בהגדרות, כי הזכרון שעליו פשוט נגמר... תזכיר את זה גם, ככה תוך כדי שאתה מחפש דברים כנגד AMD... ( סליחה, אתה לא מחפש, הם בכל מקום )

אגב,

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-ti-448-core-benchmark,3082-4.html

גם כאן, עם דרייברים עדכניים לשני הצדדים, אמנם לא ULTRA SETTINGS, אבל זה מה שיש שם...

פורסם
  • מחבר
וכמובן שאי אפשר לטעות בקניה של GTX570...

ועוד גם שהכרטיס להיום יחסית זול 1400ש"ח( כ-150-200ש"ח יותר זול מ 6970) ועוד Overclocked.

לכן העיסקה מבחינתי הייתה כדאית ,מה גם שבדקתי את הכרטיס אצלי במחשב ונתן לי לכאורה תוצאות ללא צוואר בקבוק אז הלכתי על בטוח

זה היה יכול להיות באסה בלקחת כרטיס אחר(נגיד 6970) למערך הישן שלי מבלי לבחון אותו ואז לגלות שהביצועים לא טובים בגלל צוואר בקבוק.

פורסם

יחסית ל 6970 ה 570 משתלם, אבל 6950 שעולה 1140 שקל, ונפתח ל 70, נשמע כבר יותר משתלם...:)

6970 ו 570 באותה סביבת ביצועים, אין סיבה ש 6970 יהיה צוואר בקבוק גדול יותר מ 570, למרות שסביר ששניהם יהיו עם המעבד שלך, לפחות ברוב המשחקים העכשווים...

ושוב, לא באתי לבאס אותך על הקניה, כי אין על מה... :)

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

העובדות מראות ש GTX570 מציג פריזים של שניות שלמות על פעם שמגזימים בהגדרות, כי הזכרון שעליו פשוט נגמר... תזכיר את זה גם, ככה תוך כדי שאתה מחפש דברים כנגד AMD... ( סליחה, אתה לא מחפש, הם בכל מקום )

^ הזכרתי את זה יותר מפעם אחת פה בפורום, כי חוויתי זאת בעצמי.

פה אני התייחסתי ספציפית לבדיקות של hardocp ורק כי נראה לי אבסורד שתשתמש בהם להראות דבר אחד שהם בעצמם פוסלים במילים שלהם לאותה התמונה, או מראים תוצאות אחרות בהשוואות החדשות שלהם. ומה לעשות שהם לא בדקו gtx570 בהגדרות שטוחנות לו את הזכרון :nixweiss:

בעצם, ישנה שם בדיקה אחת בה הוא לא נחשב לשחיק מבחינתם, כמו גם "המתחרה":

http://www.hardocp.com/images/articles/1321868452wmGLudOmqb_4_3.jpg

The NV GPUs continued their dominance between these two video cards as well. The NVIDIA GeForce GTX 570 performed with an average FPS of 46.6, almost 15 FPS shy of what we consider playable. It was 2.9 average FPS or 8% faster than the AMD Radeon HD 6950 which averaged only 43.7 FPS.

Neither gameplay experience was enjoyable at this resolution with HBAO and Motion Blur selected, and there was a definite lag between both video cards. The explosion and demolished building lag was still present, but not as noticeable due to overall lag in game.

אני משתדל להיות ענייני ומבוסס בדברי ככל שאפשר... זה לא פייר שמוציאים דברים מהקשרם ותוקפים אותי אישית.

אם מבחינתך אני מחפש את AMD בסיבוב, אז מבחינתי אני עושה טובה לגולשים שהבחירה עדיין בידיים שלהם. (וכן, אני "לא מחפש, הם בכל מקום") :)

בכל אופן, לא שווה להתווכח על זה או לרמוז למשחק מכור. כל אחד נותן את דעתו הענינית וסוגרים עניין כחברים.

פורסם

טוב זה בסדר ככה... לא צריך להמשיך לערוך את ההודעה, 13 14, פעם זה מוגזם אפילו אם יש מה להוסיף... :-X

הכל שטויות, העיקר שכולנו מרוצים ;D

פורסם

תוקפים אישית כבר אמרתי ? :la:

עריכה: העריכות זה כי אני פרפקציוניסט :cleric:

פורסם

הלכתם רחוק 

בכל אופן , ליאור הלא הוא dj electric משחק באטלפילד עם 580 בהגדרות הכי גבוהות. אני עם 6950 שנפתח ל580 קיבלתי תוצאות יותר טובות ממנו לפי מה שהוא אומר.

שוב, מדובר בבאטלפילד 3 בלבד. לגבי כל השאר אני מניח שה580 מרסק לשלי את הצורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים