עבור לתוכן

מחפש המלצה לטלויזיה 42" למטרת משחקים - תקציב עד 3.5k

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting.

המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה.

המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים :) )

חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט.

איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60?

דבר אחד אני כן יודע וזה שאני ארצה לשדרג ל1080p, הכרטיס מסך החדש יבחר על סמך ביצועים ברזולוציה הזאת.

אהיה מוכן לרדת לגודל מסך של 40" במקרה שהאיכות תעלה על זאת שאוכל להשיג מדגמים של 42" בתווך מחירים שלי.

התקציב כמו שפירסמתי הוא עד 3500 שקלים, גמיש מעט אם מדובר בטלויזיה שתצדיק את ההפרש.

אשמח מאוד לכמה המלצות מחברי הפורום שיוכלו אולי להאיר את דרכי בחיפוש אחר המסך הבא שלי.

תודה מראש :yelclap:

פורסם

אם אתה אוהב משחקים אני לא הייתי ממליץ לך להישתמש במסך טלוויזיה כמחשב. יש הבדל רציני בינהם בגלל הזמן תגובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים