עבור לתוכן

בניתי מכונת זמן, ויש לי שאלה לגבי מודינג

Featured Replies

פורסם

היות וזו מכונת זמן, אני רוצה שהעיצוב יהיה קצת יותר מרשים מסתם קוביית מתכת-פלסטיק עם כבלים. אז מה כדאי? שורת לדים כחולים ואדומים? אולי איזה עבודת צבע בהשראת ה-FLUX CAPACITOR?

כדי לא לפגוע בשדה המרת הזמן, אני לא יכול להשתמש בדרמל יותר מדי.. אלא אם כן אני אוסיף עוד שכבת מתכת, וזה עלול להשפיע על הביצועים, ולגרום לצריכת חשמל גדולה יותר (גם ככה זה כיבה אורות בכל העיר פעם אחרונה שניסיתי). אז אני חושב להשתמש במדבקות שאעצב לבד.

רעיונות יתקבלו בברכה!

תודה מראש!

פורסם

ברוך הבא לעולם המודינג :welcomeani:

מניסיון מכונת זמן צריכה להיראות כך:

http://en.wikipedia.org/wiki/DeLorean_DMC-12

עם פס לדים למעלה כידוע.

פורסם
  • מחבר

כן, טוב, כולנו היינו רוצים להשתמש בדלוריאן כדי לבנות מכונת זמן.. אבל זה לא עובד כל כך טוב עם צריכת החשמל.

שלא לדבר שלקנות דלוריאן היום זה קריעה רצינית של הארנק.

אני מנסה לעשות משהו בתקציב נמוך. בוא נאמר.. כמה מאות שקלים. האמת שהייתי הולך על עיצוב תא הטלפון של דוקטור הו, אבל עץ לא מחזיק טוב במעבר בשדה המרת הזמן. הוא לא עומד בטמפרטורות קיצוניות, ובכלל, כל הגימור שלו נשרט מכל שיפשוף הכי קטן.

עוד רעיונות?

פורסם

תעלה תמונות של איך המכונה נראת עכשיו, ואולי כמה תמונות מתהליך הבנייה (אם אין אז תחזור ותצלם) כדי שיוכלו להמליץ לך על תוספות ושיפורים.

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב. כמובן שבגלל הטכנולוגיה שעדייין לא מוגנת בפטנטים, אני לא אוכל לשים כאן תמונות של תהליך הבנייה, למרות שיש לי דיי הרבה.

אבל אני אנסה לראות איזה תמונה אני יכול לשים כולל מידות שיתנו רעיון לאפשרויות.

בינתיים, באופן כללי, מדובר בקוביה, שני מטר על שני מטר על שני מטר. אלה המידות הקטנות ביותר שיכולתי בינתיים. חיפוי חיצוני ממתכת, יש כבלים חשופים בשתי פינות עליונות. לא חייבים לחפות אותם, אבל זה לא יפריע לפעולה. מה עוד.. אה, הפעולה מייצרת קרינה אלקטרומגנטית חזקה ביותר (לפרק זמן קצר), כך שכל מודינג שכרוך בלדים, צריך להתחשב בזה.נראה לי שאוכל להעביר כבלים לתאורה לתוך המכונה עם הכבלים שהזכרתי בפינות.

אני לא רוצה שזה ייראה כמו אוטו של פושעים בשקל, אז לא נראה לי שאני הולך על ניאונים.

פורסם

אתה צריך גם לקחת בחשבון את ההשפעה של הצורה החיצונית של המכונה על הרושם שהיא יוצרת על תרבויות שונות בזמנים שונים אותן תפגוש איתה.

אני חושב שאתה צריך לשקול מבנה מודולרי שיאפשר לך צורות שונות לזמנים שונים אליהם תגיע עם המכונה.

פורסם
  • מחבר

בדיוק בגלל זה שקלתי את הצורה האורגנית של תא טלפון. בכל מקרה, אולי סלע זה רעיון טוב יותר.. אפילו אם אין בו לדים.

פורסם

תנסה להתאבד, שמעתי שזה עוזר בנושא

פורסם

אז ככה:

1.תשקול שוב להשתמש בעץ, כי לעץ יש את הייתרון שדברים קולים(סוניק SD) לא יעבדו עליו.

2.תחפה את החוטים כדי שלא יגעו לך בהם ביעד, ויתחשמלו. פרפר שמת בסין וכו'.

3.שקול להשתמש בטכנולוגיות צבאיות להסוואה, או לממש את מנגנון מעגל הזיקית ע"י מקרן ו3 מעגלים(ותוכנה של בערך 5 מגהשורות)

4.קפוץ לאיראן או סוריה או אפילו לקמ"ג בדימונה ותביא קצת אוראניום מועשר ויסודות לא יציבים אחרים, זה אמור לפתור לך את בעיית האנרגיה והנפילות בחשמל. אל תשכח לצפות את מיכל הדלק בעופרת פעמיים. בקפיצה הראשונה לעתיד תביא דלק יותר נורמלי.

ובאופן כללי, במילותיו של סטיב ג'ובס זצ"ל:"And boy, have we PATENTED it!"

קפוץ מהר לרשם הפטנטים לרשום הכל אחרת יגנבו לך רעיונות.

בהצלחה=]

פורסם

אתה צריך לחזור 12 שנה אחורה (לא יותר, נכון?) ולהלביש לאבא שלך גומייה.

פורסם
  • מחבר

האמת שגם בלי מכונת זמן צפיתי שהאידיוטים הצעירים יצוצו בשלב כזה או אחר. אבל אני דווקא שמח שלקח יותר זמן מהצפוי.

חבל שאי אפשר לקיים דיון בלי שמישהו יקפוץ ויגיד משהו אידיוטי.

תודה בינתיים על ההצעות (אלה שהן פרודקטיביות).

פורסם

ובנימה אופטימית זאת:

:locked:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים