עבור לתוכן

צריך המלצה למסך "24 עם פנל איכותי וארגונומיה טובה

Featured Replies

פורסם

מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך.

היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים.

עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot.

המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי.

בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי.

דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מסכים, אבל הוא לא חובה, זה רכזת usb במסך.

מחיר. אני קונה בארה"ב, כך שהמחירים הם הרלוונטים בארה"ב. 300-400 דולר למסך אחד נראה לי סביר. כרגע שמתי עין על הדל 2412m. הוא נמכר עכשיו במחירים לחגים ב 300-320 דולר.

מישהו יכל להמליץ על דגם אחר שכדאי לי אולי לשקול במקום הדל 2412m ?

תודה :)

פורסם

DELL 2412 ללא ספק.

מצד שני זה לא כזה שדרוג דרמטי.

אם יש לך תקציב, קנה DELL U2711 - מסך בגודל 27' עם רזולוציה מדהימה של 2560X1440. זה שדרוג של ממש למתכנתים.

מצד שני, במחיר שלו (~900$) אפשר לקנות 3 מסכי U2412 שעדיפים בהחלט מבחינת פרודוקטיביות.

פורסם

בארהב יש אפשרויות נוספות שאין בארץ כמו HP ZR24W או האסוס PA246W (כנראה מעל לתקציב שלך)

אבל כמו ש tmpusr כתב אל תצפה לשיפור משמעותי.

שני מסכים קטנים יותר אולי יתנו אפשרויות שדרוג יותר טובות.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה באל תצפה לשיפור משמעותי? כמו שאני רואה את זה השיפור יגיע מלעבור ל 2 עד 3 מסכים חיצוניים + מסך של המחשב הנייד לעומת היום שיש לי רק מסך חיצוני אחד.

חשבתי על ה "27 אבל הוא גם הרבה יותר יקר וגם אני לא בטוח אם הוא לא גדול מידי. מבחינת תקציב אני אקנה כרגע או 2 מסכי "24 או מסך "27 אחד. מצד שני אם אקנה עכשיו מסך "27 אולי בעתיד אקנה עוד אחד. השאלה אם מסכי "27 באמת יהיו הרבה יותר נוחים מה "24 או שאני אצטרך להתחיל להרים את הראש (והצוואר) למעלה כדי לראות מה כתוב בשורות העליונות. כלומר אם זה לא גדול מידי.

בקשר ל hp ולאסוס ש borsood ציין, איזה יתתרונות יש להם על הדל? ה hp הוא באותם מחירים פחות או יותר, האסוס הוא באיזור המחירים של הדל 2410, אני לא בטוח איזה יתרונות הוא נותן בהתחשב בזה שאני לא גרפיקאי

פורסם

2 מסכים, ביחוד U2412, הם שיפור אדיר לעומת אחד.

ההבדל בין 22' ל-24' לא דרמטי.

פורסם

אני חושב גם שDELL 2711

הוא מתאים לך הוא מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים