פורסם 2011 בדצמבר 214 שנים יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXXאבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXXבעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר...עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר)האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?
פורסם 2011 בדצמבר 214 שנים מחבר תודה,עוד מישהו שיש לו כרגע? כי פשוט אמרו לי שזה דבר חדש...נראה לי חשוד כי לפני חודשיים אמרו לי שאי אפשר להיות עם גיימר ואיפי קבוע...גם כאלו עם IP גיימר בבז"ב האם גם לכם יש איפי קבוע? כי אמרו לי שגם לכם...
פורסם 2011 בדצמבר 214 שנים יש לי גיימר בבזב"ל ו IP שלי משתנה כל פעם אני מתנתק האינטרנט ומתחבר שוב. יכול להיות שאני טועה, אבל לא נראה לי שאפשר לקבל IP קבוע עם גיימר.
פורסם 2011 בדצמבר 314 שנים לעשות הבדל בין שני הדבריםיש משתמש גיימר והוא הולך על פי פול כתובות מסויים , לדוגמא 82.XX.IP קבוע זה משהו אחר שאתה מקבל מהספק וגם על זה אתה משלם תוספתלגבי אם אפשר את שניהם ביחד , טכנית כן אבל זה תלוי במדיניות ואיך שהספק עובד...
פורסם 2011 בדצמבר 614 שנים IP קבוע עולה הרבה כסף, אם זכרוני אינו מטעה בב"ל לוקחים באזור ה 100 שקל בשביל IP קבוע.מדבור בניתובים שונים ע"ג קוים שונים ותעדוף שונה.האיי פי קבוע מאוד תלוי דרך איזה קוים הוא מפורסם, בכל מקרה אלא אם כן יש צורך מהותי כמו גישה למצלמות של העסק מהבית או משהו בסגנון IP קבוע מיתר וסתם יקר, לך על גיימר תקבל את התמורה הכי טובה בשביל הכסף שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.