עבור לתוכן

חדשות: אדובי סוגרת את מרכז הפיתוח בישראל

Featured Replies

פורסם

http://tech.walla.co.il/?w=/4015/1881942

חבל שקניתי תוכנה אדובי.עכשיו אין תמיכה טלפון בישראל.אין מי לדבר איתם.זה עצוב.טעיתי ליקנות תוכנה אדובי.

חבל חבל.מה יהיה עכשיו?

מיקי

פורסם

אתה מייקל מהטוקבקים?

מה שעצוב זה אתה, וכושר הבנת הנקרא שלך.

הם סוגרים מרכז פיתוח, איפה שישובים מתכנתים וממציאים. לא תומכים טכניים :facepalm:

קראתי את הכתבה הזו מקודם וחשבתי לעצמי אילו מן אנשים כותבים טוקבקים כאלו... :bash:

ועוד דבר- אני סבור ובטוח כי התמיכה הטכנתי שתקבל, בכל שפה וכמעט בכל מקום, מנוהלת ע"י חברה אחרת מזו המייצרת את המוצר. :kopfpatsch:

"טעיתי לקנות תוכנת אדובי"?! תגובות כאלו פשוט מעצבנות אותי. נגיד ופתאום אין תמיכה, זהו? לא תרמה לך התוכנה כלום? עכשיו הם שרופים בעיניך? ואיזו תמיכה בכלל אתה צריך?

פורסם
  • מחבר

אני לא טעיתי. אפילו דיברתי תמיכה של אדובי חברה quicksoft דרך מיהם קניתי תוכנה אדובי. ושאלתי אותם על חברה אדובי מפטרת עובדים quicksoft בישראל.האם יהיה תמיכה טכנית לתקלות ? quicksoft אמרו לי עוד מעט לא יהיה תמיכה טכנית של חברה אדובי יהיו רק אנשי מכירות.אתה מבין? למה אני צריך תמיכה תקלות בתוכנות כדי שאוכל לדבר עם תמיכה אדובי ישראל.אם למשל תוכנה פלאש פרו ניפתח חלון שגיאה. אז אני יכול לדבר חברה quicksoft. והם נותנים לי תשובות ופיתרונות.אבל עכשיו למי אני צריך לדבר עזרה תמיכה טכנית ?למי ליפנות? אני מבין אותך שזה מעצבן אותך אני אומר לך שזה "עצוב"...אתה צריך להבין בלי תמיכה טכנית.אתה רוצה שאתקין הכל מחדש חלונות ותוכנה גרפית אדובי ובלגל גיבויים. זה לא פשוט להתקין הכל כי קשה לשבת מול מחשב הרבה זמן זה מעייף וכאב ראש. אני אומר אדובי היא טובה מאוד.אני מאוד מחבב תוכנה גרפית אדובי.וגם תמיכה טכנית quicksoft טובה מאוד. לצערי שמעתי כך באינטרנט חדשות שמפטרים עובדים ולא יהיה תמיכה טכנית בישראל.זה אני אוהב הזה.הם חייבים להמשיך לתת שירות טוב ללקוחות.ומה אתה חושב ?אתה יכול לתקן בעצמך תקלות של תוכנה אדובי?אצלך הכל קל?אני לא מבין בתקלות של תוכנות אדובי.איזה חברה אחרת נותנת תמיכה טכנית אדובי?אולי חברה אחרת מציעים לך נישלם כסף תמיכה טכנית.זה לא מקובל עלי.מגיע לי תמיכה טכנית חינם.כי קניתי תוכנה מקורי וזכאי לתמיכה טכנית טלפון או אימייל.זה נימאס לי שאני שומע חברות מפטרים עובדים. זה מעבצן אותי. אוףףף....אני לא מהטוקבקים. אני מעיר את המתים. :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

יכולת פשוט להגיש שדיברת איתם ושהם אמרו שיסגרו את מרכז התמיכה. זה לא כתוב כתבה...

אין ויכוח על נחיצות תמיכה.

סליחה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אין בעיה. אני אדבר שוב תמיכה ואבקש מספר טלפון אדובי.

אוהב אותכם.

תודה רבה לכם.

מיקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים