פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרגהשימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HDhttp://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדראם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותןאם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850תודה לכולם ואחלה שבת
פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים מחבר אני יכול להתפשר על הגודלטוב, בהיעדר חוות הדעת והעזרה אני חושב שאני פשוט אקנה אותו השבוע
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מסך מעולה רק שלעבודה עם טקסט מסך 37 יהיה גדול מדי יחסית לרזולוצייה. מסך 32 הוא המקסימום שאני אמליץ לעבודה מסוג זה.
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מחבר אני מניח שעבודה עם טקסט אני אעשה במחשב נייד שארכוש מתישהו בסוף השנה הבאהכרגע אין לי הרבה עבודה עם טקסט ועיקר השימושים שלי על המחשב הם תכני בידורהעניין ב-37 הוא שכשבאתי לרכוש את הדגם הספציפי הזה בגרסת ה-32 העיניים נפתחו לעבר ה-37 וגם המחיר היה כזה שאני עוד יכול לעמוד בו, אז זרמתי.ואני מבסוט על זה אש.אך עדיין אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך לגירסה שקטה יותר ויעילה יותר (הרצת סקרים בהגדרות הכי נמוכות עברה כל גבול!), מחכה לעוד המלצות הצעות ותוספות, תודה.
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים קח בחשבון שטקסט כולל גם גלישה בדפדפן.אני מציע לך לראות איך זה נראה על מסך כזה לפני שאתה רוכש. תבדוק אצל חבר\שכן\חנות(קח איתך לפטופ)
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מחבר יצא לי לשבת ככה כמה פעמים מול טלויזיה 42 ולא נתקלתי באיזשהו קושיצריך להיות הבדל מסוים?
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים וקראת טקסט בדפדפן למשל?ההבדל הוא בגודל הנקודה הגדול יותר מה שמוביל לטקסט שאינו חד ואפילו מטושטש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.