פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים לאחר שפרסתי את ההודעה הנ"ל בפורום מסכי מחשב ולא קיבלתי תגובות אני מבין כי כנראה כאן זה המקום לבקש עזרהשלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל )אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש )העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI וממיר לויין)אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 76 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים איזה פלא... גם אני מחפש מסך טלוויזיה למחשב הנייד שלי.רק שאני מחפש באזור ה 32-37 אינץ' בטווח מחירים של עד 2K (ואני מנסה להתקמצן כי המסך רק בשביל סרטים/משחקים חפיפים)סה"כ אני מרוצה מה-17" שיש לי בלפטופ, אבל עדיין אין דבר יותר טוב מלתקוע את המסך הזה מעל המיטה ולהתפנק מאיזה סרט HD.נ.ב. לפני חודש עברתי דירה ואני תקוע עם טלוויזית JVC 32 "מפלצתית" ששוקלת איזה שמונים קילו (שברה לי את הגב).
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים ראיתי ש 32" אפשר למצוא באיזור 1000-1500 של חברות כמו LG וTOSHIBA ולפי המפרט הם בסדר+.רק חבל שלא קניתי TOSHIBA 32 ב200$ כשהיה BF (לא היה משלוחים לארץ).
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים מחבר תראה אני לא מבין כלכך בנושאאבל הבנתי שיש קטע שלחלק מהטלויזיות התמונה מהמחשב תראה מפוקסת עליהםבגלל זה לא כזה נורא שה BF עבר, עדיף לקנות פעם אחת משהו טובנקווה שיתנו קצת המלצות למה צריך לשים לב ואולי דגמים זולים וטובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.