פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים:האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג?אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל?יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)?האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום?ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)?אשמח לתשובות.תודה לעונים.
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים כן, התקנת XP מסובכת ולוקחת יותר זמן מוינדוס 7.בהתקנת וינדוס 7 יש אפשרות לפרמט ואז להתקין.עדיף תמיד לפרמט ואז להתקין את הוינדוס שככה זה עושה התקנה נקייה.
פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים מחבר אני לא מתכוון לשדרג(אני יודע שזה בלתי אפשרי), אלה לעשות התקנה נקייה. הכוונה הייתה שהדיסק הוא דיסק של גרסת שדרוג, מה שאומר שחייבים מערכת הפעלה מותקנת לפני זה. ועוד שאלה: האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהוא service pack 1) לחומרה עדכנית של היום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.