פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים אהלן,לאחרונה התקשר אלי מישהו בעניין חשוב לכאורה.הבעיה היא שאני לא יודע אם מדובר במתחזה או בבנאדם האמיתי.איך אני יכול לגלות על שם מי רשום המספר הסלולרי שממנו הוא מתקשר אלי?תודה,MODY
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים תתקשר ל 144 ותבקש את הטלפון של מי שהוא התיימר להיות.. אם הטלפון זהה, כנראה שהוא דובר אמת, אם לא אז..ואם הטלפון שונה אתה גם יכול להתקשר למי שהוא מתחזה אליו וליידע אותו..
פורסם 2011 בדצמבר 413 שנים מחבר תודה לשלושת האחרונים שענו לי:1) אני לא יודע מה השם המלא שלו, אלא רק הפרטי.2) אם אני אתקשר מחסוי יש סיכוי גבוה שהוא ידע שזה אני.3) בדקתי ב- 441 - לא קיים.האם חברת הסלולר תגיד לי מה שם המנוי?
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים ישנה אבטחת מידע מחמירה בחברות הסלולר וכל מי שינסה לעזור לך יסתבך כמעט בוודאות ( במובן של יאבד את עבודתו ) .
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים ישנה אבטחת מידע מחמירה בחברות הסלולר וכל מי שינסה לעזור לך יסתבך כמעט בוודאות ( במובן של יאבד את עבודתו ) . באמת? אז איך חוקרים פרטיים יכולים לזהות בקלות את בעל המספר?
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים אם הוא ידע שזה אתה מחסום, אז תראה אם אתה יכול להשיג איזה טלפון של חבר או משהו שתוכל להתקשר בלי שהוא יזהה את המספראו שנראה לי שיש שירות כזה שעושים משהו לפני המספר ואז זה שם סתם מספר אקראיובכללי תחשוב אם אתה מצליח להזכר בבנאדם שתהיה לו סיבה למתוח/לעבוד עליך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.