עבור לתוכן

Assassins Creed - שאלה על העלילה

Featured Replies

פורסם

מהו סדר המשחקים בסדרה והאם כל אחד קשור לשני בעלילה?

תודה מראש

פורסם

קשורים מאוד עלילתית, אתה לא תבין הרבה אם לא תשחק לפי הסדר...

פורסם

לפי דעתי אתה יכול לדלג על 1 כי הוא כבר ישן ורק לקרוא את תמצית העלילה ולהתחיל ישר עם 2.

מה גם שב1 אתה משחק עם דמות אחרת בזמן אחר ולא מאוד קשור ל2 וההמשכים.

אתה גם יכול לחפש WALKTHROUGH ב gamefaqs.com או מקום אחר ושם יכולים לפרט יותר על כל מה שקורה שלב אחרי שלב.

אבל אם אתה לא רוצה לפספס על אף פרט אז שחק מהראשון.

פורסם

הדמות שאתה משחק בה במשחק הראשון *מאוד* קשורה להמשכים, והאמת שאתה משחק עם הדמות שלו גם במשחק השני וגם ב-Revelations. :)

פורסם

היום בדרך כלל מישהו מפרסם "ריצה" מלאה של משחקי מינסטרים

בגדול עוד לא שיחקתי בAC-R אבל עברתי כבר את כל האחרים

AC1 מאוד מיושן יחסית להיום וחבל לקנות אותו כדי לצפות בסרטונים לקבל את הסיפור

AC2 וAC-B מאוד דומים מבחינת משחקיות

הם משופרים בהרבה מAC1 , אני לא מת על הסדרה אבל כדי לך לנסות את AC2 עם זה יהיה טוב לך אז תוכל להמשיך לAC-B ובסוף AC-R

ושנה הבא בטח יצא עוד המשך

פורסם

והאמת שאתה משחק עם הדמות שלו גם במשחק השני וגם ב-Revelations. :)

זאת האמת הפרטית שלך אולי...

פורסם

במשחק השני יש קטע של דקה וחצי איתו, אז טכנית הוא צודק ::)

פורסם

דקה וחצי זה לא נקרא לשחק. זה נקרא הופעת אורח\קמאו. והוא סתם מטעה אנשים שלא מכירים בכלל ועוד כותב שזה אמת.

פורסם

קודם כל תירגע ילד :lol:

דבר שני, כל מה שאמרתי הוא נכון. במשחק השני אתה משחק בתור אלטאיר בקטע קצר של עשר דקות. הקטע הזה מתקשר ישירות לעוד משחק *שלם* בו אתה משחק איתו, משחק לקונסולות הניידות. אני מניח שלא שמעת עליו בכלל. ב-Revelations, אלא אם כן שיחקת את כל המשחק עם עיניים עצומות ובלי סאונד איכשהו, אתה יודע שאתה משחק איתו בכמה וכמה חלקים והוא מאוד חשוב לעלילה של המשחק, ושל הסדרה באופן כללי. הוא אפילו יותר חשוב מאציו לדעתי. אז כן, להגיד שב-1 "אתה משחק עם דמות אחרת בזמן אחד ולא מאוד קשור להמשכים" זו שטות מוחלטת ומוכיחה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אבל אין לך מה להכנס ל-NERDRAGE אנחנו סה"כ מדברים על משחק מחשב...

פורסם

קודם כל תירגע ילד :lol:

דבר שני, כל מה שאמרתי הוא נכון. במשחק השני אתה משחק בתור אלטאיר בקטע קצר של עשר דקות. הקטע הזה מתקשר ישירות לעוד משחק *שלם* בו אתה משחק איתו, משחק לקונסולות הניידות. אני מניח שלא שמעת עליו בכלל. ב-Revelations, אלא אם כן שיחקת את כל המשחק עם עיניים עצומות ובלי סאונד איכשהו, אתה יודע שאתה משחק איתו בכמה וכמה חלקים והוא מאוד חשוב לעלילה של המשחק, ושל הסדרה באופן כללי. הוא אפילו יותר חשוב מאציו לדעתי. אז כן, להגיד שב-1 "אתה משחק עם דמות אחרת בזמן אחד ולא מאוד קשור להמשכים" זו שטות מוחלטת ומוכיחה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אבל אין לך מה להכנס ל-NERDRAGE אנחנו סה"כ מדברים על משחק מחשב...

כמו בתגובה הראשונה שלך, רק עם הרבה יותר משפטים - אתה מביא חצאי אמת, מטעה, ומוליך שולל אנשים שלא מכירים אף אחד מהמשחקים.

אתה לא מתייחס לזה שבמשחק הראשון כמעט כל המשחק אין שום התקדמות בעלילה של דסמונד והעלילה הראשית ורק בסוף קורה משהו (שרוב האנשים בזמנו חשבו שזה מוזר ולא במקום כי העלילה הראשית היתה רק מסגרת לא משמעותית ורוב המשחק התרחש ברוח ימי הביניים) ככה שמה שכתבתי לגבי הקשר של 1 ל2 ולעלילה הראשית של דסמונד זה נכון.

revelations ומשחקים לקונסולות הניידות לא קשור לכאן כי פה זה דיון לאנשים שלא יודעים מאיזה משחק להתחיל.

אבל בשבילך העיקר זה לברבר לא חשוב מה.

פורסם

בשבילי זה המשחק עם העלילה הכי טובה, כל פעם שיוצא משחק חדש בסדרה אני נדהם מחדש.

פשוט משחק עלילה מעולה!!

הראשון מאוד קשור לעלילה, אני ממליץ לך לשחק בו, אבל קח בחשבון זה לא כזה מהנה כמו השאר, זה די חוזר על עצמו אבל עדין מומלץ.

פשוט משחק נדיר.

פורסם

המשחק עם העלילה הכי טובה? אתה לא רציני, נכון? או שהתחלת לשחק במשחקי מחשב בערך כשיצא הראשון (וגם אז, אין שום סיכוי שאתה רציני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים