עבור לתוכן

הודעת שגיאה בעת שחייגן האינטרנט שלי נטען עם הפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה.

אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף)

לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות.

מה הסיבה לבעייה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

סביר להניח שהוא מנסה לחייג לפני שכרטיס הרשת עלה וקיבל כתובת מהמודם. פשוט תפעיל אותו ידנית.

פורסם
  • מחבר

חשוב לציין כי בחלונות XP, התופעה לא קורית. במחשב של אמא שלי, מותקן חלונות XP, והיא מחוברת לבזק בינלאומי עם חייגן (שגם הוא הוגדר ידנית) ואשר מופעל אוטומטית עם הדלקת המחשב ע"י תיקיית ההפעלה (כמו אצלי), ושם אין שום בעיות. החייגן שם תמיד מופעל בהצלחה, להבדיל מבמחשב שלי עם חלונות 7, שבו תמיד יש בעיות.

פורסם

כן זה נשמע הגיוני. עם XP הייתי מתחבר לרשת האלחוטית ממש מיידית וב-7 זה לוקח איזה כמה שניות. לא נורא :)

פורסם
  • מחבר

עדכון חדש: התקשרתי לטכנאי המחשבים שלי, והוא אמר לי שאני צריך להביא אליו את המחשב כדי שהוא יוכל לבדוק אם הבעייה מתרחשת גם אצלו.

אם הבעייה תתרחש אצלו, כנראה שכרטיס הרשת שבמחשב שלי (שאגב מובנה בלוח האם שלו) הלך, וצריך לראות איך פותרים את הבעייה. ייתכן כנראה שיהיה צורך בהתקנת כרטיס רשת חיצוני, אם לא יהיה כדאי להפעיל יותר מדי מאמץ, ולהחליף את כל לוח האם או אף את המחשב כולו (וכמובן להתקין מחדש את מערכת ההפעלה)(תכופות החלפת לוח האם בלבד, תוך השארת המארז של המחשב, איננה פרקטית ויקרה מאוד, ויותר זול להחליף את כל המחשב במקרה זה, על אף פי שזה מזהם יותר את הסביבה בפסולת אלקטרונית).

פורסם

קנה לעצמך ראוטר ותפתור את כל השטויות האלה של הגדרת חייגן במחשב.

פורסם

אם זה יקרה גם אצלו אולי כדאי שגם תבנו את כל הבית שלכם מחדש.. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים