פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים שלום.לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק)התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7.בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה)כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו.לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר.ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל.ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר.שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית?רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית.תודה רבה לכם מראש.
פורסם 2011 בדצמבר 114 שנים בנוגע לקובץ הגיבוי, נקווה שזה יעזור לך:http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-delete-old-backup-files-in-windows-7.html
פורסם 2011 בדצמבר 114 שנים מחבר אוקי, תודה רבה לך.באמת עשיתי מה שמבוקש במדריך ואכן היה ניתן דרך ההגדרות למחוק את הקובץ.מחקתי אותו, וכשנכנסתי לתיקיה שבא הוא תמיד היה מופיע הוא עדיין הופיע אך במשקל של כמה עשרות קילו בייטים.יש דרך להסיר אותו לצמיתות? (יש לציין שניתן להסירו ע"י מחיקה רגילה לסל מחזור אך אחרי ריסט של המחשב הוא חוזר).ומה בנוגע לכרום? יש איזה פתרון לזה?
פורסם 2011 בדצמבר 114 שנים מחבר לא, הכוונה להפעיל את המחשב ב-Safe Mode ולמחוק את הקובץ?ואז הוא לא יחזור יותר? אתה בטוח שזה יפתור את הבעיה?
פורסם 2011 בדצמבר 214 שנים אני לא מבין למה קובץ של כמה KB בודדים מפריע לך... מבחינתי - כל עוד שאין לי בעיה של מקום פנוי בדיסק (שדרך אגב היום - גם לאחר עליית המחירים - נורא זול לקנות עוד דיסק) אני לא מתכוון למחוק שום דבר.אם הוא כל כך מפריע לך - תעלה את המחשב מ-LIVECD ותמחק אותו... ב-LIVECD כמעט בטוח שתצליח.בהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים מחבר לצערי זה היה כנראה פתרון זמני, הקובץ הכבד (14 ג'יגה) חזר למקומו ותופס לי נפח חשוב.איך נפתרים ממנו???
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים איך ייצרת את הגיבוי? דרך BACKUP & RESTORE? ניסית להכנס להגדרות של אותה תוכנה שבה ייצרת את ה BACKUP ולמחוק את יצירת ה BACKUP?עושה רושם שלמרות שאתה מוחק את הקובץ ישנה תוכנה חיצונית שעדיין מייצרת אותו.
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים כנראה הגדרת גיבוי אוטומטי של מערכת ההפעלה.בדוק ב- Task Scheduler אם יש איזכור לגיבוי ואם יש מחק אותו או הפוך אותו לבלתי פעיל. http://www.sevenforums.com/tutorials/618-backup-files-schedule-turn-off.html
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר הסתכלתי קצת אבל אני ממש לא יודע מה לסמן ומה לעשות, צירפתי לך כאן תמונת מסך של האיפה שכל הגיבויים הללו:
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים כמו שרשום לך במסך שהבאת, יש לך גיבוי שרץ כל זמן מסוים, תלחץ על CHANGE SETTINGS ותסיר את יצירת הגיבוי.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר אוקי, אז לחצתי על turn off schedule אני מקווה שזה מה שאמור להפסיק את הגיבוי האוטומטי. בקשר להסרת הגיבוי, ביקשת ממני ללחוץ על Change Settings ואין מכאן אפשרות להסיר, מכאן הוא שואל אותך איפה לשמור את הקובץ גיבוי: ראה תמונה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.