עבור לתוכן

בעיה ב NFSU - קשה נורא!

Featured Replies

פורסם

אחי , רק שתדע שההשוואה הזאת שווה לת**... אתה צריך לקחת את המכונית לנסיעה כדי להרגיש אם היא נוחה לך או לא... אני משחק בעיקר עם הRX-7 של מאזדה ולדעתי היא הכי טובה בביצועים ושליטה... יש כאלו שגם פג'ו 206 טובה להם.... תחפש מכוניות ותראה את מי אתה הכי אוהב... אל תשים לב לביצועים על ה"נייר"

• תגובות 39
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי זה לא היה קשה במיוחד עם המאזדה

רק שתדע שברגע שאתה מנצח אותו לא תוכל להכנס יותר למצב של ה-underground עם היוזר שלך לכן לא תוכל גם להחליף את המכונית המשופרת שלך בשביל להשתמש בה במצב quick race

פורסם

עם המיאטה סיימתי את כל המשחק :)

פורסם

את זה על הפעם הראשונה עברתי עם ה skyline

לעומת זאת המסלול עם ה-7 סיבובים היה הכי קשה לי...

פורסם
טוב, תודה לכולם.

לקחתי את המיאטה, לא הצלחתי, חזרתי לסקיילין וניצחתי אותו תוך 2 ניסיונות!

ולמי שמשחק עם הסיוויק: המשחק מיועד שתחליפו מכוניות הרי אתם מקבלים מכונית חדשה כל כמה זמן לא?

זה לא ממש נכון אני משחק עם GOLF GTI ואני כבר בשלב 103 ולא היתה לי שום בעיה לעבור איתה שלב כלשהו.

פורסם

כן מסכים איתך , השלב עם ה7סיבובים היה הכי קשה... כל תקיעה קטנה והלכה המשימה!

פורסם

לא נכון ... השלב עם ה 6 סיבובים היה הכי קשה, כשאתה מתחרה שם עם ה HONDA S2000 זה השלב שהכי הרבה זמן לקח לי לעבור, לעומת זאת השלב עם ה 7 סיבובים עברתי מהפעם השניה 8).

פורסם

לא נכון ... השלב עם ה 6 סיבובים היה הכי קשה, כשאתה מתחרה שם עם ה HONDA S2000 זה השלב שהכי הרבה זמן לקח לי לעבור, לעומת זאת השלב עם ה 7 סיבובים עברתי מהפעם השניה 8).

בדיוק אותו דבר שקרה לי :)

השלב עם 6 סיבובים הציב לי אתגר אבל העיקר שסיימתי ;D

פורסם

ווואיייי אני תקוע על שלב 103-עם ה 7 סיבובים ופשוט לא מצליח לעבוררר

איזה בעסה זה...בסיבובים של ה 90 מעלות הם עוקפים בלי בעיות...

פורסם
  • מחבר

משהוא מוזר קורה פה!

השלב עם הS2000 היה לי קל וגם השלב עם 7 הקפות היה קל אבל ארוך.

Quote:

טוב, תודה לכולם.

לקחתי את המיאטה, לא הצלחתי, חזרתי לסקיילין וניצחתי אותו תוך 2 ניסיונות!

ולמי שמשחק עם הסיוויק: המשחק מיועד שתחליפו מכוניות הרי אתם מקבלים מכונית חדשה כל כמה זמן לא?

"זה לא ממש נכון אני משחק עם GOLF GTI ואני כבר בשלב 103 ולא היתה לי שום בעיה לעבור איתה שלב כלשהו."

לא אמרתי שזה נכון אלה זה מה שאמורים לעשות הרי המשחק מביא לך מכוניות יותר ויותר טובות כדי שתחליף ותשתמש בהן.

פורסם

מה רע בהונדה סיויק?

אני שיחקתי איתו חצי משחק רק אמול עברתי לניסן 240SX

פורסם

וואי אתם תקועים בשלב 111, אני תקוע באיזה drift מסכן בשלב 25, מישהו יכול לתת לי איזה כמה טיפים טובים על ה-drift?

למשל: באיזה מכונית להשתמש? או שיטת נהיגה מסויימת? או, אין לי מושג בגלל זה אני לא מצליח לעבור את השלב המסכן הזה...

בבקשה תעזרו לי, תודה מראש!!

פורסם

תשתמש ב SHIFT (זה AMBREKS)

ולא במעצור (אחורה) ותיכנס לפסים של השחור לבן זה מכפיל לך תתוצאה!

פורסם

המיאטה הכי טובה לדריפטים... עשיתי איתה דריפט של 62,000 נקודות...

אתה צריך לאבד שליטה פחות או יותר על האוטו שלך אבל עדיין לשמור עליו בתוך המסלול כדי לא להתקע בשוליים. תנסה לזוז ימינה ואז לתת פניה חדה שמאלה, שטויות כאלה, תצליח בסוף.

ולהוא עם ההונדה... הונדה סיביק זה אוטו מסריח, אם הצלחת לשרוד איתו 50 שלבים אז יש לך מזל...

פורסם

For the record - 80 !

או שאני פשוט נהג טוב 8)

לא סתם קוראים לי Chevy..... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים