עבור לתוכן

מבקש המלצות למדפסת משולבת עם יכולת חיבור לרשת ביתית (לא אלחוטית)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מתכוון לרכוש מדפסת משולבת חדשה. כרגע יש לי HP 5610 שכבר מתחילה לזייף (בעיות בשיגור פקס מתוך המגש)

בגלל שאין לי מספיק מקום בחדר, ברצוני למקם את המדפסת בסלון, ולחבר לרשת הביתית (לא אלחוטית), כך שאוכל לעבוד איתה מהמחשב שבחדר.

מאחר ואני אוהב את המדפסות של HP, התכוונתי ללכת על הדגם HP Officejet Pro 8500A Plus שמגיע עם שלוש שנות אחריות.

אלא שאז נתקלתי בביקורת שלהלן, שקצת הוציא אצלי את הרוח מהמפרשים:

http://reviews.cnet.com/multifunction-devices/hp-officejet-pro-8500a/4505-3181_7-34182184.html

יכול להיות שהבן אדם היה פשוט חסר מזל ונפל על מוצר פגום, אבל יתכן שבאמת כדאי להיזהר מהדגמים האלה.

לכן רציתי לשאול את דעת החברים. האם מישהו התנסה עם המדפסת הספציפית הזו?

האם כדאי לשקול דגם אחר של HP, ואולי בכלל לשנות כיוון ולחפש משהו של חברה אחרת? (לא אופציה שמועדפת עליי, אבל אם אין ברירה....)

תודה רבה

פורסם

הדיו של מדפסות HP הרבה יותר יקר היום מאשר היה פעם, כמויות דיו הרבה יותר קטנות במחיר יותר גבוהה.

יש לברדר מדפסות עם דיו זול וכרטיס רשת.

הבעיה עם זה שבכדי להוזיל את המדפסות הם ויטרו בדגמים החדשים על רשת רגילה וישר שמו רשת אלחוטית.

זה אומר שיש להם היום מדפסת כולל הכל ב450 ש"ח עם דיו זול וגדול.

אם אתה מעוניין אתה יכול לחפש אם נשאר במלאי למישהו את הסדרה הישנה. זה אומר דגמים מספר: 615, 490 שלהם יש רשת רגילה.

פורסם
  • מחבר

תודה shishar

לפני הרבה שנים היה לי מדפסת תוצרת ברדר. האמת שאין לי זיכרון חיובי מהחברה הזו, למרות שכבר עבר הרבה זמן, וברור שיש להם המון דגמים.

משהו אחד לא הבנתי.

האם לא כל מכשיר אלחוטי, יכול להתחבר גם לרשת רגילה?

האם הדגמים 8500A Plus ו 6500A Plus בנויים לעבודה ברשת רגילה, לא אלחוטית?

פורסם

הדגמים שציינת יכולות לעבוד גם ברשת קווית.

נראה לי שהבנאדם נפל על מוצר פגום. אם תמצא את הבעיות האלה אצלך תוך 14 יום תוכל להחזיר אותה(כמובן אחרי שתקבל מס' פנייה מHP ישראל). כמוכן מאז HP הוציאו גרסאות חדשות של הדגמים שלהן עם תיקונים לבעיות שהיו.

אם אתה מחפש מדפסת חסכונית כמו של HP אז יש לך Brother MFC-J6510DW, שהחסרון היחיד שלה שהיא ענקית בגלל שהיא יודעת לסרוק ולהדפיס A3. המדפסת עולה כ900 ש"ח. אני לא זוכר אם יש לה או אין לה חיבור רשת קווית אבל אלחוטי בטוח יש לה.

פורסם

יש היום דגמים חדשים שיש להם רק רשת אלחוטית והם מגיעים ללא כרטיס רשת רגיל.

המדפסות של ברדר הן היום עם הדיו הזול ביותר, ואם דואגים להדפיס פעם בשבועיים איזה דף צבעוני קטן אז הן מצויינות

פורסם

בקשר לדמים של HP יש להם את שני סוגי החיבורים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה לכם :xyxthumbs:

בסופו של דבר, רכשתי היום את ה-6500 של HP

כאמור מאוד קרץ לי נושא האחריות ל-3 שנים, אבל הביקורות הגרועות הרתיעו אותי.

באותו לינק שציינתי קודם, מתוך 32 משתמשים, 17 העניקו כוכב1 בלבד, ועוד 7 הסתפקו ב-2 כוכבים.

נכון שאפשר ליפול גם עם ה-6500, אבל מדובר בחצי מחיר!

במקרה הגרוע אפשר לקנות מכשיר חדש... :silly:

פורסם

אני מאמין שהתכוונת ל-8500 כי ל-6500 אין שלוש שנים אחריות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל כל זה כבר לא משנה.

לאחר התקנה והרצה ראשונית, הגעתי למסקנה שעשיתי טעות נוראה.

המדפסת הזו פשוט קטסטרופה.

כל הדפסה פשוטה, לוקח למכשיר זמן "להכין" את עצמו

כל הזנה של נייר, שלא "לפי הסרגל", גורמת לו להיתקע ולהשמיע קולות נוראיים, כאילו כל רגע זה עומד להתפרק.

במדפסת הקודמת שלי (5610) אין שום בעיה עם הזנת הנייר. גם אם עושים את הפעולה בחושך, בלי לראות שום דבר, המכשיר לעולם לא נתקע. מכסימום הדף יצא קצת עקום.

בקיצור, שומר נפשו ירחק.

לא הייתי ממליץ לאף אחד, אפילו תמורת 100 שקלים :nono:

פורסם

לגבי הכנה של המכשיר להדפסה בHP בזמן האחרון די ארוכה בגלל החזרה ממצב שינה.

לגבי הזנת דפים לא נתקלתי בבעיות, ייתכן שיש בעיה ספציפית במכשיר שלך.

נסה לדבר עם התמיכה של HP.

בקשר לקולות יכול להיות שזה קשור לבעיה שיש או אין לך אבל בזמן האחרון המדפסות של HP עושות קולות מוזרים, חריקה מוזרה כזאת אבל ככה זה הרעש הטבעי שלהן (יותר מדי מדפסות שלהן עושות את זה).

פורסם
  • מחבר

למען האמת, הקולות האלה די מפחידים. כאשר אני מפעיל את המכשיר, אפשר לשמוע זאת וגם בכיבוי.

אני משער שזה קשור למנגנון של ראשי הדיו שיוצאים ונכנסים.

במדפסת הישנה שלי 5610 , זה לא נשמע כזה מאיים.

לגבי הזנת הדפים- השאלה האם חייבים להרים את המגש העליון עד למעלה, בכל פעם כאשר מכניסים נייר, והאם חייבים להכניס חבילה של מספר דפים?

בפעם הקודמת הכנסתי חבילה של דפים, ומאוחר יותר רציתי להוסיף דף אחד שצד שלו כבר היה מודפס. לא הרמתי את המגש למעלה, פשוט דחפתי את הדף פנימה, וזה התווסף לחבילה שכבר הייתה שם.

ואז כאשר ניסיתי להדפיס , התחילו הצרות.

במדפסת הישנה, אפשר להכניס כל כמות דפים שרוצים, וכמעט מכל זווית אפשרית.

המכשיר "אוכל" הכול, ולעולם דפים לא נתפסים, אלא אם השתמשתי בדף קרוע או מקומט מאוד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים