עבור לתוכן

Shure SE102 vs Etymotic HF2

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש אוזניות טובות במחיר של עד 500 ש"ח בערך.

אני בעיקר שומע פרוג רוק/מאטל.

אני מתלבט בין האוזניות האלה בינתיים -

Shure SE102

Etymotic HF 2

ה-102 עולות 400 ש"ח בבאג ו-300 ש"ח ב-KSP.

וה-HF2 עולות 500 ש"ח גם בבאג.

על איזה אוזניות הייתם ממליצים לסיגנון מוזיקה שאני שומע ?

ועוד שאלה - למה יש הבדל כזה במחירים בין באג ל-KSP?

תודה

פורסם

למה בכתב כל כך קטן?

שתי האוזניות שהזכרת מונחות מולי כרגע. את הSHURE יש לי כ3 שנים ואת הETYMOTIC קניתי בסוף השבוע האחרון במבצע של באג, יצא 230 ש"ח (קניתי את הHF5 אבל זה אותו דבר בלי השליטה על האייפון).

לגבי הסגנון - הETYMOTIC מדוייקות מאוד, המיד והטרבל הרבה יותר טובים מהSHURE. הבס קצת בעייתי. למה אני מתכוון - הבאס נמצא בדיוק במקום ולא "דורס" גבהי קול אחרים, אבל הוא פשוט לא נשמע כמו באס, מקסימום כמו מיד שהונמך קצת.

בSHURE לעומת זאת הצלילים באופן כללי פחות מדוייקים והבאס "מתפזר" - אבל הוא נמצא שם ומורגש.

שתי האוזניות אוטמות את האוזן מעולה, הETYMOTIC קצת יותר טוב (במיוחד עם הספוגים). הSHURE פחות נוחה באוזן.

אני שומע בדיוק את סגנון המוזיקה שלך, אני חושב שעדיף לך ללכת על האטימוטיק (הגיטרות נשמעות שם מעולה) אלא אם כן צליל "חם" זה דבר שחשוב לך ואז אולי עדיפות הSHURE. אגב במחיר של האטימוטיק אתה אמור לבדוק את הSE-215.

אני מצטער שאני לא מצליח להיות ברור יותר בניסוח שלי.

אם בכל מקרה תחליט ללכת על הSHURE הן עולות אצל גבעון (היבואן הרשמי) 190 ש"ח עם אחריות לשנתיים.

פורסם
  • מחבר

ממש מוזר שה-SHURE עולות 200 ש"ח בגבעון ובבאג 400 ש"ח.

בכל מקרה,

נראה לי אני אלך על ה-ETYMOTIC H2/5.

יש אולי מחיר יותר טוב בארץ מ-500 ש"ח?

תודה

פורסם

הבעיה היא שעד כמה שאני יודע אי אפשר למצוא אותן יותר במלאי כרגע. עד אתמול היה אפשר לקנות אותן במבצע של 1+1 לשלם עליהם 250 ש"ח.

פורסם

וואוו, אני לא מאמין שבדיוק פספסת את המבצעים של "שישי השחור". היית יכול להשיג אותן בפחות מ-250 ואז זה היה סופר משתלם.

בכל אופן, שתיהן היו ברשותי והאטימוטיקס לוקחות בכל פן אפשרי, הן פשוט הרבה יותר טובות. השיור פשוט לא מדהימות ובטח לא שוות את המחיר שלהן (לטעמי כמובן...)

פורסם

הבאס של האטימוטיק לוקה בחסר לעומת הSHURE. וסגנון ההאזנה שלי מוכוון מיד\טרבל וזה עדיין בולט לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים