עבור לתוכן

בעיה עם BF3 קורס לאחר 10 דקות משחק!

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו!

המערכת שלי היא:

i5 760 OC 3.8

8GB DDR3 1333MHZ

GB P55 UD3

רידון 6950 פתוח ל 6970

ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה.

אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה.

בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים?

ה 460GTX על 33

ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הפיתרון הורדת הOC של הכרטיסים. יש להם (או אפילו לכרטיס אחד ) נכון?

פורסם
  • מחבר

הפיתרון הורדת הOC של הכרטיסים. יש להם נכון?

לא אין שום OC רק ה 6950 פתוח ל 6970 זה הכל שום OC

פורסם

אתה בטוח שבשום כרטיס אין OC ? בעיית השיחזור נובעת מזה -במשחק הזה . אם איני טועה שהופכים את 6950 ל6970 אז התדרים גם עולים. בכל אופן תבטל ותעדכן אם נפתרה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שבשום כרטיס אין OC ? בעיית השיחזור נובעת מזה -במשחק הזה . אם איני טועה שהופכים את 6950 ל6970 אז התדרים גם עולים. בכל אופן תבטל ותעדכן אם נפתרה הבעיה.

איך מבטלים?אני לא יודע איך לא אני העלתי לו את התדר, הבנתי שיש איזה שנאי כזה על הכרטיס לא?

פורסם

יש איזשהו כפתור של ביטול, לפי מה שאני יודע, בכל אופן, תחכה לתשובה ממוחה, DJ ELECTRIC, או מישהו שמבין יותר

פורסם

קראתי שיש 2 שיטות להפוך את ה6950 ל 6970

אחת מהשיטות מעלה את התדר ( וגם את המתח לזיכרון שזה ממש לא טוב )

תבדוק את העניין קצת יותר ...

אם זה כרטיס רפרנס אמור להיות לך בצד הכרטיס מסך כפתור הזזה שהוא מחזיר לביוס המקורי של 6950

פורסם
  • מחבר

קראתי שיש 2 שיטות להפוך את ה6950 ל 6970

אחת מהשיטות מעלה את התדר ( וגם את המתח לזיכרון שזה ממש לא טוב )

תבדוק את העניין קצת יותר ...

אם זה כרטיס רפרנס אמור להיות לך בצד הכרטיס מסך כפתור הזזה שהוא מחזיר לביוס המקורי של 6950

דברתי עם בנאדם שיש לו גם את אותו כרטיס והוא שם אותו על 6970 והייתה לו את אותה בעיה כמו שלי ב BF3 הוא אמר שהוא פטר את זה בזה שבהגדרות של הדרייבר 11.11 הוא נכנס לאוברלוד והגביר את כמות החשמל שתינתן לכרטיס ל 20+ וכך נפטרה הבעיה, אז עשיתי את זה אבל עדיין לא בדקתי אם זה אכן עובד אני יעדכן שאני יחזור מהעבודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים