עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

המכשיר תמיד אומר לי שאני לא ברשת הבית, יש אפשרות לנעול אותו שלא יחפש את הרשת של פלאפון אלא שתיחבר למי שהוא מוצא?

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, הצטרפתי לגולן. נקווה לטוב :)

פורסם

עברתי לגולן מרמי לוי. כרגע אין לי עדיין גלישה, אני בטוח שזה משהו לשינוי בהגדרות אבל כבר יומיים אין לי זמן..

פורסם

אם אתה עם Android, תוריד APN Israel מהמרקט ותגדיר הכל בלחיצה אחת.

פורסם

או תגדיר לפי המדריך כאן

http://www.bekaloot.co.il/doublegolanlandingpage.aspx

חשוב להפעיל "נתונים בנדידה". האפליקציה שמגדירה APN לדעתי לא עושה זאת.

פורסם

עברתי לגולן מרמי לוי. כרגע אין לי עדיין גלישה, אני בטוח שזה משהו לשינוי בהגדרות אבל כבר יומיים אין לי זמן..

זה לוקח פחות זמן מהזמן שלקח לך להיכנס לפורום, למצוא את הדיון הזה, ולהגיב בו את התגובה שכתבת.

just saying..

פורסם

עשיתי מה שאמרתם. תודה הכל עובד.

יש לי שאלה, זה נדמה לי או שהמהירות יותר גבוהה ממה שהיה לי בפלאפון ורמי לוי? מצד שני, יכול להיות שעכשיו אני רק מתלהב מזה שיש לי אינטרנט ;)

פורסם

או שתכנס לאתר של גולן טלקום ודרך "החשבון שלי" תשלח לטלפון שלך את ההגדרות לMMS ואינטרנט.

אתה יכול לפרט בבקשה? לילד שלי יש בעיות עם זה ומה שכתוב באתר לא ממש עוזר (יש לו מוטורולה Defy וזה לא אחד מאלו שיש לגביהם הוראות).

פורסם

חשבון שלי -> קווי הטלפון שלי -> שינויים ופעולות -> שלח הגדרות אינטרנט וMMS

תודה על ההסבר אבל זה לא עובד. :(

פורסם

הפרופיל שהם שולחים מסדר רק את האינטרנט, את ה MMS עדיין צריך להגדיר באופן ידני.

פורסם

נתקעתי בשלב הזה:

אפשרו בתפריט זה את אופצית ה"נתונים בנדידה" (העבירו למצב פעיל).

>> אין אופציה כזו.

לחצו על "שמות נקודות גישה".

>> לחצתי והוא נתקע.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מעניין למה אני לא קיבלתי...?

אולי כי עוד לא הפעלתי את הקו ואני עדיין מחכה לסים?

עריכה:

לא לגמרי הבנתי, אם אני בחבילת 9.99 אז ההטבה היא לא לשלם את ה9.99 בלבד? כל השימושים ה"חורגים"(יעני מעבר ל60 60 10 שכלול בתשלום חבילה) יהיו כרגיל? לא שווה יותר מדי...

פורסם

אדיר.

חתיכת שיטת שיווק.. אין על גולן.

בוודאות אני מכיר עוד עשרות אנשים שיצטרפו בעקבות זה.

זו הטבה ששווה 396 ש"ח לכל קו מנויד.

עריכה: הנה המייל במלואו:

שלום,

שנה חדשה בפתח ורצינו לנצל את ההזדמנות לאחל לך ולבני משפחתך שנה טובה וחג שמח ולהודות לך על שתמכת במהפכת התקשורת ובחרת להצטרף לגולן טלקום.

ארבעה חודשים חלפו מאז שהשקנו את חבילות התקשורת החדשניות וההוגנות שלנו וניתן לומר באופן ברור שמהפכת התקשורת שאותה הובלנו קרתה.

המהפכה הזאת קרתה בזכות האמון שנתת בנו , האמון שלמעלה ממאה אלף לקוחות נתנו בנו בתחילת דרכנו.

לכבוד השנה החדשה אנו רוצים להזמין אותך לצרף בני משפחה נוספים למהפכה!

אנו שמחים להעניק לך ארבעה חודשים חינם (ללא תשלום על החבילה) לכל בן משפחה שיבחר לעזוב את החברות המתחרות, לשמור על המספר ולהצטרף אלינו.

לתשומת לבך, ההטבה ניתנת בהוספת קו לחשבונך הקיים ובניוד מספר בלבד.

זאת הדרך שלנו לומר לך תודה.

שתהיה שנה טובה.

גולן טלקום.

לידיעתך: למצטרפים בין ה-3 לאוקטובר ל- 5 נובמבר, ההטבה היא 4 חודשים ללא תשלום על החבילה (99 ₪ או 9.99 ₪) , לא כולל שימושים החורגים מהחבילה במידה ויהיו (כגון: שירותי פרימיום, שיחות בחו"ל וכו') , בשלב זה ההטבה הינה ללקוחות מתניידים ולא לקווים חדשים. כדי להינות מההטבה עליך לצרף את הקו על מספר הלקוח הקיים שלך: היכנס ל-"חשבון שלי", ולחץ על כפתור "הוספת קו". חשבונך בגולן טלקום יכול לכלול עד שישה קווים.

פורסם

שאני אבין לרגע את המצב, אם אני מצרף שלושה בני משפחה, אני מקבל 12 חודשים "חינם"?

פורסם

בדיוק. חוסך כמעט 1200 שח.

תוספת: לא "אתה" אלא המשפחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים