עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

הטרטור לא שווה לי את זה.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב להגיד שגם החברות הישנות לא צדיקות בקטע של התקלות.

כמה פעמים היו לי "שיחות רפאים", ניתוקים, וחיובים מוגזמים (הכי זכור לי חיוב של 600 שקל אקסטרה, וזה עוד כשהייתי חייל).

גם להם יש בעיות עם האנטנות (מידי פעם), ובתמיכה אתה תפגוש הרבה אפטיות וחוסר רצון לעזור.

דווקא החברות החדשות (אני לקוח של הוט, אבל כנראה עובר עוד מעט לגולן) משקיעות בלקוחות שלהם ולאו דווקא בגלל המאפכה, אלה באמת בשביל לבנות תבנית על מנת שתוכל לדעת איך להתייחס אליהם.

כבר רשמתי לא פעם פה בפורום שכל המשפחה שלי באורנג' (הנבלות) ורק אני עברתי כבר לחברה השלישית. לאבא שלי יש תוכנית של אורנג' עוד מאז שהיא הייתה חדשה (34 עג' לדקה בלי התחייבות ובלי חרטות)

לאומת זאת אמא שלי ואח שלי משלמים בערך 200 שקל כל אחד (חשבון משפחה על אבא) על פאקינג 250 דקות (כמובן שהם גם חורגים רוב הזמן), 250 סמסים שמנוצלים במקסימום 20 בחודש, וכמובן אינטרנט של ג'יגה שאף אחד לא משתמש (כמובן ששכחתי על חיוב/החזר על המכשיר המעפן של אמא). וכל זה בא עם התקלות של אורנג'. (אני לא מזכיר על הביטוח בכלל)

בזיון של החברות הישנות. (ואני יודע.... עד סוף החודש המשפחה שלי עוברת לגולן. תודות לאבא שלי בזבנו 1000 שקל רק בגלל שהוא "לא בטוח לגבי החברות החדשות")

פורסם

הטרטור לא שווה לי את זה.

לי ה"טרטור" חסך כ-60 שקל בחודש.

פורסם

תן לאבא את הכבוד המגיע :pissed:

ותן גז לאחת מהחדשות :)

כבוד ברור שיש, אבל אני עדיין לא מבין את התגובה: "אני יודע שאני משלם 300 שקל יותר, אבל חבל לי לעבור לחברה שאני לא מכיר" למרות שעם החפירות שלי בנושא, הוא יודע על החברות החדשות הרבה יותר ממה שהוא אי פעם שמע על הישנות.

פורסם

הטרטור לא שווה לי את זה.

על איזה "טרטור" אתה מדבר?

הפעולות היחידות שעשיתי לצורך מעבר לגולן היו:

1. דקה אחת של מילוי פרטים אישיים באתר

2. פתיחת מעטפה

3. כיבוי הטלפון, הוצאת הסים הישן, הכנסת הסים החדש

פורסם

הוא מדבר על הטרטור הזה:

בעיקר אהבתי את התנועה המגונה לעבר הסים של פלאפון

פורסם

מה הטרטור?

זה בדיוק לפתוח מאחורה, להוציא את הסוללה (זה שיש כיסוי זה גם לא יותר מדיי), להחליף סימים, להחזיר את הסוללה, להדליק, לסגור את המכסה (לשים את הכיסוי....) וזהו.

סינים בטח יכולים לעשות את זה ב5 שניות.

פורסם

הוא מדבר על הטרטור הזה:

רק אלוהים יודע איך קרירין הצליח למרוח החלפת סים על גבי סרטון במשך 7 דקות.

פורסם

על איזה "טרטור" אתה מדבר?

הפעולות היחידות שעשיתי לצורך מעבר לגולן היו:

1. דקה אחת של מילוי פרטים אישיים באתר

2. פתיחת מעטפה

3. כיבוי הטלפון, הוצאת הסים הישן, הכנסת הסים החדש

אצלי אני אפילו לא כיבית את הטלפון, פשוט הכנסתי את הסים לתושבת הקפיצית וזה זיהה אותו מיידית :P

פורסם

אגב, מצאתי לזה זמנית פתרון עקום:

הגדרתי את התדר של הטלפון ל850 בלבד- הוא לא מתחבר להוט אלא רק לפלאפון

בינתיים אין בעיה :)

זה לא פתרון. אמא שלי עם מכשיר שתומך רק בתדר 850 בהוט מובייל והשיחות מתנתקות לה כל הזמן. בשבוע הבא אקנה לה מכשיר מתאים.

בקשר לבעיה של הקליטה הנעלמת - השבוע הייתי בנופש בצפת ושם לא היתה לי קליטה בתוך בניינים ובחוץ קרתה בדיוק התופעה שתיארת - קליטה מלאה ופתאום קופץ ל0 קליטה וחוזר חלילה. זה המקום היחידי בארץ שנתקלתי בבעיה זו.

פורסם

בנוקיה 6700 סלייד הסוללה נגמרת ממש מהר מאז המעבר להוט.

מה ניתן לעשות?

פורסם

מה הקשר בין החלפת סוללה למעבר לחברה אחרת?

אגב משום מה זה קרה גם לי אבל לא קישרתי עם המעבר חברה

פורסם

אנטנות דור 3 במקום דור 2- יותר צריכת חשמל.

אנטנות רחוקות - הפלאפון צריך לשדר חזק יותר - יותר צריכת חשמל.

פורסם

גם הנדידה בין הרשתות לא מועיל לסוללה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים