עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

תשמע - כבר שנים שיש לי שני קווים בסלקום ללא תשלום חודשי כלל מהסוג של "לא דיברת לא שילמת".

אני מחזיק אותם עד היום למרות שהעלות שם היא שקל לדקה ול-SMS כי זו התוכנית היחידה ללא כל עלות חודשית עם סים שתומך בכל המכשירים שיש מכל הדורות. מצויין לפלאפון נוקיה לחירום או אם רוצים לתת לילד/ה צעיר פלאפון פשוט, עמיד וזול דור2 לשיחות חירום בלבד ללא תשלום קבוע.

אז יש יתרון ב"לתפוס" תוכנית משתלמת אם כי לכולם יש סעיף שמאפשר להם לשנות אותה :nixweiss:

מצד שני, גם בגולן זה כולה 10 ש"ח לחודש - לא סוף העולם, רק מעצבן לשלם סתם ללא שימוש.

תגיד אתה צוחק?? לך להוט מובייל 10 אגורות לדקה , ובלי תשלום קבוע...

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שם אני צריך מכשיר דור 3

בגולן באורנג' ובסלקום אני יכול מכשיר הכי פשוט של דור שני.

פורסם

כמו שציינו לפני, גם הוט וגם רמי לוי דורשים תמיכה ברשת פלאפון ו/או דור 3 ואילו בתוכניות שציינתי אין מגבלה כזו (אם כי המחיר לדקה שערורייתי). למיטב ידיעתי לא משווקים אותן כבר שנים.

בכל מקרה, זה לא רלוונטי למקרה לגביו שאלתי - אני מעוניין לנייד קו "כבד" מאוד עם מכשיר ללא תמיכה ב-850MHZ ולכן ההתלבטות שלי בין גולן ב-99 ש"ח לבין 012סמייל ב-88 ש"ח (500M גלישה מספיקים לי מעל ומעבר).

פורסם

אולי באמת תנסה 012 (שזה בעצם אורנג' שלמדו קצת תורת המשחקים ) ותספר איך הם , לא מכיר אף אחד שהצטרף אליהם . אישית בגולן אבל יש תקלות פה ושם . סה"כ הם סבבה , ואתה יודע "המהפכה"... אבל גיוון טוב לתחרות .

פורסם

אולי פיספסתי בדיון - מה דעתכם על ניוד מאורנג' ל-012סמייל (אני יודע שזו אותה חברה בפועל)?

אני מתלבט בינם (012סמייל ) לבין גולן כרגע.

אם נשים רגע בצד את שנאת התאגידים (זה לא שגולן הם ארגון צדקה) - אשמח לחוות דעתכם.

תודה :xyxthumbs:

1. למה אתה רוצה לעבור מאורנג'?

2. למה אתה רוצה לעבור דווקא ל-012 סמייל?

3. מה רע בשנאת תאגידים?

פורסם

1. יקר (125 ש"ח לחודש)

2. רוצה חבילה זולה ללא הגבלה גם בלי תמיכה בתדרי פלאפון ובלי דור3 אם ארצה.

3. לא רע - אפילו מצויין.

פורסם

1. יקר (125 ש"ח לחודש)

2. רוצה חבילה זולה ללא הגבלה גם בלי תמיכה בתדרי פלאפון ובלי דור3 אם ארצה.

3. לא רע - אפילו מצויין.

אז למה לא גולן? היא עונה על כל דרישותיך.

פורסם

כי 012סמייל זולה עוד יותר וכיוון שזה ספין-אוף של אורנג' הנחתי שהניוד יהיה קל יותר ולא תהיינה בעיות גלישה (אתרים מאובטחים) כמו בגולן. קיוויתי שלמישהו כאן יש ניסיון של ממש בעניין.

במאמר מוסגר - את כל זה כבר כתבתי עמוד און שניים קודם... רק צריך לקרוא.

פורסם

כי 012סמייל זולה עוד יותר וכיוון שזה ספין-אוף של אורנג' הנחתי שהניוד יהיה קל יותר ולא תהיינה בעיות גלישה (אתרים מאובטחים) כמו בגולן. קיוויתי שלמישהו כאן יש ניסיון של ממש בעניין.

במאמר מוסגר - את כל זה כבר כתבתי עמוד און שניים קודם... רק צריך לקרוא.

קראתי.

מחיר: ההבדל לא משמעותי לדעתי. ההפרש קטן כ"כ שאני הייתי משלם אותו בשמחה עבור הקטע של שנאת תאגידים. למעשה, זה בדיוק מה שעשיתי.

ניוד: יש לי כבר 3 סימים של גולן (2 מהם מנוידים) ולא היו לי שום בעיות. בקרוב אני מנייד גם את אשתי, שוב מאורנג' לגולן.

בעיות גלישה: הילד שלי הוא היחיד שגולש (כבר יותר מחודש) והוא לא מדווח על שום בעיות.

פורסם

בגולן יש לך את הנוחות לעשות פעולות מאינטרנט.

השירות לקוחות שלהם עונה מהר, וצובר נסיון עם הזמן.

בעיות בניוד לא היו בעיקרון מטעם גולן. 3 שעות והקו היה פעיל.

הייתה בעייה שחברה אחת לא עדכנה את הניוד שלי ולכן לא יכלו להתקשר אלי מהחברה הזאת.

מייל אחד ביום שבת לתמיכה ביום ראשון הייתי עם נציג שוודא ששלחו את הרשימה כמו שצריך, ולמחרת התקשרו אלי מהתמיכה עשו ועידה ועדכנו את הפרטים. מאז הכל עובד כמו שצריך.

המקרה חיזק לי את המחשבה שמקשים בכוונה על גולן, והבעיות שמתלוננים על גולן לא תמיד בגללם כנראה.

פורסם

עד היום הבעיות בגולן (אי אפשר לחייג ל/מבזק ועוד כל מיני בעיות עם מפעילות אחרות) מונעות ממני לעבור אליהם.

פורסם

האינטרנט של גולן השתפר פלאים באזור הדרום בשבועות האחרונים. עוד מישהו שם לב לזה?

פורסם

עד היום הבעיות בגולן (אי אפשר לחייג ל/מבזק ועוד כל מיני בעיות עם מפעילות אחרות) מונעות ממני לעבור אליהם.

לא נתקלתי בבעיות כאלו ואני כן מתקשר לבזק ומבזק מתקשרים אלי, תן דוגמא למספר שאני אנסה לחייג.

פורסם

אין בעיות כאלו.

אם קורה למישהו נקודתית, פונים אליהם והם מטפלים.

פורסם

בגולן כבר יותר מחודשיים ולא היו לי שום בעיות בנתיים.

לא בעיות של נדידה, לא בעיות של אינטרנט, לא בעיות של שום ניתוק ולא בעיות של יצירת קשר עם אף מספר גם לא של בזק.

כנראה שיש אנשים עם בעיות נקודיות.

אני אישית לא רואה את עצמי באף חברת סלולר אחרת בשלב זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים