עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

אולי פיספסתי בדיון - מה דעתכם על ניוד מאורנג' ל-012סמייל (אני יודע שזו אותה חברה בפועל)?

אני מתלבט בינם (012סמייל ) לבין גולן כרגע.

אם נשים רגע בצד את שנאת התאגידים (זה לא שגולן הם ארגון צדקה) - אשמח לחוות דעתכם.

תודה :xyxthumbs:

כל חבילה ש 012 תציע, לגולן יש חבילה משתלמת יותר.

ואין קשר לשנאת תאגידים.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל אולי ל012 מובייל יש פחות "חבלי לידה" לעומת גולן והוט..?

לי אישית מתחיל להימאס מהוט מובייל

הקפיצה בין הרשת שלהם לרשת של פלאפון משגעת אותי.

שוקל לשלם לפלאפון 129 לחודש...

מה "משגע" בקפיצות? הן לא אמורות להיות בתכל'ס שקופות למשתמש ולא לשנות כהוא זה?

פורסם

זהו, שהן לא שקופות

בין קפיצות אתה בלי קליטה.

בכל מקרה, אין עדיין פריסה נורמלית של הרשת של הוט (מן הסתם)

ועדיין (אני מניח ש) הסים מעדיף להתחבר קודם כל לרשת שלהם

ככה שיש מצבים שאני עם קליטה אפסית

פורסם

כל חבילה ש 012 תציע, לגולן יש חבילה משתלמת יותר.

יש לגולן להציע משהו מול חבילת ה-88 ש"ח של 012סמייל?

צא מתוך נקודת הנחה שה-500M גלישה זה די והותר נכון לעכשיו (הממוצע הוא פחות מ-200M בחודש לאורך שנה וחצי של שימוש בסמארטפון).

אני מניח שהרשת אותה רשת של אורנג' וכיוון שזה תכלס אותה חברה גם הניוד יעבור חלק.

פורסם

על איזה איזור אתה מדבר?

פורסם

קח בחשבון שגולן הצהירה על מחירים קבועים לאורך כל הדרך. 012, לעומת זאת, זה פרטנר. לך תדע מה יהיו המחירים עוד שנה.

אל תבנה עליהם, לדעתי. או בעצם, תצטרף ותברח כשכבר לא משתלם :smile1:

אם אתה מצטרף, בכל אופן, ספר איך השירות...

פורסם

גולן התחילו לדחוף היום SMSים (ובמקרה שלי, גם מיילים) הנוגעים לאילוץ Data Roaming או שמא האינטרנט לא יתפקד. משעשע.

פורסם

כנ"ל.

אחד בעברית ואחד באנגלית. (לאותו מספר).

פורסם

כנ"ל

גם לי.

מעניין. אני בכלל לא משתמש באינטרנט סלולארי.

אולי הם רק רוצים לבדוק אם הרואמינג עובד?

מחשיד על כל פנים.

פורסם

קח בחשבון שגולן הצהירה על מחירים קבועים לאורך כל הדרך. 012, לעומת זאת, זה פרטנר. לך תדע מה יהיו המחירים עוד שנה.

אל תבנה עליהם, לדעתי. או בעצם, תצטרף ותברח כשכבר לא משתלם :smile1:

תשמע - כבר שנים שיש לי שני קווים בסלקום ללא תשלום חודשי כלל מהסוג של "לא דיברת לא שילמת".

אני מחזיק אותם עד היום למרות שהעלות שם היא שקל לדקה ול-SMS כי זו התוכנית היחידה ללא כל עלות חודשית עם סים שתומך בכל המכשירים שיש מכל הדורות. מצויין לפלאפון נוקיה לחירום או אם רוצים לתת לילד/ה צעיר פלאפון פשוט, עמיד וזול דור2 לשיחות חירום בלבד ללא תשלום קבוע.

אז יש יתרון ב"לתפוס" תוכנית משתלמת אם כי לכולם יש סעיף שמאפשר להם לשנות אותה :nixweiss:

מצד שני, גם בגולן זה כולה 10 ש"ח לחודש - לא סוף העולם, רק מעצבן לשלם סתם ללא שימוש.

פורסם
  • מחבר

אז לך להוט ותשלם רק על מה שדיברת אם זה קריטי לך.

בכל מקרה, אני גם לא מבין מה הבעיה עם זה ששלחו את ה-SMS מטעם גולן...שירות טוב לטעמי. לא משעשע ולא מחשיד

פורסם
אז לך להוט ותשלם רק על מה שדיברת אם זה קריטי לך.

או כמו במקרה שלי, תשלם עבור עוד שלושה סימים על תוכניותיהם שלא קשורים אליך בכלל ותרדוף אחריהם במשך חודש~ בשביל לבטל את החיובים. :cool2:

פורסם

במקום 012 ב88 שקל אתה יכול לבדוק את רמי לוי (רשת פלאפון בלבד) אם זה רלוונטי לך (גם עבור 88 שקל).

פורסם

תשמע - כבר שנים שיש לי שני קווים בסלקום ללא תשלום חודשי כלל מהסוג של "לא דיברת לא שילמת".

אני מחזיק אותם עד היום למרות שהעלות שם היא שקל לדקה ול-SMS כי זו התוכנית היחידה ללא כל עלות חודשית עם סים שתומך בכל המכשירים שיש מכל הדורות. מצויין לפלאפון נוקיה לחירום או אם רוצים לתת לילד/ה צעיר פלאפון פשוט, עמיד וזול דור2 לשיחות חירום בלבד ללא תשלום קבוע.

אז יש יתרון ב"לתפוס" תוכנית משתלמת אם כי לכולם יש סעיף שמאפשר להם לשנות אותה :nixweiss:

מצד שני, גם בגולן זה כולה 10 ש"ח לחודש - לא סוף העולם, רק מעצבן לשלם סתם ללא שימוש.

תוכנית מצוינת!

יש לה שם או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים