פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים רק כדי להיות בטוח על מה מדובר - מישהו יכול לחזור בבירור מה הבעיה?באופן גורף בגולן לא ניתן לגלוש לאתרים עם SSL? הבנתי נכון?
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים משו כזה, לפעמים כן עובד לפעמים לא,בעיקר אתרים שאם חוסר פעולה מנתקת אותך מהאתר, אז כאלו כמעט אף פעם לא עובדים, וישר כותב זמן תקשורת הסתיים, נא להתחבר שנית.
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים יש לי עמודה של ציוד.למרות שלקחתי מהם רק כרטיסי סים.והם לא עונים בטלפון...
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים חוץ מתשלום על סים (אני לא זוכר את ההגדרה שלו בחשבונית) של 39₪ לא היה שום "ציוד" אצלהם.
פורסם 2012 באוגוסט 913 שנים הם לא עונים בטלפון בכלל, חיכיתי שעה על הקו ואין תשובה!אני מתחיל להצטער שלא עברתי לגולן...
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים אולי פיספסתי בדיון - מה דעתכם על ניוד מאורנג' ל-012סמייל (אני יודע שזו אותה חברה בפועל)? אני מתלבט בינם (012סמייל ) לבין גולן כרגע. אם נשים רגע בצד את שנאת התאגידים (זה לא שגולן הם ארגון צדקה) - אשמח לחוות דעתכם. תודה
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים על גולן יש בשירשור הזה די והותר חומר בשביל לתת לך מידע על יתרונות וחסרונות נוכחיים. ויש את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535052.300שגם בו כמובן יש חלקים שאינם עדכניים עוד.על 012 מובייל, ובכן... כרגע עוד לא יצא לי לשמוע על בנאדם אחד שעבר לשם, אז לך תדע? רק קח בחשבון שהם שייכים לאורנג', אז לך תדע איך יהיה השירות.
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים לי אישית מתחיל להימאס מהוט מובייל הקפיצה בין הרשת שלהם לרשת של פלאפון משגעת אותי. שוקל לשלם לפלאפון 129 לחודש...
פורסם 2012 באוגוסט 1213 שנים על 012 מובייל, ובכן... כרגע עוד לא יצא לי לשמוע על בנאדם אחד שעבר לשם, אז לך תדע? רק קח בחשבון שהם שייכים לאורנג', אז לך תדע איך יהיה השירות.השירות הוא לא של אורנג' אלא של 012. לא שהם פחות גרועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.