עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

ניוד שביצעתי הבוקר מסלקום לגולן היה מתוזמן להתחיל ב 09:18 , הסתיים ב 09:21

3 דקות או אולי אף פחות מזה.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד כדי כך הציבור הישראלי נהיה רודף בצע בעיניי החברות.

ש 012 נותנת חבילות פחות טובות חצי ג'יגה וג'יגה בהתאמה למחיר, ומושכת אנשים בשקל אחד מסכן לחודש.

אם זה ימשוך אנשים אז המצב בכי רע.

מאידך אנשים שמספיקה להם הגלישה ורצו לעבור ואדישים לרמאויות של החברות זה כנראה כוון טוב שיש לשאוף אליו.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שזה מעצבן. בכל שירות אחר (כולל חברות הסלולר הותיקות) מחשבים לך לפי יתרת הימים בחודש.

אין שום מצב שהם גובים על חלק מהחודש את מחיר חודש מלא. - העניין לא חוקי.

בטוח כשאם וכאשר ירצו להתנתק, אז גולן יזכו בהתאם על ההפרשים.

פורסם

גולן או הוט?

גולן

רק אצלם האקטיבציה של הסימים מתבצעת עצמאית.

פורסם

בגדול לא לקחתי בעצמי אבל אמרו לי שלקח שעה בתור

בכל מיקרא להפעיל אותו בגלקסי ניוט שלי היה מאוד קליל ומאוד מהיר

אבל לפני זה אחרי שקיבלתי את הסים מישהיא ניזכרה שאני קיים וזאת לא היתה אלי בארי לצערי

לקוח יקר ,אנו מבינים כי בחרתה לעבור לחברה אחרת ,נמליץ ליצור קשר עימנו לקבלת מידע חשוב

לחץ SEND אודות פירטי המעבר לנציג פאלפון בכיר.

ואני חשבתי שאלי ברי רוצה לבוא אלי בלילה

טוב אז ההפעלה היתה כזאת -תיזכרו שהיתי בעבודה אז חיברתי אותו כמה שעות אחרי -שזה יכול להשפיע אין לי מושג

בכל מיקרה הוצאתי את של פאלפון וחיברתי את של הוט מוביל -מיד הופיעו לי אפשרויות להתקין כל מיני דברים שלהם כניראה הגדרות שמותקנות אוטומטית או משהו

זה היה סופר מהיר כל התקנה -אין לי מושג בדברים כאלו אבל אני מעריך שזה היה מוכן בכרטיס סים

בדקתי שיחות ואינטרנט פעל מצוין ורשום הוט מוביל -הכל עבר מאוד חלק

ואז היתה לי בעיה קטנה אבל מעצבנת -ופה כדי למי שעושה מעבר לבדוק לפני ובמיקרים מסוימים אולי לקחת את הסים או סלולר ישן אתכם הבעיה היתה שאנשי הקשר לא עברו -במיקרה שלי הבעיה לא היתה רצינית רק לא ידעתי בהתחלה איך לפתור אותה

סך הכל ניסיתי להעביר מהסלולר הישן את אנשי הקשר מהסים של פאלפון אל הגלקסי ניוט

בגלל שהסלולר הישן שלי לא איפשר לי להעביר גיבוי אנשי קשר אפילו למחשב

לא היתה לי ברירה והיתי צריך להחזיר את הסים של פאלפון ואז לעשות עברה של אנשי הקשר למכשיר עצמו ואז להחליף להוט -ואז הכל פעל מצוין

אז קחו את זה בחשבון

עם אתם רוצים לשדרג מטלפון בלי סים שתואם למכשיר שלכם או בלי סים בכלל הבעיה היתה יכולה להיות גדולה יותר

זה לא בעיה שהחברות עושות -אבל זה משהו שכדי לא ליתקל בבעיות, כדי כבר לעשות את המעבר בסניף אלה עם אתם בטוחים שלא תיהיה לכם בעיה

בכל מיקרה עם יש לכם סלולרי שתומך ביבוא אנשי הקשר מהסים למכשיר מאוד מומלץ לעשות את זה לפני המעבר שלא תיצתרכו להחליף עוד פעם רק לעשות יבוא אנשי קשר

בכל מיקרה בדקתי אינטרנט ולזה ניתקתי את הראוטר שלא יזיף ויגלוש דרכו וזה היה מאוד מהיר

חוץ מהדברים האלו הביעו לי חוברת של זכויות וחובות ושטויות אחרות

אני לא הולך לקרוא אותה רק לבדוק חשבוניות

הסים עצמו עולה דרך אגב בהוט איזה 40 שקל עם אני לא טועה -אבל זה רק פעם אחת בודדת

בכל מיקרה עם הכל יהיה טוב עוד בני מישפחה שלי יעברו

פורסם

ה-SMS שקיבלת היה אוטומטי, אף אחד לא "נזכר" בך ואם היית מתקשר היית מתייבש על הקו ואז אף אחד לא היה מבין על מה אתה מדבר, היו מנסים לשכנע אותך לקחת את החבילות הרגילות שיש להם, וזהו.

לגבי הסרטון - מי שעשה סרטון באורך 7 דקות על איך להחליף כרטיס SIM בטלפון, צריך דחוף להשיג חיים.

פורסם

1-ברור לי שזה היה אוטומטי וברור לי שהם מטומטמים כי הרבה לפני השימור לקוחות שלהם לא נתן לי אף תוכנית מישתלמת ,כלום פשוט כלום

2-הסירטון לקח 7 דקות כי לקח לי זמן לפתוח את המגן של הניוט

תכננתי לעשות אותו איזה 2 דקות -אבל לקח לי הרבה זמן כי אני לא רגיל אליו קניתי לא מיזמן מחנות פרטית

פורסם

אני לא מדבר בו אתה יכול להיות רגוע

פורסם

נירשמתי להוט דרך האתר שלהם לפני כמה ימים, הם לא ענו לי, כנראה שהם לא רוצים אותי כלקוח.

בכל מקרה כשאתה נרשם באתר שלהם- הם לוקחים לך 40 שח?

פורסם

לוקח להם כמה זמן לחזור אליך -ועוד זמן עד שאתה מקבל את הסים

כניראה כי זה תקופה עם הרבה עומס ולא תקופה רגילה

בעניין ה40 שקל זה על הסים וחד פעמי -עם תירשם למסלול 89 אז בהתחלה זה יהיה 130 או עם אתה רוצה 128

אבל חודש אחרי זה זה ירד ל89

בכל מיקרה הם מנסים להרוויח על מכירת סלולרים וביטוח וכו

אני לא נופל בפח הזה עוד הפעם

את שלי קניתי מחנות פרטית ויש לי שנה אחריות שזה מספיק לי -גם ככה זה הרבה יותר זול מחברות הסלולר

גם שם אומנם ניסו לדפוק אותי עם התקנת עיברית ב200 שקל -כמובן שלא הסכמתי מה גם שזה היה מוריד ממהירות המכשיר

גם ככה הוא תומך בעיברית רק לא בתפריטים -וכולה היתי צריך להוריד מקלדת חינמית

ושיצא לו אנדרואיד 4 אז בכלל הכל יתמך

בגדול אני מנחש שהזולות בונות הרבה מאוד על מכירת שרותים נוספים ,מכשירים,וציוד עיקפי

מי שלא צריך את זה יכול לקבל חבילות מאוד מישתלמות -לא יודע עם יש הרבה ארצות בחול שיש להם מסלולים כאלו במחירים כאלו (אני מדבר על גולן והוט )

פורסם
לקוח יקר ,אנו מבינים כי בחרתה לעבור לחברה אחרת ,נמליץ ליצור קשר עימנו לקבלת מידע חשוב

לחץ SEND אודות פירטי המעבר לנציג פאלפון בכיר.

איזו הודעה אומללה. אם כבר הם צריכים להתקשר אליך ולא אתה אליהם.

פורסם

קרירין הוט זה הוט, היא לא חדשה בשוק אלא רק בסלולר והיא כבר ידועה לשמצה במספר דברים שירותיים וכמו כל החברות בארץ רוצה לדחוף כמה שיותר.

גולן זאת חברה חדשה בארץ שעל פי דרכה בחול היא לא אחת שיש לה יותר מידי בעיות שירות או מנסה לדחוף לצרכן יותר מידי דברים.

אבל מהבחינה הזאת זה הרוב על הנייר, רק זמן יגיד אם גולן היא מה שהיא מתיימרת להיות.

ניחוש שלי, האופי הישראלי יכבוש גם אותם ומתישהו הם יתקרבו יותר לדרכינו הנהדרות בארץ, אבל הלוואי שאני טועה.

פורסם

איזה כיף לגלוש מהסלולרי בלי לפחד לחרוג

;Dנישלח מהגלקסי ניוט שלי

פורסם

מה זה גלקסי ניוט? גלקסי שרק אפליקציות GPS פועלות עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים