עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

אני לא זוכר איפה ראיתי את הכתבה, נראה לי בכלכליסט והיא ירדה משום מה, אבל כחלון דיבר על זה שאין מצב שהמחירים ישארו כאלה נמוכים והם יעלו ל120-130 שקל לחבילה בלתי מוגבלת.

Shasoosh

ה129 שאתה מדבר אליהם זה בלי אינטרנט לא מוגבל -וזה יותר חשוב לי משיחות כי אני לא מדבר הרבה

ו

אני ממליץ לך לקרוא את החוזה, עד עכשיו כל חבילה שפורסמה על ידי החברות הישנות הייתה מוגבלת בכמות הזכון.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרירין,

ברגע שאתה מתנייד אתה מנותק אוטומטית מכל חוזה שהיה לך בחברה המתחרה.

עומסים? שבוע בלי מספר?

הלכתי לעמדה של הוט מובייל בקניון רחובות בשעות הבוקר ואחרי 15 דקות הייתי עם שני סימים ביד.

אל תאכל מה שמאכילים אותך התקשורת.

פורסם

קרירין,

ברגע שאתה מתנייד אתה מנותק אוטומטית מכל חוזה שהיה לך בחברה המתחרה.

1-אני לא נגדכם פה ,אני מאוד בעדכם ואני מת ליתנתק ולעבור ל89 בלי הגבלה

2-תראה לי איפה זה כתוב ,לא שאני לא מאמין לך אבל אני רוצה להיות בטוח

עם זה המצב זה יאפוך את החיים שלי ליותר קלים

אני ממליץ לך לקרוא את החוזה, עד עכשיו כל חבילה שפורסמה על ידי החברות הישנות הייתה מוגבלת בכמות הזכון.

לצערי נכון אבל לא מחיבים אותך יותר רק מורידים מהירות

הפחד שלי זה מחיובים בגלל חריגות ובלא מוגבל אין את זה יותר

פורסם

אולי באמת עדיף שתישאר בפלאפון

פורסם

Shasoosh אני באמת לא מבין אותך

אמרתי שאני רוצה לישאר שם ?

סך הכל אני רוצה מידע עם אפשר ליתנתק מהחוזה דרך החברה החדשה

אני לא מדבר על הניוד עצמו ,אלה על התשלומים

זה הכל

עם אפשר אני יתנתק מהר יותר ,אם לא אני יתנתק שיהיה לי יותר זמן לזה

זה הכל

סך הכל אני רוצה חבילה יותר טובה מהחבילה שיש לי כרגע שמוגבלת מאוד ויקרה

אתה מדבר אלי כאילו אני איזה פאנבויס של פאלפון ובאמת לא מבין למה ?

פורסם

והבעיה בחוק הנידות זה שאין לך אפשרות ליתנתק דרך החברה החדשה מהחברה הישנה

מה שמצריך את הזמן הזה ללכת למרכז שרות לחכות בתור ואז ליתנתק

אני מקווה שיום אחד יעשו תיקון לחוק שיהיה אפשר ליתנתק דרך נותני השרות החדשים שאתה נירשם אליהם

ככה זה יוציא את העוקץ מה"שימור לקוחות"

מה זה השטויות האלה? ועוד איך אתה יכול לנייד את המספר דרך ספק השירות החדש שלך! לא יודע איך אצל הוט, אבל אצל גולן אתה פשוט שולח את הבקשה, והם מטפלים בזה בשבילך. אני סבור שגם בהוט זה כך.

זה, יקירי, לא תירוץ להשאר בפלאפון...

פורסם

אני עברתי להוט.

אמנם לקח 4 ימים עד שהליך הניוד התחיל (בגלל בעיה טכנית שהייתה להוט שסודרה בסים שלי ועדיין קיימת על הקו השני - אבל בזמן הזה המספר הישן חי ועובד בלי בעיה), אבל מהרגע שהוא התחיל לקח פחות מ3 שעות עד שהסים של אורנג' איבד קליטה. שלום ולא להתראות :)

אגב, בניגוד למה שנטען פה, אלי כן הגיע שליח עד הבית ולא הייתה שום בעיה עם זה.

פורסם

2 מספרים הועברו תוך 3 שעות להוט מסלקום בלי בעיה.

פורסם

אני עברתי להוט.

אמנם לקח 4 ימים עד שהליך הניוד התחיל (בגלל בעיה טכנית שהייתה להוט שסודרה בסים שלי ועדיין קיימת על הקו השני - אבל בזמן הזה המספר הישן חי ועובד בלי בעיה), אבל מהרגע שהוא התחיל לקח פחות מ3 שעות עד שהסים של אורנג' איבד קליטה. שלום ולא להתראות :)

אגב, בניגוד למה שנטען פה, אלי כן הגיע שליח עד הבית ולא הייתה שום בעיה עם זה.

הם גם ניתקו אותך מיתחיבות לאורנג ?

פורסם

קרירין, אתה יודע שעל חוזים חדשים/שינוי מסלולים שנסגרו מאז ה 1 לינואר 2011 אין כבר התחייבות.

לך יש התחייבות עדיין ?

פורסם

מה הקשר ?

אין לי התחיבות ואני יודע על הניוד הרבה זמן

אתה בכלל מקשיב למה שאני אומר ?

סך הכל רציתי לדעת עם אפשר לבטל את העיסקה עצמה דרך החברה החדשה או לא

ולפי מה שהבנתי לא

אפשר לעשות ניוד ,אבל לא ניתוק דרך החברה החדשה ,מה שאומר שאני צריך לפנות זמן לחרא הזה

גם דרך אתר נתק מבלבלים לך את המוח

זה מבחינתי אומר ניוד לחברה החדשה ואז אתר נתק ואז שיבלבלו לי את המוח משרות לקוחות וינתקו שיחה או משהו

לטלפן לויזה לנתק אותם ,אחרי שיהיה לי הוכחות (3 פעמים שליחה דרך נתק ) שביקשתי כמה פעמים ליתנתק

עברתי תהליך דומה עם בזק בינלאומי -אז אני מצפה לחרא

פורסם

ניוד=ניתוק מהחברה הישנה. אם אין לך מספר אצלם, למה בדיוק אתה מחובר?

בקיצור, ברגע שאתה מתנייד אין צורך ליצור קשר עם החברה הקודמת לצורך ניתוק שום דבר.

מה שכן, אם אתה משלם להם חודשית על מכשיר, תמשיך לשלם עליו (אין כאן מה לנתק, אתה חייב להם כסף).

בנוסף, יכול להיות שינסו להתקשר ולהציע לך הצעות כדי שתחזור אליהם, אבל שום דבר לא מונע אותך מלהגיד "לא תודה" ולסיים את השיחה.

פורסם

OK -זה מה שרציתי לדעת

עם זה מנתק לי את החוזה עם הישנה ,יהיה הרבה יותר קל

פורסם

קרירין, שאלה לי. איך החלטת שאתה תבלה 3 שעות (והיית צריך להבין לאחר השעה הראשונה שזה לא יהיה קצר) בהמתנה לנציג פלאפון, לפני שבדקת את העובדות ?!? הרי בחצי שעה יכלת בקלות לגלות בכתבות בכל העיתונים, ופשוט לקרוא כאן בפורום, שאתה טועה וזה הרבה יותר פשוט ממה שחשבת. להתנייד כבר כשנה-שנתיים, אפשר בקלות.

מה שקורה זה שאתה סוגר את החוזה בחברה החדשה, והם, החברה החדשה דואגת לנייד את הקו של שלך, ומאותו הרגע אסור על פי חוק לחברה הישנה לגבות תשלום, והחוזה הישן שלך איתם מבוטל. אתה לא צריך להגיע אליהם, אתה לא צריך אפילו לשלוח פקס. עצם החתימה שלך בחברה החדשה, מהווה ניתוק על פי חוק אצל החברה הישנה.

שאלתי על התחייבות, מכיוון שאם יש לך התחייבות, התהליך הוא קצת יותר מסובך.

פורסם

אחרי שאתה עושה את תהליך הניוד, המחברה שאתה בה כרגע שולחת לך הודעה או משהו או מתקשרת אליך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים