עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

שלום,אני מאוד רוצה כבר להצטרף לאחת הרשתות (עדיפות להוט כי הם יותר זולים וראיתי שהחיבור שלהם לאינטרנט מהיר).הדבר היחידי שמונע ממני לעבור זה עניין הקליטה.הדירה שלי היא בעצם מרתף ואין פה קליטה לשום רשת סלולרית למעט אורנג' (יש נקודה ספציפית בחדר של השותף שלי שמקבלים שם קו אחד או 2 של פלאפון).אי אפשר להשיג את החברות בטלפון (אחרי 40 דקות המתנה אצל הוט, הנציגה לא ידעה לענות לי על השאלה ואז הפנתה אותי ל"מחלקת כיסויים" שגם להם חיכיתי שעה ואז וויתרתי), בדוכן מכירות שהייתי (של הוט) הם לא ידעו לענות לי, ועדיין לא קיבלתי תשובה למייל ששלחתי (גם להוט).מישהו יודע (או מכיר מקום שאפשר לראות) את פריסת האנטנות של הוט מובייל וגולן?יש דרך לדעת אם תהיה קליטה בדירה שלי חוץ מלהביא מישהו שכבר יש לו סים של הוט/גולן?נ.ב.

1) מישהו מכיר משהו כזה שמגביר את הקליטה הסלולרית בדירה? שמעתי שיש משהו כזה שאפילו עושה את זה דרך האינטרנט. (SMALL CELL או femtocell של ALCATEL)

2) אני מכיר את "המפות האינטראקטיביות" האלה של אתר "סביבה"... אבל רשומות שם רק אנטנות של אורנג' פלאפון וסלקום

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אז היום 22 והייתה אמורה להיות השקה של YOU PHONE. מה שקרץ לי לבדוק האם SGS2 שם באמת היה עולה מתחת ל -1000 שקל. מישהו ראה, שמע? אני לא מצליח לימצוא את האתר שלהם ברשת לנסות לבדוק דרכו.

פורסם

דברתי עם החברה הסלולרית שלי, ואני עוד חייב לשלם על מכשירים שברשותי, חשבתי שאם אני מילא מתנתק מהם, למה לשלם להם בכל חודש את ה 30 שקלים האלו?

זה אפשרי לשלם הכול במכה אחת?

זה יצא יותר יקר מלשלם כל חודש?

פורסם

זה יצא אותו מחיר.

הם מעדיפים דווקא שתשלם להם הכל בבת אחת. זה מה שהם דרשו בעבר מלקוחות, עד שמשרד התקשורת התערב.

פורסם

דברתי עם החברה הסלולרית שלי, ואני עוד חייב לשלם על מכשירים שברשותי, חשבתי שאם אני מילא מתנתק מהם, למה לשלם להם בכל חודש את ה 30 שקלים האלו?

זה אפשרי לשלם הכול במכה אחת?

זה יצא יותר יקר מלשלם כל חודש?

אני גם תקוע עם תשלום על מכשיר של 60 שקל בחודש ונישאר לי עד פברואר

תבין הם מוכרים לך מכשיר לחוד וחבילה לחוד ואת המכשיר בדרך כלל בתשלומים של 36 חודש עם אני זוכר נכון (3 שנים)

עד שהיו את כל האפשרויות החדשות ,אנשים לא שמו לב לזה

היום שיש מספיק חנויות פרטיות ,יש נידות,יש ניתוק זיקה,וכל החדשים עובדים על כרטיס סיים ,אנשים מתחילים להבין

שאני קניתי בזמנו היתי בלחץ כי היתי חייב את הGPS ורציתי גם מצלמה טובה יחסית

היום הדגם שלי זבל יחסית למה שיש בשוק ועם היתי קונה מחנות פרטית בלי התשלומים המעצבנים האלו וגם מחיר מופרז

היתי מוכר אותו לפני שנה וקונה משהו אחר טוב יותר

בגלל זה הסלולרי הבא שלי הולך להיות מחנות פרטית ,דרג בינים ככה שהמחיר לא יהיה בשמים

אחריות לשנה שתספיק לי לדרג בינים ובלי תשלומים מעצבנים ומחיר מופרז

וגם מתי שיתחשק לי אני יוכל לימכור ולשדרג בלי לחשוב על התשלומים שנישארו

פורסם

אם אני מגיע לתחנת שירות של הוט-מובייל, האם אני יכול לבצע את הניוד ולקבל SIM חדש "במקום" - בתחליף ללעשות זאת דרך האינטרנט ולחכות כמה ימים עד להגעת הסים?

פורסם
  • מחבר

תאורטית? כן, זה בדיוק מה שאני עשיתי.

קח בחשבון שברוב המוקדים של HOT יש עומס די גדול ככה שלא בטוח שבפועל אכן תוכל לקבל SIM על המקום.

פורסם

כן, כך בחשבון שיש עומס ויקח זמן לפחות איזה שעה שעתיים.

פורסם

שעה, שעתיים >>>> כמה ימים

ראיתי גם שבזמן שמתרחש תהליך הניוד, אז בעצם המספר שלי נהיה "לא פעיל" ואני מקבל מספר "זמני" - no thank you!

פורסם
  • מחבר

ראיתי גם שבזמן שמתרחש תהליך הניוד, אז בעצם המספר שלי נהיה "לא פעיל" ואני מקבל מספר "זמני" - no thank you!

א. זה קורה בכל החברות (כולל שלושת הגדולות)

ב. גם אם יקחו ממך את הפרטים בטופס ידני, כמו שעשו במקרה שלי (מפאת העומס) ויזינו אותם למחשבים שלהם כעבור יומיים - רק כאשר זה יוזן למחשב הניוד יתחיל בפועל ותוך שלוש שעות מאותו הרגע הוא יתבצע סופית. דהיינו, רק למשך כשלוש שעות אתה עם מספר זמני ובכל הזמן עד שהפרטים הוכנסו למחשב - אתה עם המספר שלך בחברה הנוכחית שלך.

לא משנה מה, אני בטוח שאתה יכול לעמוד בשלוש שעות של מספר זמני.

פורסם

הבנתי את זה ואין לי שום בעיה עם זה. אין לי שום בעיה עם שלוש שעות שהמספר שלי לא פעיל. יש לי בעיה עם מספר לא פעיל למשך כמה ימים :)

פורסם
  • מחבר

לא אמור להיות דבר כזה בשום מצב

פורסם

הסים שלך ברשת הישנה יהפוך ללא זמין רק כאשר תהליך הניוד יסתיים והמספר יעבור לסים החדש- משמע בשום שלב אתה לא תהיה "לא זמין". אתה תהיה זמין עם הסים הישן עד השעה שבה יסתיים הניוד (אתה גם תקבל הודעת SMS) ואז המספר יתנתק ובאותו רגע אם תכניס את הסים החדש הוא יעבוד עם המספר שלך. מנסיון עם הרבה ניודים שביצעתי בעצמי :)

פורסם

שלום,אני מאוד רוצה כבר להצטרף לאחת הרשתות (עדיפות להוט כי הם יותר זולים וראיתי שהחיבור שלהם לאינטרנט מהיר).הדבר היחידי שמונע ממני לעבור זה עניין הקליטה.הדירה שלי היא בעצם מרתף ואין פה קליטה לשום רשת סלולרית למעט אורנג' (יש נקודה ספציפית בחדר של השותף שלי שמקבלים שם קו אחד או 2 של פלאפון).אי אפשר להשיג את החברות בטלפון (אחרי 40 דקות המתנה אצל הוט, הנציגה לא ידעה לענות לי על השאלה ואז הפנתה אותי ל"מחלקת כיסויים" שגם להם חיכיתי שעה ואז וויתרתי), בדוכן מכירות שהייתי (של הוט) הם לא ידעו לענות לי, ועדיין לא קיבלתי תשובה למייל ששלחתי (גם להוט).מישהו יודע (או מכיר מקום שאפשר לראות) את פריסת האנטנות של הוט מובייל וגולן?יש דרך לדעת אם תהיה קליטה בדירה שלי חוץ מלהביא מישהו שכבר יש לו סים של הוט/גולן?נ.ב.

1) מישהו מכיר משהו כזה שמגביר את הקליטה הסלולרית בדירה? שמעתי שיש משהו כזה שאפילו עושה את זה דרך האינטרנט. (SMALL CELL או femtocell של ALCATEL)

2) אני מכיר את "המפות האינטראקטיביות" האלה של אתר "סביבה"... אבל רשומות שם רק אנטנות של אורנג' פלאפון וסלקום

להזמין אדם עם מכשיר למרתף שלך. זו הדרך היחידה מבחינתך.

פורסם

הסים שלך ברשת הישנה יהפוך ללא זמין רק כאשר תהליך הניוד יסתיים והמספר יעבור לסים החדש- משמע בשום שלב אתה לא תהיה "לא זמין". אתה תהיה זמין עם הסים הישן עד השעה שבה יסתיים הניוד (אתה גם תקבל הודעת SMS) ואז המספר יתנתק ובאותו רגע אם תכניס את הסים החדש הוא יעבוד עם המספר שלך. מנסיון עם הרבה ניודים שביצעתי בעצמי :)

מחזק. אתה תהפוך ללא זמין רק ברגע שבו הניוד יסתיים והסים החדש שלך לא יהיה תקוע באף טלפון. הפתרון שאני מיישם, אגב - את הסים החדש תקע בטלפון שלך, את הישן באיזה טלפון אחר שזרוק בבית, וחכה שהוא יאבד קליטה באורח פלא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים