פורסם 2012 במאי 1713 שנים תן להם עוד יום להבין שהמציאות השתנתה עוד יום שבו המניות שלהן יצללו ויהיו חבילות חדשות
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אכן מגוחך! יש עוד המון סיבות למה שאני אומר- אבל זו עוד דוגמה קטנה לטמטום של רוב העיתונאים בארץ! בוחרים לכתוב כותרות אטרקטיביות\צהובות\שיקריות - הכל כדי למשוך קוראים - תוך כדי סילוף מוחלט של אמת. איפה בדיוק המלחמה פה? אם אני הולך לשוק ורוצה לקנות אבטיח- ואחד מוכר כבר 10 שנים ב10 ש"ח\ק"ג והבסטיונר החדש מוכר ב 5 ש"ח\ק"ג, ואז המוכר הותיק אומר- טוב- בוא בוא- אני אתן לך ב7.5 ש"ח\ק"ג - איפה פה המלחמה בדיוק? פשוט מטומטמים! נראה לי שמצאתי סטטוס זמני חדש לפייסבוק - אבטיחים דבר נוסף: הנה מה שרשמתי להם בפייסבוק וטוויטר- והם לא עונים לי @GolanTelecom האם אתם תומכים במכשיר 900\1800 2G? ומה יקרה כשייסתיימו הסכמי הנדידה [מתי זה אמור להיות]נהיה חייבים לקנות מכשיר שיתאים מדור 3? יש למישהו מושג?!?!??!
פורסם 2012 במאי 1713 שנים יש תשובות סותרות בעניין התמיכה בטלפונים ישנים.מישהי מסרה ששרות הלקוחות של גולן אמרו לה שתומכים בדור 2,ואחד אחר ברר ומצא שלאחר הקמת רשת עצמאית יתמכו רק בדור 3 אבל זה יקח מספר שנים.כרגע הם מסוגלים לתמוך בדור 2 היות והם עובדים על הרשת של סלקום, אבל גם את זה סייגו בטענה שכדי לא להטעות לקוחות שמניידים אליהם טלפון ישן הם מקבלים גם כרגע רק דור 3.אני רכשתי מהם סים (עדיין לא קיבלתי) תוך ציון מפורש שמדובר בדור 2 והם לא דחו את ההזמנה ואף הוציאו חשבונית.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים זה נכון. אבל זה לא מפחית דבר מאחריות בעלי האתר להכניס אותך אוטומטית למצב מוצפן כמו שכל האחרים עושים.זו הנורמה וזה גם מה שההגיון דורש.שוב, זו בהחלט לא הנורמה. באתרי בנקים עושים את זה מסיבה ברורה,אבל מה כבר אתה יכול לעשות בחשבון באתר של גולן טלקום (בפרט בשלב כזה מוקדם)?גניבת פרטי כ.א. זה שקר מוחלט.עריכה: אם זאת אני בעד שיבצעו הפניה אוטומטית ל HTTPS בכניסה לאתר. אבל זה מהלך של "הגדלת" ראש ובטח שלא הנורמה. פייסבוק לא עושים זאת למשל ולדעתי אתה יכול למצוא שמה הרבה יותר פרטים רגישים.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים תמיכה בטלפונים ישנים גולן טלקום:http://tinyurl.com/d5yonosתשובת מערכת כמה זה: גולן טלקום גם בדור 2 וגם בדור 3. בעתיד, בסיום הקמת תשתיות החברה, יופסק שירות לדור 2 אבל מדובר על עוד מספר שנים ולא בעתיד הקרוב.מידע מגולש באתר בשם אביעד:הרשת תומכת גם במכשירי דור 2 ו-2.5 וכמובן דור 3 ומעלה.ואח"כ תיקן את תשובתו:לאחר בדיקה נוספתכנראה שהרשת לא תומכת במכשירי דור 2.5, אלא רק בדור 3 ומעלההבלבול נבע מכך שהרשת תנדוד על רשת סלקום בתחילת דרכה ועד הפריסה המלאהאבל גולן עצמה מקימה רשת דור 3.5 ומעלה ולא תתמוך כאשר תפעל עצמאית לגמרי במכשירי דור 2.5אז כדי לא להטעות לקוחות מההתחלה, הבנתי שההסכם עם סלקום הוא רק לשימוש בתדרי דור 3 של סלקום ולאחר מכן מעבר הדרגתי לתדרי הדור ה-3 של גולן טלקום.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מחבר טוב, אחרי שנסיתי וניסיתי וניסיתי להצטרף לגולן טלקום ולא הצלחתי לקבל SMS חזרה עם קוד אימות - עברתי בסוף להוט מובייל. מחר כנראה יתבצע הניוד מאחר והיו מליון אנשים ותקלה במערכות (עומס?).
פורסם 2012 במאי 1713 שנים מתי הצטרפת להוט מובייל? כי אני "הצטרפתי" שלשום, ואת הסים אקבל רק ביום רביעי...ככה שזה שרשום לך באתר שמחר יצרו איתך קשר זה לא אומר שמחר אתה הולך להתנייד.
פורסם 2012 במאי 1713 שנים ואם הולכים לסניף של הוט, האם אפשר לקבל את הסים במקום? אני שונא להיגרר לקניון לחינם כל מי שיתחבר להוט - אשמח אם תדווחו על איזור מגוריכם ומהירות גלישה שאתם מקבלים
פורסם 2012 במאי 1713 שנים לא חייב להוציא מידע ממקורות שונים- גולן אומרים בעצמם פה: http://www.golantelecom.co.il/web/handsets.php"גולן טלקום מקבלת בברכה את כל הטלפונים הסלולריים(umts/gsm)*, את אלו שהבאתם מחו"ל, את אלו שרכשתם בחנויות עצמאיות, ואת אלו שרכשתם אצל המפעילות הסלולריות"וגם בסוף "ייתכנו גם דגמים מסויימים שאינם תואמים את הרשת ואתם יש צורך להחליף בטלפון חדש או אחר שתרכשו."אבל כששאלתי אותם מפורשות מה שרשמתי פה לא עונים לי! לא בפייסבוק, ולא בטוויטר- למרות שלאחרים, ששאלו אחרי- כן ענו. אחרי זה רשמתי להם שכדאי שיענו עכשיו "כן\לא" מאשר שתהיה לי "הפתעה" והטלפון לא יעבוד לי בעתיד... זה כבר לא אלגנטי ולא ראוי להתעלם משאלות כאלה...
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אולי כבר דיברו על זה כאן ואולי לא, אבל בכל זאת... מה לגבי מהירויות הגלישה בגולם ובהוט?! שמעתחי שבהוט המהירות גלישה יותר מהירה מבגולן 42Mb/s אבל ברגע שאתה שם את המכשיר שלך כשרת (האופציה באייפון שמאפשרת להתחבר למכשיר כנתב) המהירות יורדת פלאים! אשמח לקבל פרטים כי זה מה שמונע ממני לעבור! תודה עריכה: מצאתי את זה : http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFFZkpEZFVtxJTGUEm&tmpl=pkt7&style=pkt7
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אין "פרטים".כפי שמתואר בפירוט התוכנית הוט תגביל שימוש בפלאפון ב-Tethering ע"י האטת המהירות לכדי 64Kbps.בכל מקרה, כבר דובר על זה פה (דפדף אחורה).
פורסם 2012 במאי 1713 שנים אני מתקשה להאמין שהם יאכפו את זה... (נראה לי כמו ההגבלת תעבורה של 50GB לחודש במהירות של 100 מגה...)
פורסם 2012 במאי 1713 שנים Hot Mobile [לקוח מהדף שלהם בפייסבוק]:הגדרות אינטרנט APNName: net HOT mobileAPN: net.hotmMCC: 425MNC: 07Apn type: internetName: PC HOT mobileAPN: pc.hotmMCC: 425MNC: 07Apn type: dunName: MMS HOT mobileAPN: mms.hotmMMSC: http://mms.hotmobile.co.il/MMS PROXY: 80.246.131.99MMS PORT:80MCC: 425MNC: 07Apn type: mms
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.