עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

כן, רק 2100.

זה לא ממש מאכזב, זה פחות או יותר מה שקורה בפלאפון (רק שלהם אין פריסה מלאה של 2100 ובעיות לעיתים, אבל יש להם 850). זה יהיה אותו הדבר.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אומר שלא אוכל להשאר עם הN86 שלי אצלם. מתי הסכם הנדידה שלהם עם פלאפון יסתיים?

עריכה:

טעות שלי הוא כן תומך :D

פורסם

זה שמור בחוזים בין החברות. אני מניח שלפחות עוד שנה וחצי עד שנתיים.

פורסם

מה המצב של הוט-מובייל עם בלאקבארי? גולן-טלקום פירסמו ששירותי בלאקבארי לא יעבדו אצלם, השאלה היא מה המצב אצל הוט-מובייל.

פורסם
  • מחבר

לפי הפייסבוק שלהם - עובדים עם BB

פורסם

כן, רק 2100.

זה לא ממש מאכזב, זה פחות או יותר מה שקורה בפלאפון (רק שלהם אין פריסה מלאה של 2100 ובעיות לעיתים, אבל יש להם 850). זה יהיה אותו הדבר.

אתה אומר בעצם, שלא תיהיה להם את הבעיה של קליטה גרועה בתדר 2100 UMTS במקומות סגורי קירות, שיש לרמי לוי למשל (במכישירים שלא תומכים 850)? למרות שלא יהיה תדר 850?

פורסם

אין לי תשובה לשאלה הזו, זה תלוי במיליון ואחת גורמים שונים.

850 טוב יותר בחדירה דרך קירות מאשר 2100, זה נכון. אבל חשוב לא לשכוח שאורנג' עובדת עם 2100 בלבד, ולא שמעתי תלונות. הבעיה היא שלפלאפון אין פריסה מלאה של 2100, ולכן הם מסתמכים יותר על 850.

פורסם

אפשר קישור?

פורסם

יש לי טלפון שתומך רק ב 2100 ואני בפלאפון.

אז כן, יש לי לעיתים נדירות בעיות קליטה. אבל פרקטית, זה לא משנה דבר. אז יש קצת בעיות קליטה כשנמצאים במעלית. ב 99.5% מהמקרים בהם צריך את הפלאפון אפשר להשתמש בו וגם יש קליטה טובה. זה כולל את הנסיעה לאילת שערכתי לאחרונה (וגם השתמשתי בסלולרי בדרך).

פורסם

אני באותו מצב כמו זה שמעלי.

יש בעיות קליטה, במקלטים, במעליות, בממדים אפילו קצת.

אל תעשו את הטעות הזו.

פורסם

אין לי תשובה לשאלה הזו, זה תלוי במיליון ואחת גורמים שונים.

850 טוב יותר בחדירה דרך קירות מאשר 2100, זה נכון. אבל חשוב לא לשכוח שאורנג' עובדת עם 2100 בלבד, ולא שמעתי תלונות. הבעיה היא שלפלאפון אין פריסה מלאה של 2100, ולכן הם מסתמכים יותר על 850.

בהמשך למה שכתבו מעלי:

אני למשל לקוח של אורנז (מה שבטוח לא לזמן ארוך), יש לי מכשיר שבדור 3 ( SAMSUNG GT-C5130) תומך 900/2100 UMTS אם אני שם אותו במצב 2100. והולך לחדר סגור קירות כגון אמבטיה רוב הקליטה נעלמת.

לי אישית זה לא משנה כי השימוש שלי הוא בדור שני.

אבל אם לחשוב שהוט מובייל תעבוד רק בתדר זה בלבד , זה מוריד כל חשיבה לעבור אליהם לטווח ארוך.

יש לי טלפון שתומך רק ב 2100 ואני בפלאפון.

אז כן, יש לי לעיתים נדירות בעיות קליטה. אבל פרקטית, זה לא משנה דבר. אז יש קצת בעיות קליטה כשנמצאים במעלית. ב 99.5% מהמקרים בהם צריך את הפלאפון אפשר להשתמש בו וגם יש קליטה טובה. זה כולל את הנסיעה לאילת שערכתי לאחרונה (וגם השתמשתי בסלולרי בדרך).

99.5% בשבילך, יש אנשים שרוב היום נמצאים/עובדים בבניין בטון שלא נמצא ממש קרוב לאנטנה.

פורסם

גולן תתמוך גם בתדר 2100 נכון?

פורסם

®_GL_®,

אל תהיה כל כך פזיז לשלול.

אין הסכמה חד משמעית לפיה יהיו בעיות. זה תלויי כאמור במיליון גורמים- האזור בארץ, פרישת האנטנות, מן הסתם גם הקירות עצמם וכדומה.

אין ממש דרך לדעת מה יהיה...

SnoopDoggyDogg-

הם יעבדו ב-2100 וב-900.

פורסם

Shay1098

נכון לכרגע מסכים. כי נכון להיום הם עובדים בשני התדרים.

לכן לפי דעתי כרגע הם גם בעלי החבילה המשתלמת ביותר לצרכן שמדבר מעט (חבילת ה 10 אגורות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים