עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע משהו על המסלולים החדשים של פלאפון? יש את השמות שלהם באתר אבל אין פרטים ספציפיים, אלא רק דרך יצירת קשר עמם.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים עזרתכם דרושה.

אני מעוניין להצטרף לגולן שסוף סוף פתחו את האפשרות באתר שלהם לבצע ניוד מספר אך כדי להמשיך קוד כלשהו נשלח למכשיר הסלולר כדי לוודא שזה אכן שלך - אך לא מגיע אליי שום קוד. ידוע לי שיש בעיה כלשהי בעניין ההודעות "מערכת" (אם אפשר לקרוא להם כך) אצל רמי לוי והעובדה שהן נחסמות או מגיעות מאוד מאוד באיחור וכיו"ב. מישהו מצא פיתרון? רק אצלי זה לא פעיל? רציתי לפנות אליהם במייל אך אליו ניתן להיכנס רק דרך "החשבון שלי" למי שכבר נרשם וכיו"ב.

פורסם

אני מתפתה לעבור להוט. מדובר בחסכון של 30~ שקלים עבורי למסלול ללא הגבלה.

מדאיג אותי כמה דברים

1. זה הוט

2. מה טיב ההסכם שלהם עם פלאפון? הרי רמי לוי נתן רק 2מגה (ולא 7), מה יהיה עם הוט? האנטנות שלהם נותנות עד 42 אבל לא בפריסה מלאה (אגב, אפשר לדעת מה הפריסה כרגע?)

3. שיתוף אינטרנט..עד כמה באמת אפשר לדעת והאם החסימה היא רק על אותה העת שבה אני גולש מהמחשב או שגם יעשו בעיות לאחר מכן?

הרי השימוש היום בין סמארטפון למחשב לא שונה בהרבה, גלישה, תוכנות מסרים שונות וכד'...הכל מאוד דומה.

והרי גם תעבורת מידע גדולה אפשרית בטלפון הודות לאפליקציות טורנטים וכד'

אז מאיפה ידעו מה נעשה מהטלפון ומה לא?

פורסם

סלקום החליפו את ההודעה המוקלטת של "עומס רב" ב"עומס רב עקב התעניינות מרובה במגוון המסלולים והמבצעים שלנו!" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה Newspeak משעשע

אני לא מאמין. :lol:

פורסם

יש דיון ופרטים על מסלול הבייסיק שלהם:

מסלול Basic חדש לפלאפון - שמים לב ללקוחות הקלים.

לא נראה לי שזה מסלול מעודכן.

כעת קוראים למסלולים החדשים בשמות אחרים:

1. מסלול "UNLIMITED".

2. "החבילה המשתלמת".

3. "משלמים כמה שמדברים".

מישהו התקשר ובירר? יש לכם פרטים עליהם?

הנה קישור לאתר שלהם: http://www.pelephone.co.il/web/3g/corporate/programs/new_unlimited/.aspx

פורסם

חברים עזרתכם דרושה.

אני מעוניין להצטרף לגולן שסוף סוף פתחו את האפשרות באתר שלהם לבצע ניוד מספר אך כדי להמשיך קוד כלשהו נשלח למכשיר הסלולר כדי לוודא שזה אכן שלך - אך לא מגיע אליי שום קוד. ידוע לי שיש בעיה כלשהי בעניין ההודעות "מערכת" (אם אפשר לקרוא להם כך) אצל רמי לוי והעובדה שהן נחסמות או מגיעות מאוד מאוד באיחור וכיו"ב. מישהו מצא פיתרון? רק אצלי זה לא פעיל? רציתי לפנות אליהם במייל אך אליו ניתן להיכנס רק דרך "החשבון שלי" למי שכבר נרשם וכיו"ב.

גם אני ניסיתי ולא קיבלתי הודעה לרשת פלאפון

אז נרשמתי בהוט :)

פורסם

אני מתפתה לעבור להוט. מדובר בחסכון של 30~ שקלים עבורי למסלול ללא הגבלה.

מדאיג אותי כמה דברים

1. זה הוט

2. מה טיב ההסכם שלהם עם פלאפון? הרי רמי לוי נתן רק 2מגה (ולא 7), מה יהיה עם הוט? האנטנות שלהם נותנות עד 42 אבל לא בפריסה מלאה (אגב, אפשר לדעת מה הפריסה כרגע?)

3. שיתוף אינטרנט..עד כמה באמת אפשר לדעת והאם החסימה היא רק על אותה העת שבה אני גולש מהמחשב או שגם יעשו בעיות לאחר מכן?

הרי השימוש היום בין סמארטפון למחשב לא שונה בהרבה, גלישה, תוכנות מסרים שונות וכד'...הכל מאוד דומה.

והרי גם תעבורת מידע גדולה אפשרית בטלפון הודות לאפליקציות טורנטים וכד'

אז מאיפה ידעו מה נעשה מהטלפון ומה לא?

2. רמי לוי נותן 7.2, פלאפון חסמו אתותו תקופה מסויימת באופן לא חוקי. זה לא אמור להיות. אמורים לקבל 7.2. אם אני לא טועה משרדת התקשורת דורש מתן שירותים מהמפעילות הישנות ללא אפליה למפעילות הווירטואליות.

פריסה מלאה היא 2500 אתרים ברחבי הארץ. כרגע יש להם כמה מאות. מנכ"ל החברה מצפה להגיע ל-50% עד סוף השנה. הרחבתי על זה בת'רד ריכוז המידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532823.0

פורסם

טוב, ניידתי את עצמי להוט, היה קשה אבל בסוף זה עבד :P

פורסם

רק לשם הסר ספק:

גולן טלקום יעבוד במלואו על מכשיר שיש לו את התדרים הבאים?

דור 2 gsm 850 / 900 / 1800 / 1900

דור 3 hsdpa 2100 - w595 בלבד

אני הבנתי שכן, אבל אשמח לבדיקה.

פורסם

ועל הדרך - הוט רק על דור שלישי?

שאלה לא קשורה - אני בסלקום וצריך לפתוח את המכשיר שלי לסים פרי. אני צריך לגשת למרכז השירות של סלקום או לחברה שאעבור אליה?

פורסם

הוט רק דור 3, תדרים 850 ו2100 ע"ג פלאפון, ו 2100 באנטנות שלה שהם מקימים

לגבי סים פרי - בוודאי, בחברה ממנה נקנה המכשיר

פורסם

רק לשם הסר ספק:

גולן טלקום יעבוד במלואו על מכשיר שיש לו את התדרים הבאים?

דור 2 gsm 850 / 900 / 1800 / 1900

דור 3 hsdpa 2100 - w595 בלבד

אני הבנתי שכן, אבל אשמח לבדיקה.

ועל הדרך - הוט רק על דור שלישי?

שאלה לא קשורה - אני בסלקום וצריך לפתוח את המכשיר שלי לסים פרי. אני צריך לגשת למרכז השירות של סלקום או לחברה שאעבור אליה?

הכל כתוב ב- מפעילות סלולאריות חדשות - ת'רד ריכוז מידע.

ModChiP - כן, יעבוד בדור שני ושלישי.

ag43 - דור שלישי (800/2100 MHZ) וטכנולוגיית iDEN העתיקה של מירס (שלא ממש רלוונטית). את המכשיר אתה צריך לפתוח בסלקום. [כמו שכבר ציין e-r-a-n ;)]

פורסם

מעקב

פורסם

וכשהוט יסיימו את הפריסה שלהם הם יעבדו רק על תדר 2100? אני משער שדי הרבה אנשים יתאכזבו מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים