עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בהחלט מעניין מה הפריסה - לא ראיתי (לא קראתי בעיון האמת) האם גם להם יש הסכם נדידה פנים ארצי עד שיסיימו את הפריסה

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם התלבשו על הרשת של מירס

ויש להם הסכם נדידה עם פלאפון

פורסם

אז הפריסה אמורה להיות ברמה של פלאפון?

פורסם

כן

פורסם

אם אני עובר מאורנג' להוט מובייל,אני צריך להודיע לאורנג' אני מתנתק מהם או שהתהליך הזה ייעשה לבד?

מה לגבי המספר הנוכחי שלי,שעליו אני רוצה לשמור?

פורסם

אתה לא צריך להודיע להם.

אתה צריך ללכת לחברה החדשה ולבקש להתנייד. הם עושים את הטיפול בעצמם.

פורסם

אבל HOT עדיין משחקים לפי החוקים של הרשתות הגדולות (והגונבות)

האותיות הקטנות של התוכנית גלישה שלהם מגלות מציאות אחרת:

אני מתקשה למצוא היגיון במשפט "גלישה ללא הגבלה עד 6GB" איפה פה זה תקין? ???

לאחר ה-3GB (ככה רשום בחוזה, לא 6GB) המהירות תפחת לחצי מגה, קרי 512KBps

ומראש, מהירות ה-tethering לכל מכשיר שהוא היא 64KBps, קרי שווה לתחת ולא אפשרי לגלוש ככה באמת....

בקיצור הם עדיין שקרנים, נראה לי הישועה האמיתית תבוא מגולן

פורסם

ושוב אני שואל כמו ששאלתי פעם, איך הם יודעים שאנחנו בעצם עושים tethering? :nixweiss:

פורסם

גם גולן טלקום מגבילים ל2 גיגה

פורסם

2 ג'יגה זה מעל ומעבר לשימוש סביר+++++ אלא אם כן אתה מתכוון להוריד סרטים דרך הסלולארי :kopfpatsch:

פורסם

באתר של גולן טלקום אפשר לבחור מספר

זה זמן טוב לתפוס מספר שווה ("מספר זהב") ;)

פורסם

2 ג'יגה זה מעל ומעבר לשימוש סביר+++++ אלא אם כן אתה מתכוון להוריד סרטים דרך הסלולארי :kopfpatsch:

אני גולש דרך האייפון שלי גם עם לפטופ וגם עם אייפד WIFI, וכן, אני מגיע ל-10 ג'יגה בחודש...

ה-facepalm שלך לא רלוונטי.......

פורסם

לעניות דעתי, שימוש כמו שלך באמת אמור לעלות יותר.

גם ברשתות הישנות וגם בחדשות

פורסם

בדיוק בגלל שימושים כאלה המפעילות מגבילות את הגלישה.

פורסם

המלחמה החלה והכל לטובת הצרכן :xyxthumbs: . אל תתפלאו שהם מורידים מחירים אגרסיבית - רק תראו את התפלגות שוק התקשורת 2010 (PDF ) :

גודל שוק הסליולר 55% מכל שוק התקשורת עם שווי שוק של קרוב ל15.8 מיליארד שקל (יש איזה כתבה על זה אבל לא מצאתי אותה) . בקיצור זאת עוגה ממש גדולה והחברות החדשות אומרות : תנו לנו שווי 10% משווי שוק של 10מיליארד ומטה ונשמח בחלקינו.

המצב לפני שנתיים היה חלוקת שוק בין כ3 חברות . עכשיו כשיש 10 - כולן רוצות לקוחות. להוט וגולן יש גם אינטרס לקבל כמה שיותר לקוחות אפילו בהפסד כסף כי כשהם מגיעים לאחוז מסויים הם מקבלים חזרה את הכסף ששילמו על רצועות התדר שקנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים