עבור לתוכן

חייכו, אכלתם אותה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נחשפתי לנושא מסוים, נושא שקצת קשה להסביר אותו...

מין תאוריה מסוימת כזאת, שאם היא נכונה, אז בעוד כשנה, אנחנו נהיה מתים (רובנו לפחות).

מדובר בNibiru, זהו כוכב המהווה את הכוכב העשירי של מערכת השמש (שמעתם נכון). הוא משלים סיבוב אחד סביב השמש בפרק זמן של כ3,600 שנים.

באביב 2003 הוא אמור לעבור בין השמש לבין כדור הארץ.

הכוכב גדול כמעט פי 5 מכדור הארץ, מסתו גדולה כמעט פי 25 ממסתו של כדור הארץ והוא צפוף פי מאה.

עפ"י נתונים אלו, ההערכה היא כי ההשפעות המגנטיות של ההתקרבות שלו אל כוכב מסוים יחלו כ7 שנים לפני שהוא חולף על פני אותו כוכב.

מתי התחילה ההתחממות הגלובלית? מתי החלה התופעה הנקראת אל-ניניו? רעידות אדמה חזקות מאוד (טורקיה למשל), שטפונות?

1995-1996

7 שנים לפני שנת 2003.

כאשר הכוכב יחלוף על פני כדוה"א, ההשפעות יהיו הרסניות. עקב השדה המגנטי העצום שלו, צפויה התחממות של ליבת כדור הארץ, שינויים אקלימיים דרסטיים ושינויים של פני השטח של כדוה"א. ישנם מדענים הצופים כי ההשפעה תהיה כה חזקה עד כי כדור הארץ יפסיק להסתובב על צירו למשך כ3 ימים.

הערכות ראשוניות מדברות על 100,000,000 ניצולים...

קיומו של הכוכב הוכח מעל כל ספק, השאלה היא, האם הוא באמת ישפיע כך על כדור הארץ?

למי שמתעניין, המאמר הזה מומלץ בשביל התחלה, ומשם, גוגל.

• תגובות 57
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ונומר אמן!

פורסם

יעני כמו מכשיר פלאפון ענק שיוצר גל e.m.p עצום?

זה יהיה רע.......

פורסם

אכן...

פורסם

נסיון נואש להפחיד אותנו...

פורסם

לי זה נראה כמו איזה תאוריה מפגרת כי היא נשענת בעיקר כל דברים שנכתבו בכתבי עת עתיקים, שנכתבו ע"י אנשים שבד"כ היו דבוקים באמונות תפלות. כל אדם יכול לכתוב תאוריה שתראה מובססת מאוד ע"ג מיסטיקה, אגדות הסטוריות וכו' ולהביא אותם כהנמקה היחידה. לי זה נראה כמו בולשיט.

פורסם
:hi:
פורסם

ובנימה אופטימית זו:

אם עברנו את פרעה, נעבור גם את זה!

קטן עלינו...

פורסם

לפחות אני אהיה מוכן, 14 שעות לפני הרגע, אשמיע את הטראק הבא בפול ווליום :

Commander Tomski - 14 hrz to save the earth (trouser enthusiasts Mix

פשוט קלאסיקה, קצת אחרי מוות היורודאנסים, כשהאלקטרונית היתה איכותית באמת.

פורסם

והנה גם הנימוק שלי:

Look to Discovering Archaeology, July/August 1999, on page 72. The date 1628 BCE is given for a world wide catastrophic event. Approximately 3600 years ago and coinciding with its return at this time. Page 70 shows a medieval picture with a large comet looking object as big as the sun streaking across the sky horizontally with a giant tail. Below is a town that is shaking apart with hysterical people in the streets.

בסיידר, הם מדברים על מקרה שקרה ב1628 לפני הספירה, ואחרי זה הם מדברים על עמוד 70 שמדבר על תמונה מימה"ב(בוודאי חריטת עץ כי לא היו מסוגלים אז לצייר כמו שאנחנו מקירים את הציור היום). וזה מוכיח את מה שאמרתי קודם: המאמר הזה מבוסס על דעות קודמות ועל רעיונות מתקופות בעבר שאנשים חיו בהן באמונות תפלות(ימה"ב זאת הדוגמא הכי טובה לכך), אתה ידע שבימה"ב כל הזמן הכנסייה הכניסה לאנשים לראש שיום הדין קרב ובא והשמים הולכים ליפול עליהם? לאנשים בימה"ב הביניים לא היית ברירה, אלא להאמין בבורא עולם, בבנו וביום הדין שהתקרב כל יום. פחדו משנת 1000 יותר ממה שפחדו משנת 2000. וכשהוא מדבר על האושרים והבבלים(שאנשים לא יתבלבלו אני עכשיו המון המון המון זמן לפני ימה"ב עוד לא עברתי את היוונים והרומאים) הוא יכול לדבר על מליון ואחד כוכבים באותו זמן, והמאורעות של הכוכב הזה שמתוארים מתוארים בזמנים שונים שאין להם קשר. ועכשיו בחזרה לימה"ב, למה בהימה"ב יציירו ציור כזה? הרי הכוכב לא היה אמור לעבוד בין המאה ה5 למאה ה-16 לספירה, כי הוא עבר ב1628 לפנה"ס!!! כמו שאמרתי בימה"ב לאנשים היו מליון ואחת סיבות לצייר ציורים של השמיים נופלים ואת עולמם חרב, ולקשר את זה לכוכב שבכלל לא עבר בשנה הזאתי? באמת? ציפיתי למשהו יותר מקצועי.

פורסם

אם הכדור הזה מסתובב כמה מליונים, מליארדים של שנים, הוא ימשיך עוד קצת..

לפחות עד שניהיה שם, למטה..

:saint:

פורסם

הלינקים שהיו במאמר שהבאת היו מאוד מעניינים כסיפורים הסטוריים על תרבויות עתיקות מתקופת הברונזה לא יותר מזה. אני אהב ללמוד על תרבויות על עמים קדומים ועל האמונות שלהם, זה באמת היה מעניין. תבין: לפעמים הסטוריה כתובה של מקום מעצימה את הבעיות הפרטיקולאריות-לוקאליסטיות שלה לכדי "משברים" עולמיים, כי מבחינת הדוברים כל המקום שהם גרים בו הוא העולם.

לגבי הכתבה בMSNBC, היא נחמדה אולי אני אקדיש לה קצת זמן. לי זה נראה כמו קשקוש גדול.

פורסם

Talk about EMP.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

זה בולשיט, התחממות כדור הארץ היא על ידי כל הרעלים וה co2 שאנחנו מיצרים בטיפשות, אם לא היה ככה אולי היה עכשיו שלג בישראל!

פורסם

אני אגיד לך את מה שרשום שם ... :lol: :lol:

Matese said the proposed object should make one orbit around the sun [glow=red, 2, 300]every 4 million to 5 million years[/glow]. Murray said the object he had in mind would make one orbit every 6 million years, circling the sun in a direction counter to that followed by the nine traditional planets.

לא נראה לי הגיוני ש 7 שנים לפני שהוא מגיע (אם בכלל) יהיו השפעות כאלו, ולמה ??, כי השמש הרבה יותר גדולה ממנו והיא גם הרבה יותר קרובה, ולפי התאוריה הזו היה לנו מזג אוויר משוגע כל חצי שנה שהיינו מתקרבים ומתרחקים מהשמש. (למי שלא יודע, הסיבוב סביב השמש הוא לא בצורת מעגל, אלא יותר אליפטי ויש זמנים שאנו קרובים יותר לשמש ויש זמנים שאנו רחוקים יותר)

בקיצור, לדעתי בולשיט, ע"ע נבואות נוסטרדמוס לשנת 2000 :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים