עבור לתוכן

Win 7 - מאיפה להשיג DLL מסויים ש SFC לא מצליח לתקן?

Featured Replies

פורסם

עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה :P תודה

בוקר טוב אנשים

היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...)

המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי

כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות...

system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום...

אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני:

Startup recovery - לא יעזור, הבעייה היא לא בעלייה של וינדוס אלא של התוכנות

System Restore - לא עזר

System Image Recovery - לא יצרתי את מה שזה לא יהיה, אז זה לא יעזור...

Windows Memory Diagnostic Tool - מחפש בעיות חומרה, הבעייה שיש לי נראית כמו בעיית חומרה...

Command Prompt - אין לי מושג איך זה יכול לעזור

Re-install Windows - אם אני זוכר נכון, זה מפרמט בתהליך ההתקנה. אם יש פתרון אחר, אני מעדיף שלא להתקין מחדש את כל התוכנות שהיו לי על המחשב...

אלוהים, אם תעזור לי לתקן את הבעייה, אני מבטיח שאני אגבה את המחשב שלוש פעמים ביום :'(

פורסם

שלום לך

הרבה דרמה ומעט מידע !

איזו שגיה אתה מקבל ?

תבדוק מה עוד לא מתפקד בוודאות, לא בכנראה.

תריץ פקודה בשורת ההפעלה SFC /SCANNOW

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא כתבתי את מספר השגיאה בגלל שנתתי למחשב להריץ איזו דיאגנוסטיקה, חשבתי לעצמי "לא יזיק", אז לא יכולתי להריץ תוכנות ולראות את מספר השגיאה

The application was unable to start correctly (0xc000007b)

אוקי, העלתי את המחשב ב safe mode with command prompt והרצתי את הפקודה

אני לא זוכר מה הלך איתה בפעמים הקודמות שהיו לי בעיות, אבל עכשיו קיבלתי הודעה שזה מצא בעיות אבל לא הצליח לתקן... מה אני עושה עכשיו? =/

אכן הרבה דרמה, אתה יודע, לכל אחד יש את הבעיות שלו... :P ואני ממש צריך את המחשב שלי

פורסם

אולי תנסה לבטל את התקנת העדכונים האחרונים ?

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חשבתי ש- system restore עושה את זה בין היתר (עד ההודעה הזו)

אני אנסה את זה, אבל אני בספק אם זה יעזור

כמו שציינתי, כשהדלקתי את המחשב אחרי העדכון, הוא התחיל למחוק כמה קבצים לפני שהוא עלה, חלקם עם שם שגורם לי לחשוב שהם חשובים...

אני דיי בטוח ש- system restore לא מכוון לתקן שגיאות כאלה...

בגלל זה אני מנסה להריץ תיקון עם הדיסק של Windows 7, אבל שוב, אף אחד מהאופציות שמוצעות לי לא נראית כמו משהו שיעזור לבעייה הזאת...

אם אני זוכר נכון, בוינדוס XP זה היה הרבה יותר פשוט - מכניסים את הדיסק, בוחרים באפשרות לתקן, וזה מנסה לתקן, בלי לתת מלא אופציות שאף אחת מהן לא רלוונטית לי... :(

עריכה: אני אפילו לא מסוגל להיכנס לתפריט הזה שמאפשר לי לבטל התקנה של עדכונים...

אני אנסה להריץ את הדבר הזה שאמור לתקן בעיות ב- startup, זה נראה הכי קרוב למשהו שאשכרה יעזור...

עריכה #2: הדבר הזה לא איתר בעייה...

אין דרך שבה המחשב עובר על כל קבצי המערכת? האופציה הראשונה בודקת קבצים פגומים/חסרים שעלולים לפגוע בעלייה של windows, אבל במקרה שלי הבעייה היא לא בעלייה של וינדוס (אבל עדיין בעייה עם קבצי מערכת פגומים)

עריכה #3: כשלי יש בעייה אני תמיד שוכח מגוגל... מצאתי פתרונות אפשריים. אני לא אנסה אותם עכשיו כי אני חייב לעוף, אז הצעות נוספות חוץ ממה שיש פה:

http://support.microsoft.com/kb/929833

יתקבלו בברכה

אני אנסה מה שכתוב שם כשאני אגיע חזרה הביתה... יום טוב :)

פורסם
  • מחבר

אז, סביר להניח שהייתי חוסך לעצמי ולשאר העולם זמן אם הייתי פונה ישר לגוגל

עכשיו יש לי בעייה. מתברר שיש איזה DLL פגום ש SFC לא מצליח לתקן

אני לא רוצה סתם להוריד את ה- DLL מאיזה אתר, כי מאיפה לי לדעת אם אפשר לסמוך על האתר הזה?

אז, אני אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אתר אמין שממנו אני יכול להוריד DLLים. ספציפית אני צריך את wow64win.dll...

תודה ויום טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים