עבור לתוכן

יכול להיות שבלוח אם אין אפשרות לאוברקלוק

Featured Replies

פורסם

קניתי את הלוח gigabyte g41 s2pt כי הלוח אם הקודם עשה לי בעיות ורציתי להחזיר את האוברקלוק אבל לא מצאתי שום דבר ששולט על הfsb מה אני יכול לעשות? יש לי אפשרות לעשות אוברקלוק דרך windows?

פורסם

במסך הראשי של ה-BIOS תלחץ על Ctrl+F1 כדי להציג את התפריט (הנסתר כברירת מחדל) M.I.T, שם נמצאים כל פריטי התפריט שיש להם קשר ל-OC.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להיכנס לתפריט זו לא הבעיה. פשוט אין שם אפשרות לשנות את הfsb איך זה הגיוני בלוח אם הקודם מלפני שלוש שנים הייתה אפשרות וכאן אין. מה אני עושה?

פורסם

יכול להיות שה-BIOS בלוח החדש מוגבל ולא מאפשר OC או מגביל בצורה מסוימת את ה-OC בכך שלא מציע אפשרויות שליטה מסוימת.

יחד עם זאת, ייתכן שהשם של פריט התפריט שונה ממה שאתה מכיר. אני מציע לך להוריד את חוברת לוח האם ולקרוא שם את פרק ה-BIOS (בייחוד של תפריט ה-MIT). כך תוכל ללמוד אם פריט התפריט הזה קיים ואם כן מה שמו.

פורסם
  • מחבר

עברתי הגדרה הגדרה. עדכנתי את הביוס עוד פעם. עשיתי הכל. אני פשוט מרגיש שזרקתי 250 שקל לפח. אני בחיים לא אקנה gigabyte יותר כל הכסף שלי בוזבז סתם.

פורסם

מה הקשר ל-GB? לכל יצרן יש לוחות שאפשרויות ה-OC שמציע ה-BIOS/UEFI שבהם מוגבלות (יותר או פחות), בדרך כלל הם גם זולים יותר. זאת הסיבה שאני תמיד ממליץ למי שמחפש לבצע OC להוריד את חוברת לוח האם ולבדוק מהן אפשרויות ה-OC שמציע הלוח.

בזה ש"תחרים" את היצרן אתה בעיקר פוגע בעצמך כצרכן בעתיד.

כך שאני מבין את התסכול שלך, אבל אם לא בדקת לפני הקנייה שיש בלוח כל מה שאתה צריך, אתה לא ממש יכול לבוא בטענות כלפי מישהו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הלוח לפני שקניתי. רק את האופציה הזאת שכחתי לבדוק כי חשבתי שזו אופציה בסיסית. אני אמנע מלקנות את הלוחות שלהם כל עוד תהיה לי אופציה לרכוש לוח אחר מחברה אחרת. גם הלוח שהתקלקל לי מקודם היה שלהם אני אישית שונא את החברה הזאת ואנסה להתרחק ממנה כמה שיותר.

פורסם

תעשה מה שאתה מבין כמובן, אבל אם אתה רוצה את עצתי, במקום לנתב את הכעס והתסכול לכיוונים לא פרודוקטיביים (כמו האשמת היצרן על לא עוול בכפו ואיום ב"חרם") עדיף לנסות לצמצם נזקים.

נעשתה פה טעות (קורה, לא סוף העולם) והלוח שיש לך עכשיו אינו מתאים לך, זהו מצב נתון ולא משנה למה ואיך. למה שלא תנסה למכור את הלוח בשוק היד-שנייה? יש אנשים שמחפשים לוחות לפלטפורמה הזאת ואת חלקם לא מעניין בכלל OC. כך תוכל לצמצם את ההפסד הכספי שלך מחד ומאידך תוכל לחפש בשוק היד-שנייה לוח מתאים יותר ל-OC כך שבסופו של דבר ייתכן שגם תשיג לוח שיאפשר לך OC כמו שאתה מחפש.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

אם עשית בדיקה וכו לפני..אז למה לא בדקת את החוברת של הלוח אם ? הייתה רואה שאין שם הגדרה של שינוי הבאס..

בכל מקרה אין שום קשר לGB (שהיא חברה מצויינת) במקרה הזה..זה הדגם הספציפי של הלוח אם..

מה שיותר :kopfpatsch: זאת העובדה שלוח האם הקודם שלך היה של GB ובכל זאת הלכת וקנית לוח אם שלהם שוב..

בכל מקרה..תתחדש על הלוח אם הנ"ל.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים