עבור לתוכן

האם סדרה G של לוגיטק G110/G510 הן מקלדות מכניות?

Featured Replies

פורסם

כמו ש-About:blank כתב, זה עניין סובייקטיבי ונתון להעדפה אישית.

ל-BW יש סוויצ'ים כחולים ול-6GV2 סוויצ'ים שחורים.

כמו כן, במקלדת מכנית הדבר החשוב ביותר הוא חווית ההקלדה שהיא מעניקה ולא פיצ'רים/גימיקים למיניהם. זו דעתי בכל אופן.

זה אומר שמקלדות מכניות "קלאסיות" (כאלה שלא מסווגות כ"מקלדות גיימינג") נראות כמקלדות פשוטות כלפי חוץ (מבחינת המראה החיצוני שלהן), אך מה שחשוב באמת הוא המנגנון המכני שמעניק חווית הקלדה משופרת ומהנה יותר.

פורסם

ואט? ??? ה6GV2 ניראות מאוד פשוטות אפילו "ג'נריות" (לפי התמונות שגוגל נותן), אתם בטוחים שזה מקלדת טובה יותר מBW?

אני לא אחזור על מה שכתבה Splashy שעם דבריה אני מסכים לגמרי, רק אוסיף משהו. מראה של התקן קלט אינו מעיד שום דבר על איכותו. כאשר אנחנו מדברים על מקלדת באופן כללי ומקלדת מכנית בפרט, ההיבטים החשובים הם איכות הבנייה והנוחות (שאותן אנשים שונים עשויים להגדיר באופן שונה).

מכיוון שמבחינה טכנולוגית בשוק התקני הקלט/פלט אין ממש חידושים והתפתחויות מרחיקי לכת, נעשה שימוש בלא מעט "מקדמי מכירות" כדי להניע מכירות על-ידי אריזת מוצרים זהים ב"עטיפות" שונות ותמחורם בהתאם. לכן כשבאים לבחור התקן קלט חשוב לגשת לנושא מהכיוון הנכון.

כמובן שכל אחד וטעמו ויש כאלה שמעדיפים מקלדות מצועצעות ואילו יש כאלה שמעדיפים את המקלדות שלהם אלגנטיות יותר מבחינה עיצובית, ואין פה נכון או לא נכון מהבחינה הזאת, אבל לשפוט התקן קלט קודם על-פי מראהו החיצוני וגימיקים כאלה ואחרים זה לגשת לנושא מהכיוון הלא נכון.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך אני יכול לבחון בהקשה על בלאק ווידו אולטימייט? האם אייבורי נותנת להתרשם מזה בחנויות שלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים