פורסם 2011 בנובמבר 2413 שנים שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך)שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופשימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקיםגודל רצוי: 15-16 אינטש + -הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל.מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך)ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלהכרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים)*אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום.אשמח לקבל שמות של דגמים כדי שאוכל להשוות ביניהם ולקבל הכוונה כללית בנושא.תודה מראש! אני יעריך כל תגובהOrion
פורסם 2011 בנובמבר 2413 שנים יש את ה Asus N55SF שאני בדיוק הולך לקנות אותו מחר... עונה על כל הדרישות שלך ומעלה (i7 מרובע ליבה, 8GB זכרון, רזולציה 1920X1080, כרטיס מסך Nvidia 555m ועוד...).http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he
פורסם 2011 בנובמבר 2513 שנים תבוא לחפש אותי, שנה ג'. בעיקרון אין דרישה בשנה א' לפרוייקטים במחשב והם אפילו מעודדים שרטוט ידני בשנה א'. כך שתשקול את הרכישה אם זה משהו שאתה מאד צריך. למרות שמחשב כזה הוא מאד חזק. אבל לך תדע מה יהיה עוד שנה בתחום. אם יש לך את הידע והניסיון בתחום העבודה עם התוכנות להגיע לתוצאות ראויות אז מעולה.
פורסם 2011 בנובמבר 2513 שנים מחבר איזה קטע, שמי אוריון רק כדרך אגבבקשר למחשב, כן אני מודע לכך שהעבודות הן ידניות אבל אני גם עובד פה ושם עושה הדמיות מתי שאני יכול...חבר שלי המליץ לי על Dell XPS 15 איך הוא ביחס ל- Asus N55SF ?
פורסם 2011 בנובמבר 2613 שנים שלום,אני מחפשת נייד לאותה מטרה בדיוק - האם כדאי להזמין את הדגם שהזמנתם מארה"ב (יש לי חברים שבאים בקרוב)? האחריות תקפה בישראל?ואם אני קונה בארה"ב - יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו יותר?תודה,Obali
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.