פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים שלוםבגלל עלויות של HDD היום, יש לי שאלה אם יש אפשרות להתקין ולעבוד על מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT על דיסק קשיח נייד בחיבור USB 3 ולעבוד דרכו. (ללא HDD פנימי בכלל).אני יודע שלעבוד ככה לא מומלץ לHDD עצמו אבל זה פחות מעניין אני צריך שהוא יחזיק מעמד עד ירדת מחיר של הHDD.הHDD שאני מדבר עליו בגודל 2.5'.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים הכל אפשרי אפילו לעבוד מDOK אבל זה ממש לא משתווה למהירות של SATA או אפילו ATA הישן.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים שלום לך כמה שזכור לי, בניגוד להתקנה מכונן USB , שזה הרי לא חוכמה ), חלונות 7 אי אפשר להפעיל מה - DOK. כך לפחות זכור לי.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים לאחרונה ניסיתי את התרגיל הזה עם כונן חיצוני בחיבור USB רגיל (לא 3, אבל לא נראה לי שזה משנה). לע עבד - התקנת מערכת ההפעלה התעקשה על חיבור אחר. אולי E-SATA היה עובד, אבל USB בטוח לא.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר עם לינוקסים אין בעיה כזו, בכיף אפשר להפעיל אותם מDOK חשבתי שגם מוצרי MS כאלו, טעיתי כנראה.תודה רבה לעונים.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים על מה אתם מדברים, יש גיראות של LIVECD שמריצים מ"ע מתוך CD ללא צורך בכונן HDD, ניתן להתקין את הגרסאות האלה גם על DOK וכל דבר אחר.
פורסם 2011 בנובמבר 2814 שנים אולי אפשר לעבוד עליו?להתקין אותו על דיסק רגיל IDE או SATAואז לעשות Ghost אל הדיסק החיצוני
פורסם 2011 בנובמבר 2814 שנים שלום לך כמה שזכור לי, בניגוד להתקנה מכונן USB , שזה הרי לא חוכמה ), חלונות 7 אי אפשר להפעיל מה - DOK. כך לפחות זכור לי. זה מה יש.
פורסם 2011 בנובמבר 2814 שנים בהחלט אפשריhttp://reboot.pro/9196/האופציה השניה של VHD נוסתה ועובדת על DOK של 8 ג'יגה
פורסם 2011 בנובמבר 2914 שנים ^^^^ אכן, מסתבר שכן. כלומר לא שנוסה על ידי, אבל הרי אחרים הצליחו. טוב לדעת !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.