פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר טוב, התפתיתי, נראה לי שאני אקנה את ה- TT (רוב הסיכויים). אך אם יתמזל מזלי, אזמין מחו''ל את ה- RatPadz.היש מערערים? ;D
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים טוב, התפתיתי, נראה לי שאני אקנה את ה- TT (רוב הסיכויים). אך אם יתמזל מזלי, אזמין מחו''ל את ה- RatPadz.היש מערערים? ;Dה-TT נראה לי שטותי , רק ליופי.למיטב ידיעתי ה-FUNC הוא הדבר הכי מקצועי היום.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אני מכרתי כמה פאדים (20-30) שאח שלי הביא לי מחול בארץ ניסיתי כמעט כל פאד שקייםואני מוכרח להגיד שEVERGLIDE V3 הוא הכי טוב שאיי פעם ניסיתיבעיקר עם משתמשים ב SKATEZ שלוhttp://www.gamerzstuff.com/shop/stores/1/product1.cfm?SID=1&Product_ID=94אלה הם הסקייטזhttp://www.gamerzstuff.com/shop/stores/1/product1.cfm?SID=1&Product_ID=98וזהו הפאדאם אתה בכל מקרה רוצה, יש לי פאד בגודל של חצי מטר בערך בגודל של מקלדת שלח לי הודעה אם אתה רוצההוא מיועד למי שמשחק עם SENSITIVITY נמוךבכל מקרה כדי לשפר תאיכות משחק עוד יותריש גם MOUSE BUNGGEEשהוא מסדר לך תכבל של העכבר והכל וזה נוח חלק אומרים שזה לא משנה להם אבל לי זה נוח :\יש לי גם אותו שלח הודעה אם אתה צריך משהו
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אני הזמנתי עם כרטיס בינלאומי... המשטח ענק בגודלו ומעוצב מצוין בגלל החורים שעליו האבק נלכד בהם ולא צריך לנקותו הרבה עקב כך... וגם כשרוצים, הוא שטיף לחלוטין יש לי Microsoft intellieye explorer והם עובדים ביחד מעולה אני בטוח שגם אתה תהיה מרוצה ממנו.... המראה נחמד מאוד והגימורים שלו מצוינים פשוט מעולה למשחקי רשת איתו HeadShot זה כבר לא סתם פוקס...
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר זהו Benk, כבר התפתיתי, אני קונה את ה- RatPadz. תודה לך () בכל מקרה, אמרת ששילמת סה''כ 100 ש''ח, אז איך? המחיר באתר עצמו עומד על 40 ש''ח!
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים בדיוק... קטע המשלוחים הוא סירחון לא קטןאבל שווה את ההשקעהבמיוחד עם דבר כזה שיחזיק לך מעמד כמה שנים לפחות אם לא "לייפטיים"!אל תתבאס אם בהתחלה לוקח לך איזה יום להתרגל אליו, תתחדש אחי.
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר אבל זה לא יעבור את גבול ה- 100 ש''ח, נכון?לאחרונה שמתי לב כי המחיר ירד (השוותי את המחיר לתג המחיר שאתה תיארת בקנייתך), אז יכול לצאת אפילו פחות מ- 100 ש''ח, לא?
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים שיט ההורים שלי לא מוכנים לתת כרטיס אשראי... יש דרך להשיג את הפאד הזה בלי?
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים לא, אתה חייב להמשיך לעבוד עליהם.....אם לא ואין ברירה פשוט תבדוק כ-3 ביקורות באינטרנט מה המשטח הכי טוב היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.