עבור לתוכן

צריך המלצה לפאד לעכבר.

Featured Replies

פורסם

אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500.

אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים.

התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך.

ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm

נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי.

תודה לעוזרים :)

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין סוגי המשטחים (בהנחה שהם לא שקופים/מחזירי אור), כאשר העכבר הוא אופטי.

לדעתי אין הבדל (אולי רק מבחינת תנועת העכבר על המשטח, ולכן יש לדאוג למשטח חלק כמו שולחן מחשב מעץ למשל).

אבל באמת שאני לא מבין בזה, שיהיה בהצלחה.

;)

פורסם

הוא יתאים לך.

אני עדיין נעול על ה-RatPadz הישנים והטובים.... :D

פורסם

אני יכול לאמר לך שיש לי את המשטח RatPadz

וזה הדבר הכי נוח בעולם

מדויק להפליא....... מעולה למשחקי פעולה שדורשים את זה

הוא קשיח לא הרס מכלום

אפשר לנקות אותו והוא מקבל את הציונים הכי גבוהים בכל אתר

מומלץ מאוד

הזמנתי אותו מחו"ל http://2cooltek.safeshopper.com/8/75.htm?823 <-----מפה

בערך 100 שח, אתה תהיה מרוצה

www.ratpadz.com

פורסם
  • מחבר

כן, מי לא מכיר את החברות הגדולות כמו IceMat ו- RatPadz. הייתי הולך עליהן, אבל הן בטח יותר יקרות. :cwm36:

Benk, איזה עכבר יש לך?

חוץ מזה, כתוב באתר שהזמנת ממנו שהמחיר הינו עומד על 40 ש''ח. אז איך הגעת ל- 100 ש''ח? המחיר הזה לאחר משלוח\מע''מ\מכס?

פורסם

יש לי את הפד של thermaltake (אי אפשר לקרוא לזה פד כי זה עשוי מאלומיניום). הוא נורא נוח והוא שומא על תחתית העכבר נקייה (אין ליכלוך על הגלשנים)

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא בדייקנות? ספר לי הכל! הוא גם יפה? נוח? גמיש? מה גודלו? אתה ממליץ עליו למשחקי רשת (בעיקר)?

אולי אני נשמע פולני, אבל ככה זה לפני רכישה חדשה ;D

פורסם

תבדוק בחנות של www.3dv.co.il יש להם פדים מעולים.

פורסם
  • מחבר

בחנות של 3DV, אני רואה רק פאד אחד. אני צריך להתקשר אליהם או משהו בשביל לדעת יותר?

ומה עם ה- TT הנ''ל?

פורסם

benk הזמנת את הפד אם כרטיס אשראי בינלאומי ? ואיך המוצר מגיע אליך ? במשלוח ?

פורסם

FUNC PAD!

עולה 130 בסימפלטק, וזה הפאד הכי טוב שאי פעם בדקתי, ובדקתי לא מעט (וראיתי גם את הראטפאד של רן).

פורסם

אוקיי בקשר לפאד של טרמלטק: אני לקחתי את הגרסא השחורה. איך הוא : הוא שחור, מעוצב יפה ( בצורת משושה) קצת כבד, נתפס טוב על השולחן (יש כאלו גומיות למטה), לוקח זמן להתרגל אליו, אבל אחרי שמתרגלים זה שווה מאוד, והוא כמובן שומר על ה- MX700 שלי נקי

פורסם
  • מחבר

Uber Scorpion, הוא עולה 150 ש''ח ( :-\). הוא גם די מכוער לפי התמונות. אבל איך הוא במציאות?

פורסם

לא אגיב מבחינת יופי, כי זה עניין של טעם.

אבל זה המשטח הכי טוב שאי פעם ראיתי, התנועה מאוד מהירה מאוד מדוייקת והעכבר לא מחליק מתי שלא צריך.

פורסם
  • מחבר

בדקת את הפאד לעומק? עשית בדיקות של ההבדלים בביצועי העכבר בלי הפאד ועם הפאד? מרגישים את ההבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים