עבור לתוכן

GTX 460 ו 9600GT עם VX450W

Featured Replies

פורסם

היי,

ביום ראשון אני אמור לקבל GTX 460 1GB, אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה.

אני יודע שהספק שלי יחזיק אותו, הקטע אם הספק יוכל גם להחזיק גם 9600GT שמהווה בעצם כרטיס לפיזיקה.

כמובן ללא OC לאף חלק במחשב.

והאם בכלל שווה לעשות את זה? כלומר GTX460 ו 9600GT? או שעדיף לי לוותר כי ההבדלים הם זניחים.

תודה מראש :)

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך את שניהם, אם גם GTX460 תומך בפיזיקה.

פורסם

ה460 תומך בפיזיקה בדיוק כמו שה9600 תומך בפיזיקה, רק יותר טוב.

פורסם

ה460 תומך בפיזיקה בדיוק כמו שה9600 תומך בפיזיקה, רק יותר טוב.

מזאת אומר "רק יותר טוב", התמיכה שלהם זהה בלי הבדלים(רק צריך לעדכן דרייברים ואת הפיזיקה עצמה) רק בגלל שה-460 יותר חזק במשחקים כבדים שמשתמשים בפיזיקה היה לו יותר קל להציג את המשחק, כי הוא יוכל להקצות לפעולה יותר משאבים.

פורסם

במקרה שכזה זה ממש לא שחור ולבן, הדרייבר בוחר מעבד גרפי אחד בלבד שיעבד לצורך PHYSX

ברגע שבוחרים ב9600GT במקרה כזה ההבדל בביצועים הכלליים יהיה מאוד נמוך לעומת GTX460 וזה כי למה

זה כי GTX460 יכול לבדו לעבד פיזיקס יחד עם גרפיקה בצורה לא רעה בכלל, ברגע שיהיה 9600GT והוא קצת ייסתם צפויה האטה משמעותית בביצועי המערכת, ישנם מקרים בהם כרטיסי מסך חזקים לבדם מביאים ביצועים עדיפים מאשר במקרה ויוצמד להם כרטיסי מסך ייעודי מדור קודם לצורך PHYSX. דוגמא לכך תהיה למשל GTX580 עם 8800GT, המהירות של הGTX580 והיעילות שלו מביאה לתוצאה טובה יותר מאשר שימוש בכרטיס מסך ייעודי לצורך המטרה הזאת. זאת כמובן דוגמא קצת קיצונית אבל במקרה של פותח הת'רד לא מדובר בהבדל רציני בהשוואה. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת היא לנסות את שתי האפשרויות, לבחון היכן הביצועים עדיפים ולקבל החלטה בנושא.

לגבי תמיכת ספק הכח, לא צריכה להיות בעיה רצינית במידה ולא מבצעים המהרה.

פורסם
  • מחבר

במקרה שכזה זה ממש לא שחור ולבן, הדרייבר בוחר מעבד גרפי אחד בלבד שיעבד לצורך PHYSX

ברגע שבוחרים ב9600GT במקרה כזה ההבדל בביצועים הכלליים יהיה מאוד נמוך לעומת GTX460 וזה כי למה

זה כי GTX460 יכול לבדו לעבד פיזיקס יחד עם גרפיקה בצורה לא רעה בכלל, ברגע שיהיה 9600GT והוא קצת ייסתם צפויה האטה משמעותית בביצועי המערכת, ישנם מקרים בהם כרטיסי מסך חזקים לבדם מביאים ביצועים עדיפים מאשר במקרה ויוצמד להם כרטיסי מסך ייעודי מדור קודם לצורך PHYSX. דוגמא לכך תהיה למשל GTX580 עם 8800GT, המהירות של הGTX580 והיעילות שלו מביאה לתוצאה טובה יותר מאשר שימוש בכרטיס מסך ייעודי לצורך המטרה הזאת. זאת כמובן דוגמא קצת קיצונית אבל במקרה של פותח הת'רד לא מדובר בהבדל רציני בהשוואה. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת היא לנסות את שתי האפשרויות, לבחון היכן הביצועים עדיפים ולקבל החלטה בנושא.

לגבי תמיכת ספק הכח, לא צריכה להיות בעיה רצינית במידה ולא מבצעים המהרה.

תודה רבה לכולם, ושוב זה רק מוכיח כמה אנשים איכותיים יש בפורום הזה.

דיג'יי אלקטריק, תשובה מאוד מספקת שככל הנראה גם מיצתה את הדיון הזה, תודה רבה לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים