עבור לתוכן

Diamond Stealth S60 32MB AGP Graphics Card with RADEON 7000 3D Chip

Featured Replies

פורסם

נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?).

ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$.

מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost.

מה דעתכם?

אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?

פורסם

ה 7000 עובד ברוחב פס של 64 ביט, ואחיו הגדול ה 7200 עובד ב 128 ביט ואם אני לא טועה מהירויות שעון גבוהות יותר, ואתה יכול לקבל אותו בתוספת של 20-30 שקלים יותר מה 7000, לדעתי משתלם...

פורסם

יש לו שוק קטן מאוד, חברות שמוכרות מחשבים מוכנית מעדיפות כרטיסים O\B וכאלו שקונים בחנות קטנה יעדיפו לקבל GF4 MX או FX5200 כי NVIDIA זה הכי טוב

פורסם
  • מחבר

War-Hammer : קודם כל השאלה היא כמובן מה יהיה מחירו של הכרטיס בארץ. דבר שני, חפשתי במספר מקומות ו-Radeon 7000 הוא bit-128 לטענתם.

^DarK-MinD^ : אני מאמין שהדיעות חלוקות בכל רחבי האינטרנט לגבי מי החברה היותר טובה. למרות שלפחות עבור ה-5200 מספר כתבות טוענות כי ה-9200 יותר טוב ממנו.

-- דבר אחד חבל לי. שדיאמונד לא משתמשת במנועים פרי פיתוחה. אולי בהמשך.

פורסם

ה 7000 הוא 128 ביט, ה 7200 הוא החלש יותר עם 64 ביט.

בכל אופן הכרטיס ממש לא שווה 50$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים