עבור לתוכן

הסיום של HITMAN 1,2

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול, איך מסתיים HITMAN 1 ו 2?

פורסם

היטמן 2 אין לי מושג ???

אבל באחד לפי מה שאני זוכר אתה מטייל בתוך בית סוהר עם כל מיני כפילים שלך שמחזיקים MP5 זה כל מה שאני זוכר.....

...

פורסם

הראשון מסתיים בזה שאחרי שהוא גילה שיצרו אותו במעבדה (מסמכים שמצא) הוא הלך למעבדה בה יצרו אותו ושם הרג את כל הכפילים שלו.

אחרי זה התנזר ופרש מעסק ההרג.

---------------------------------

בשני חטפו לו את חברו היחיד- הכומר ודרשו כופר של חצי מיליון דולר.

כדי להשיג את הסכום הזה הוא ביקש עזרה מהסוכנות בה עבד.

כמובן הוא היה צריך להחזיר טובה על טובה וכך הוא עוד פעם מוצא את עצמו הורג והורג.

בסוף הוא מגלה שהוא עבד בשביל האיש שחטף את חברו, ובעצם עוזר לו...

זה נגמר בזה שהוא חוזר למנזר שם גם נמצא הכומר החטוף(כמובן שומרים עליו מליון שומרים) ומכסח לכולם את הצורה

אז הוא הולך מהמנזר, וזהו...

פורסם

3 בדרך :D :D :D

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/610/029.html

Hitman 3: כבר באביב הקרוב

ברת EDIOS הודיעה אמש רשמית כי המשחק החדש בסדרת היטמן צפוי להגיע לחנויות לקראת אביב 2004

ירון טל

חברת EDIOS הודיעה אמש רשמית כי המשחק החדש בסדרת היטמן, Hitman 3: Contract, צפוי להגיע לחנויות לקראת אביב 2004 בגרסת המחשב האישי, הפלייסטיישן 2 וה-XBOX, כך מדווח אתר eurogamer.

לטענת החברה, היטמן 3 יציג מבחר עצום של כלי נשק מתוחכמים, שיטות הרג חדשות ומנוע גרפי משופר. במהלך המשחק יכנסו השחקנים פעם נוספת לנעליו של הרוצח השכיר ''סוכן 47''. המשחק ייחל בפריז כאשר הסוכן ימצא את עצמו פצוע וכלוא בסיטואציה מסוכנת. במהלך המשחק תעמוד לרשות השחקנים האפשרות לשפר את כוחו של הסוכן.

ככל שהסוכן יצלוף ויהרוג יותר אויבים, כך הוא יקבל יותר ניסיון וכישורים.

לדברי ג'אנוס פלושר, מנכ''ל EDIOS: ''היטמן 3 יחשוף צד חדש באישיותו של הסוכן הידוע. המשחק יהיה אפי, מתוחכם והכי חשוב יעניק חוויה מהנה לשחקנים. הטכנולוגיה שבה אנו משתמשים יהפוך את המשחק לאחד מהמשחקים המתקדמים ביותר בשוק''.

היטמן 3 הינו כותר ההמשך לאחד ממשחקי המחשב הפופולאריים בעולם. קודמיו Hitman 2: Silent Assassin ו- Hitman: Codename 47 זכו להצלחה עצומה והפכו את הרוצח השכיר בעל הברקוד על ראשו הנושא את המספר 47, לאחת הדמויות הידועות בתעשיית משחקי המחשב.

לאתר המשחק:

www.hitmancontracts.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים