פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים שלוםשאני שומע שיר בעברית אני רוצה סימנים של ריבועים במקום השם של האמן והשם של השיר.....גם בשורת המשימות אני רואה ריבועיםמה אני עושה כדי לראות טוב בעברית??
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מוזר...גם אני משתמש בווינאמפ 5 אבל יש לי עברית אתה משתמש בסקינים כולשהם ? יש כאלה שלא תומכים בעברית
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים לדעתי מעולהאבל אולי זה סתם התלהבות 8)אבל יש שם את סקין הבסיס (Modern)שהוא ממש יפה ואפשר לשנות לו צבעיםיש שם את הויזואלים מובנים בחלון הראשי ואפשר להקטינם והכי חשוב! יש עברית שלא כמו ווינאמפ 3 והיא לא כבדה כמוהה !לדעתי תוכנה מעולהאה יש לך מודרן ?אולי התקנת את התוכנה על בסיס וויאנמפ 3? כאילו לא מחקת את 3 לפני ?
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים "שאני שומע שיר בעברית אני רוצה סימנים של ריבועים במקום השם של האמן והשם של השיר"לפי מה שהבנתי אתה רוצה במקום עיברית סימנים של ריבועים??חחח
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים האם בתוכנות אחרות או בגירסא קודמת של WINAMP כן ראית עברית?תבדוק שב Control Panel>Regional and Language Options בלשונית מתקדם (ADVANCED) מוגדר בחלק העליון בחלון בחירה HEBREW אם לא אז תבחר בעברית, תראה אם זה עוזר.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר זה מוגדר לי!!הווינדוס שלי הוא XP PRO בעבריתניסיתי להיכנס להגדרות וניסיתי לשנות שם גופן מאריאל לדייויד וזה לא עזר
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים כשאתה בתוך WINAMP תעמוד על השיר המדובר תלחץ על המקש הימני של העכבר תבחר בחלון שיפתח בVIEW FILE INFO תראה מה כתוב שם בפרטי השיר אלי שם מוגדר ג'יבריש אם כן תנסה לעדכן לפרטים הנכונים רשומים בעברית.
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מחבר לא משנה!! תודה לכולם שניסו לעזור פשוט היה צריך לסמן באפשרויות את ALTERNATE FONTS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.