פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים תוכן ההודעה: שם הקבוצה: stfu.Gaming חברי הקבוצה: baum Sainttt Mozartw cob yulij STEAMID'S: baum: STEAM_0:0:3394366 Sainttt: STEAM_0:1:37411483 Mozartw: STEAM_0:1:38110314 cob: STEAM_0:0:14828301 yulij: STEAM_0:1:33486750 איש קשר לידר הקבוצה Sainttt פרטים שלו: fightymighty@gmail.com אפשר למצוא אותנו במירק ערוץ #stfu.Gaming עם צריך עוד פרטים תגיבו נשלח לכם
פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים מחבר צירוף screenshot על ה SteamID שלהם.לא כל כך הבנתי מזאת אומרת תמונה של ה STEAMID? כאילו תמונה מהפורום? והם יגיבו מחר אחר הצהריים / בערב.
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים מחבר 1 בטיול שנתי חוזר רק ביום חמישי, אז נעשה בנתיים רק 4, וה5 יעשה ביום חמישי.
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים מחבר בבקשה תרשמו אותנו אנחנו בסוף מגיעים, יש תמונה של STEAMID אישורים של כולם. תודה!
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים מחבר מצטער להגיד אבל כנראה אנחנו לא נגיע, אחרי חודש שכל פעם שחקן 1 עזב וחזר, ניסינו לסדר את הבעיות אבל כנראה שהקבוצה לא רצינית, ניסינו לדבר להביא שחקנים חדשים אבל לא הולך, אני כ"כ רציתי לבוא ללאן אם קבוצה, אז כנראה שאני יבוא רק כצופה זהו אפשר סופית למחוק אותנו, וגם את הנושא אם אתם רוצים.
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים מצטער להגיד אבל כנראה אנחנו לא נגיע, אחרי חודש שכל פעם שחקן 1 עזב וחזר, ניסינו לסדר את הבעיות אבל כנראה שהקבוצה לא רצינית, ניסינו לדבר להביא שחקנים חדשים אבל לא הולך, אני כ"כ רציתי לבוא ללאן אם קבוצה, אז כנראה שאני יבוא רק כצופה זהו אפשר סופית למחוק אותנו, וגם את הנושא אם אתם רוצים. צר לי לשמוע על כל העניין. ראיתי שמאוד חשוב לך להשתתף בלאן, ואני מקווה שתמצא קבוצה מתאימה לקחת בה חלק. אני מקווה שנוכל לשנות בעתיד את הגישה והרצינות של קבוצות. מאחל לך בהצלחה בהמשך, מקווה שתצליח ליצור קבוצה עם האנשים הנכונים, קבוצה שתחזיק מעמד לאורך זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.