פורסם 2011 בנובמבר 2613 שנים מחבר ביקשתי , אותו נציג אמר שזה לא ממש בשליטתו .. כי יש להם מדיניות מסויימת ובלה בלה בלה אבל אני לא מתכוון לוותר . אני אקבל את שלי , לא ככה אז אחרת.
פורסם 2011 בנובמבר 2713 שנים אני הייתי מנסה לשלוח מייל זועם ל- DELL ישראל. אני די בטוח שהם ימצאו לך שם פיתרון ראוי יותר מאשר בשירות הלקוחות הסטנדרטי
פורסם 2011 בנובמבר 2813 שנים מחבר בהחלט ,כנראה זה מה שאעשה.. אני לא מבין את האנשים שם , אומרים שיחזרו במהלך היום ולא חוזרים . (היום למשל) אני בהחלט מרגיש שמנסים לנפנף אותי , זו טעות כי אני לא אוותר להם .
פורסם 2011 בדצמבר 1313 שנים אני באותה סירה איתך...אותו מקרה 1 ל-1 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513772.msg4448725#msg4448725במידה ויהיה לי מידע רלוונטי בנושא אעדכן.איזו בקשה מוזרה, את עץ הקיטורים שלך עדכנת?וכן אם יש חדש תעדכן.
פורסם 2011 בדצמבר 3113 שנים עדכון!בשעה טובה ומוצלחת, לאחר שלושה חודשים שדל טרטרו אותי, ביום חמישי קיבלתי מסך 2209WA refurbished במקום הנוכחי.כנראה ששליחת מכתב נזעם לדל ישראל עדיפה בהרבה מעשרות שיחות טלפון עם נותני שירות, אחראים, מנהלים וכו'...בקיצור, שלחו מכתבים!
פורסם 2012 בינואר 213 שנים מחבר הדל האלה פשוט חלאות , רמאים ! אבל יש לי סבלנות בסוף אני אקבל את מה שמגיע לי ) אין לי ספק בכלל שיש להם עוד מסכים כאלה (2209WA) מנסים למשוך זמן כל פעם אומרים לי שזה בטיפול וככה כבר איזה חודש , לא מאמין להם לשום מילה .מה הכתובת ששלחת את המכתב ד"א ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.